Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ..

tak jestli si teeen zbytek neumis prelozitt tak si to preloz na googlu
  • adkass

Áďa

Máte pravdu, ta fotka by se měla změnit
  • úžas světa ...

Je to úžas světa.... ten kdo ho stvořil DĚKUJI!!! takovej úžasně krásnejj a tak hezký hlášek-.... *14* *14* *3* *4* *3* *1*
  • ladyy_bieber

Neeeeeeee:(

Holky jako četla jsem POPCORN a prej Justin možná skončí .. že je Justin neštastnej,že odráží fanoušky atd :(:( achjoo kdo půjde semnou do toho že by jsme udělali nějakou petici? aby nepřestal zpívat ..
    • Re: Neeeeeeee:(

to víš no....už ho nebaví zástupy pitomých fanynek....chce i fanoušky :D :D
    • mawtinkar

Re: Neeeeeeee:(

držme palce aby to neukončil...je hezkej a bude mi to dosmrti líto kdyby skončil *9* je totiž nejlepší *15* justine ser na ty ldi co tě urážéj..Věř mi že jednou tě budou zbožnovat,a budou si vyčítat co o tobě říkali...nekonči *14* milujeme tě!!!
      • mawtinecka

Re: Re: Neeeeeeee:(

všichní ♥ tě ♥ milujeme ♥
    • alficka

Tomu nevěř vůbec, to jsou kraviny...Prej to už hodně dávno bylo v německým popcornu.... A navíc nechápu proč by končil. Vždyť dneska začalo jeho velké My World Tour, takže je to nesmyl aby končil *13*
    • Re: Neeeeeeee:(

jeee huráááá už skončí nechápu proč se do te kariéry zpěváka dal tedak dyž nehce zpívat. Jo a ty kdybys chtěla dělat petici tak tím nicd nezmůžeš to ti řeknu. A děla justin bieber ze sebe velké ho machra a to není.... Ani neumí zpívat.!!!! *9* *9* *13*
      • Re: Re: Neeeeeeee:(

Nijak Justina nemusím, ale nemyslím si že by neuměl zpívat. Možná umí zpívat lépe než ty *13* !! a když si myslíš tohle .. tak si choď na stránky svých oblíbenců a nemusíš komentovat to co se ti nelíbí...
      • kaaataaa

Re: Re: Neeeeeeee:(

jééé tak mu nezávid kdyz na to nemas!! *8*
    • kate45

prosimtě to sou kecy...tomu vbc nevěř tady těm časákům..to sou kraviny...přece by neskončil když teprve začal..:)
      • Re: Re: Neeeeeeee:(

možná že jsou to keci ale já tomu věřím. !!!!!! *10*
        • kate45

Re: Re: Re: Neeeeeeee:(

tak si tomu věř ja ti to neberu..:D ja jenom řikam že tam píšou ptakoviny..ja nikdy nevěřim ničemu dokud to neslyšim od Justina..:)
          • lvicek97

Re: Re: Re: Re: Neeeeeeee:(

JJ to je pravda... V popcornu píšou samý kraviny a v tom speciálu o Twilight měli v testu, jak znáš Twilight 3 chyby!
  • Justin je zpívá jako holka =-O ;-) :-(
    • to jo, zajímalo by mě, kdy už konečně začne mutovat... jestli vůbec někdy bude mutovat :DD
  • nechte toho! Jb je nejlepší.
    @akorat mu zavidite ze je hezci talentovanejsi atd.. tak se nezmůžete na nuc jinýho! my beliebers si to nenechame libit!!! jsme rodina a konec!!
  • Jedinej

To je pro vas jedinej Justin Bieber? To uz tady neni jedina holka ktera nesni. Dyt se probudte, neboli berte nez Ztratite nejakej Biber *1* pro vas nexesistuje, neboli vy pro neho ne
    • Re: Jedinej

Miluju Justina..od první chvilky co sem ho slyšela sem věděla že ON se mi bude líbit už navždycky ..a zatím mi to docela vydrželo!!:))...jenom bych chtěla napsat že nesnáším ty lidi kteří ho pořád pomlouvají atd..!!...to video jk narazil do těch dveří bylo vtipný ,ale nikdo si neuvědomil jk moc ho to muselo bolet!!tohle už je šikana!!:(chtěla bych těm všem říct že když se vám Justin nelíbí tk ho neposlouchejte a nepomlouvejte ho jenom proto že dělá to co ho baví!!tohle je závist!...závidíte mu to že on si žije svůj sen a že má hudební sluch ,ale tímhle mu to kazíte ...myslím že ani vám by nebylo příjemný kdyby po vás při koncertu někdo hodil flašku ...všichni říkáte že je Justin děcko že je teplej ,ale skuste nejdřív hledat chyby na sobě a ne na druhých! !!!!I ♥ Love Justin Bieber
    • Re: Jedinej

kazda do nej neni zasnena treba se ji libej jen ty pisnicky např. ja
    • i-lowe-music

Re: Jedinej

Jak vidíš je *3*
  • nehg

hhh

vždyt se líčí *1* *1* a ani ještě nemutoval *1*
    • Re: hhh

Ale hlas se mu značně prohloubil..
    • -dajka-

Re: hhh

:D koukala jsem na jeho fotky a ani na jedný není nalíčenej takže ? *3*
  • Justinovi prý stoupla sláva do hlavy !!!!

Co říkáte tady na ten článek na osobnostech,že mu prý stoupla sláva do hlavy a má takové hvězdné manýry až nad tím zůstává rozum stát?prý si chce pořídit vlastní letadlo,aby fanoušci už neotravovali..beztak to zase překroutili nějak :( *16*
    • Re: Justinovi prý stoupla sláva do hlavy !!!!

Bestak ne!!! *16*
  • Moje slova!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit