Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro Michala a Blažky: Jaký názor máte na Beatles? Soudím, že si o nich myslíte, že jejich hudba je kvalitní. Jaké fanoušky měli Beatles převážně na svých koncertech? Uječené, mladé holky, věkový průměr 16. Z 99%. Nadával někdo Beatles, že na jejich koncerty chodí holky jen kvůli vzhledu a ne kvůli muzice? Nenadával. Tak vy nenadávejte Justinovi kvůli tomu, že na jeho koncerty chodí 15letý holky. Je to stejný případ jako u Beatles.
    • Jenomže na The Beatles chodili i kluci a muži, a rozhodně se nenudili. Tento příměr je zcela neadekvátní.
      • To je možný, že na Beatles chodili i chlapi, stejně tak jako choděj na Justina a v tom davu je všichni přehlédnou.
        • Já ti věřím, že chodí, ale takový ti typy co od holky na první pohled nepoznáš .... moment jim se nedá říkat chlapi.
          (něco jako Justin)
        • Ne, na Biebera žádní chlapi nechodí. A kluci se počítají v promilích.
          • Ale ano, na Biebra chlapi chodí, to jenom tvoje oči zaslepené nenávistí a vztekem je vidět nechtějí. Nejsi Bůh Michale, i když si tady na něj hraješ.
            • http://www.youtube.com/watch?v=yATGPKI2wtY Najdi mi prosím jednoho člověka, o kterém se dá říci, že je chlap.
      • Přesně tak. Navíc, když The Beatles začínali, bylo to něco nového, neokoukaného. A dnes? Když kapela dělá originální a neoposlouchaný žánr, nikdo si jí pomalu ani nevšimne, protože jsou všichni zažraný do komerčního popíku, který mladé lidi láká na "hezké" tvářičky. Jestli dotyčný zpěvák/zpěvačka/skupina umí nebo neumí zpívat, je vedlejší. Hlavně, když je mladá generace žere a peníze se jen sypou.
  • mayinqa

...

Do ted se mi nějak nelíbil . dokud sem neslyšela písničku ,,Never let you go,, Fakt moc pěkná
    • alficka

Re: ...

*4*
  • *14* já mam rada jeho pisničky a jeho taky jeho.Je super.Myslim si že je to věc nazoru někomu se líbí někomu ne .Já patřím k těm k terým se líbí JB. *14* *14* *3*
  • sweet.anne

Justin

Hey. :) Kdo plánuje jít příští rok na jeho koncert do Německa/Polska? :)
    • sweet.anne

Re: Justin

Jo a ještě koukněte se na toto video, je to doooost vtipný. :D http://www.twitvid.com/UXGC2 Biebs děkuje fanouškům a vpochoduje tam Chaz s Ryanem. :D
  • Happy Bithday Justin Bieber.I love you so much *14* *1* *2* *3* ♥ Love you.!
  • Just ask me to send it to my boyfriend Samuel will be 12 years old on 29.5.2018 and you sucked and dressed in your mind no one would say a bad word about you fuck you from the pelet and pass all the cd and the dvd only one cd and the rest do not use books or books about you please send me a dream finally find address sevcik vlastik stara tenice 1125 uherske hradiste 68601Just ask me to send it to my boyfriend Samuel will be 12 years old on 29.5.2018 and you sucked and dressed in your mind no one would say a bad word about you fuck you from the pelet and pass all the cd and the dvd only one cd and the rest do not use books or books about you please send me a dream finally find address sevcik vlastik stara tenice 1125 uherske hradiste 68601Just ask me to send it to my boyfriend Samuel will be 12 years old on 29.5.2018 and you sucked and dressed in your mind no one would say a bad word about you fuck you from the pelet and pass all the cd and the dvd only one cd and the rest do not use books or books about you please send me a dream finally find address sevcik vlastik stara tenice 1125 uherske hradiste 68601
  • Nikola16
    justin ma znamenie ako ja ryby *14*
  • Jako....sice ho nemám v oblibě , ale když má ty narozeniny....
    Tak vše nej k narozeninám.....
  • cunicekb
    Přesně na tyhle rádoby "umělce" bych zavedla cenzuru!! *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit