Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • aluska33
    Justin má neuvěřitelně jedinečnej hlas no a když byl mladší tak měl takovej hlas,ale ted asi ste neslyšeli pořádně nějakou novou písničku! a proč by měl být jako nafoukanej to,že skvěle zpívá je bohatej a hezkej a má miliardu fanoušku neznamená,že je hned nafoukanej!A to co se ted stalo Selenině mamce:( a jak se Justin k ní krásně chová a i přes to co se stalo podporuje a jezdí za ní je prostě skvělej :)* <3 <3
    • děláš si ze mě PÍP,že jo? :DDDDD já z tebe nemlžu.. pej 'jak se o ní stará' ... vždyť ona potratila dítě asi tak před 5ti měsíci a navíc JAK TY MŮŽEŠ VĚDET JAK SO ON O NÍ STARÁ? :D twl to je jak školka tohleto.. já fakt už z vás nemůžu :'DDDDDDDD
    • Co se jí stalo?
  • syndynka

nn

CHcete zase vědět nejnovější novinky o svích oblíbených staar tak jukněte na www.hollywoood-star.blog.cz
  • Prvně si o něm něco přečtěte než si z něj začnete utahovat a pomlouvat. *16* *10* *16* *16* *16* *12* *12*
    • pravda *3* *3* *3* *3* *3* *3* *15* *15* *15* *2* *1* *1* *1* *10*
  • sweet.anne

Justin

TAK TOHLE JE JEDNA Z NEJLEPŠÍCH PÍSNIČEK NA SVĚTĚ. JUSTIN BIEBER AND SEAN KINGSTON - EENIE MEENIE. http://bit.ly/9yvWZ9
  • pajulqa.cz

Justin bezva klučina

Ahojky prosímvás nemáte někdo email nebo icq na Justina??moc prosííím !!!=) *14* *14*
    • Re: Justin bezva klučina

Podívej na jeho offical stránky...má tam kontakt... *14* *5*
  • Oh....

Bože s tim bych si to rozdávala od rána do večera klídně i zezadu *14* Je uplně děsně sexy....
  • https://www.youtube.com/watch?v=47YClVMlthI
    tady je nemožnej jájj ty jeho rty něco užasnyho :oo tolik tě miluju
    seš užasnej a neposlouchej žadny Uražky seš prostě nemožnej
    sama dokonalost milujůůů nejvíííc :-* *14* *14* *14* spapam ty tvoje rty Wáu nemužu stebe Prostě jedním slovem DOKONALOST :-** *14* *14*
    • Fakt nevím, jestli tu je někdo zvědavý na takovéhle výlevy.
  • Justin je nádherný.Keby si ma vybral za zenu.
  • *16* Vy ste trapní ! Nechte ho už napokoju ! Ste úplně bez nápadu pořád si berete do huby jenom Juse a nikoho jinýho ! No jo já taky musím pořád mluvit o Justinovi je prostě úžasnej *14* tak se už konečně prozraďte že ho taky milujete ;)))
  • pajulqa.cz

__Justin__

kdyžtag písněte do wzkazů thank you *5* *5*
    • Re: __Justin__

Oni icko úbec nemají...mám pravou demi lovato na fb...má přes 300000 přátel...je to ona...dala tam i videjo na kterém se podepisuje...byl tam přesně datum a hodina co Mají...ptala sem se jí...Neznají ho...oni mají neco jineho *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit