Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • justin bieber

ehe fakt vyráástol :-*** taky krasny je justin oh *14* *14* *14* *14*
  • aluska33
    Má talent!!A ted není vhodný abyste ho tady pomlouvali!Co se talo je něco neuvěřitelnýho!! :((A spoustě Belieberek prostě vadí,když oněm píšete,že neumí zpívat...atd...!!A šílet zněho můžem!!Je to naše věc!!
    My máme svého idola a vy zas svýho!!
    • Kronoss1
      Je to naprosto vhodné, protože nic není černobílé. A nevím, co se stalo tak neuvěřitelného.
    • Klidně si ho zbožňujte, ale jakmile ho začnete srovnávat s hudebníma legendama nedivte se, že se ozvem.
  • proč?

ahoj a proč máš notebook z ameriky?
  • elinor

...

NENI TO FAKE PREJ NATOCI VIDEO JAKO DUKAZZZZ A ŘEK MI ŽE MA WEBCAMERU TAKŽE SE S NIM MUŽU VIDĚT!!!!
    • Re: ...

AhojííQ jsem velká fanynka Justina Biebera už dlouho scháním na něj skype nb icq ale marně jsem uplně zoufaláá :-( plosim dej mi taky na něj kontakt :-)
    • Re: ...icq.. =)

hej hej hej.. ♥ úplně si mě potěšila.. =) =) díky.. ♥ on tam teď moc není že ne? .. =).. a co si s ním tak píšeš? .. já prostě nevím co mu mám napsat... =) přijde mi to takové trapné... =) *4*
      • Re: Re: ...icq.. =)

ahoj nemas naky kontakt na justina biebera??????? budu ti moc vdecka ´kdys mi ho posles prosíííííím odepis na moje icq a to je :613-256-064 prosíííím *3* *3* *4* *4* *14* *14* *3* *3* *3* *13* *13* *5* *5* *4* *4*
      • Re: Re: ...icq.. =)

ahojky ej nemáte nekdo něco nejaký větší info o justinu biebrovi ? *14* *7*
  • twitter

holky.. nevíte jak mu napíšu zprábu na twittru? ... díky.. ♥
  • Justin je nejlepší ♥♥
    • Re: ♥

Justine, snažil jsem se ti nepsat, ale prostě jsem si nemohl pomoct. Já nemám ani tvůj e-mail, tak se tu přede všemi musím ztrapnit... já to už prostě nemůžu vydržet. Od prvního okamžiku, kdy jsem zaslechl tvou píseň Baby... zdálo se mi, že mluvís jen a jen ke mně... já... já tě miluju... a myslím to naprosto vážně. Už se nebudu stydět za to, co k tobě cítím, jak na tebe po večerech myslím... Vážně si nedělám legraci, já vím, že vy to tak nejprve budete brát, ale já mluvím naprosto vážně. Měl jsem z toho deprese, ale pak jsem zjistil, že nemá cenu skrývat to, co doopravdy cítím. Prosím vás všechy, pokud náhodou máte někdo kontakt na tohoto úžasného mladého muže, dejte mi prosím vědět.... vážně nevím, jak si pomoci bez něho....
      • neboj,není se za co se stydět a pokud se někdo směje,nemá to v hlavě v pořádku
        P.S.prominte za jméno IQ nic oryginálnějšího mě nenapadlo
      • Obávám se, že Justin Bieber neumí česky *1*
    • Re: ♥

jjj..je!!!!
  • závist je nechutná vlastnost člověka co se dá dělat ;) ..... je krásný, má talent, sympatický, dáva hodně peněz na charitu tudíž není sobecký, nechapu jak furt nejaci zavistlivci osklivý muzou vsude psat to svinstvo *16* ubožáci FAKT! *10*
    • Souhlasim, že jeho sexuální orientace by měla bejt všem ukradená (+ navíc chodil se Selenou). To že je krásný si nemusí myslet každej (mě osobně přijde nechutnej), sympatický mi ani neni, sobecký určitě neni, když má každej druhej koncert pro charitu. Já ho nesnášim kvůli tý hudbě co zpívá, já jsem zarytá metalistka a rockerka, takže JÁ si myslim, ať si to svoje "Baby, baby" strčí za klobouk. Jinak mi celkem ani nevadí, když mě nikdo nenutí ho poslouchat.
  • Baruj
    Taky bych mohla říci když máš tolik názoru na JB Tak proč to píšeš v anonymu?..vídíš taky se Justinovi nelíbí když tady na něj všichni hejtujou zkus si to dát bez anonymu a uvidíme kolik lidí tě bude hejtovat zato že si tak inteligentní a jak máš tolik názoru na JB.:)
    • Hejtovat? A kde? Fb nemám a na jiných sociálních síťích taky ne. Na osobnosti.cz taky ne. Zatím. Ale přemýšlím o založení. Docela ráda bych viděla právě ty hejty.
  • všechno nejlepší
  • Konečně tu někdo řeklo pravdu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit