Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Love me

Strašně mě štve jk mu nadávaj že je gay není to pravda nwm kde to vzali byla bych moc ráda kdyby toho nechaly ae to se asi nikdy nestane :( škoda strašně by mě zajímalo jak to bere? ae všude píšou že to bere vpohodě a že to není pravda takže to asi bere ok milju jeme justina a budem milovat dál :)
    • Re: Love me

jo holka tak to nejsi sama me to taky tak nastvalo ale co sem mohla delat nic nejsi sama ja co jsem slysela jeho pisnicku one time tak jsem si rekla to bude muj milacek a co taky je ale tet semi trochu neliby jak je ostrihanyale je to muj milacek *14* *14* *14* *14* *14*
    • misacdc

Re: Love me

kde to berou? myslím, že jenom prostě vidí, jak vypadá... a jak zpívá. *1*
    • Re: Love me

Kde to berou?Víš to většinou píšou závistiví kluci no a když vidí (pro nás) pěknýho kluka tak hned nadávají že je gay.Na youtube je hodně pěkných zpěváku a skoro u všech (kluci) píšou že je gay ikdyž má třeba holku
      • kikulinka1996

Re: Re: Love me

tjn *16*
  • Věechno nejlepší Justin.!! :) *14* *14* *14*
  • haters běžte do řiti! Nás -Beliebers váš názor nezajímá ;)
  • vy jste ale vtipálci,je to fakt hustý sledovat jak se snažíte prosadit Biebra k tomu lepšímu.. až na to že je to totálný buzík a vždy říká ''SWAG'' jen aby vypadal dobře!!! PŘITOM JE TO PŘITEPLENEJ mm.. sorry.. PŘITEPLENÁ BUZNIČKA
    • Jo a podle čeho poznáš že je buzík prosimmtě kalhoty dole nosí půlka světa a určitě i ty tak se do něj laskavě nenavážajej ty si přiteplená buznička ty chudáčku kterej akorát uražílidi který ani nezná a závidí jim toco dokalazl tak drž hubu
      • Se ani nedivim, že ses do něj zabouchla! Když ani nerozpoznáš pohlaví!!!
    • S tim se nedá nic jinýho než souhlasit:D:D:D
  • vendulasedlakova2005
    Jaká je vaše nejoblíbenější písnička od justina ? moje je be alright nebo die in your arms ale všechny písně od justinka jsou nejlepší*14* *14* *14* *3* *14*
  • kaaataaa

Justin icq

ahoj ulozila jsem si Justinovo icq a psal mi ze nemuze pochopit kde vsichni bereme jeho icQ *1*
    • kikinqva

Re: Justin icq

hih tak to se nedim když mu najednou začne psat tolik fanynek njn a t si zvika mi knam když se dostane jeho icq tak už se toho nepustime že holky ?? *1* *15* *14* *14*
      • Re: Re: Justin icq

AhojííQ já si ho přidala na tom icq a on si mě přidal a na status si dal : že mu na icq píše moc lidí tak že si to icq zruší seženeš prosím jeho nové icq? jenom mě .. a odepiš pls a já ti dám pak třeba můj fbc nb lb a napíšéš mi tam .. děkuju moc .. vážím si těch lidí jsou jako ty a pomáhaj fanouškum aby měli na své oblíbence kontakty .. *1*
    • Re: Justin icq

DAS MI TO ICQ???MUZU TI DAT TWITTER JA SI S NIM TAM PSALA!!!PROSÍÍÍÍÍÍÍM *9* *1*
  • michaela23

Pro Fanoušky

Pro Fanoušky Justina, Nevím to úplně na 100% ale v jednom časopisu psali že Justin bude natačet film, ale zatím se o tom nemluví, má to být něco jako Hannah Montana seriáli na Disney Channel... *4*
    • Re: Pro Fanoušky

jestli to tak je tak to chci 100 % vidět *4*
  • DepecheModeLoverka
    Tak a jako vždy přicházím já se svým moudrem nemoudrem chci jen vysvětlit všem co tu píšou komentáře buť urážlivé nebo naopak, každý má svůj názor tak bychom ho při něm mohli nechat a nesoudit to je ode mně vše ahojky. *3*
  • viem že si to neprečíta ale všetko najlepšie k narodeninám justin *14* *14* *3*
  • Justinek

Přijede někdy Justin Bieber do Česka? *14* (prosím odepište)
    • Re: Justinek

WHAT?I AM JUSTIN BIEBER I LOVE YOU
      • lvicek97

Re: Re: Justinek

VtIpÁčI...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit