Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hlas

predtim sem ho nesnasela ale jak mu zacal mutovat hlas zpívá uzsne.treba na tom seleniným konzertu.kdyby k tomu nebylo video vubec bych nepoznala ze to zpiva justin!!
  • roxanda

baby

nevite nekdo odkaz na cel video baby??? nebo je zatim jenom to "behind the scenes"??? dekuju *3* *3*
    • sweet.anne

Re: baby

Zatím je jen to behind the scenes..
      • dorisek111

Re: Re: baby

no ja jsem videla cele.....ale uz nevim kde. *7*
        • sweet.anne

Re: Re: Re: baby

To asi těžko.. Ono ještě nevyšlo.
          • roxanda

Re: Re: Re: Re: baby

to jo no!!! jeste neni!!! a nevim co ti je!!! mas "skype" na justina a videla si video, ktery neni!!! ses fakt "number one" a to myslim ve vsem!!! *15* *15* *15*
  • zpívá hezky, ale někdy se chová jak hulvát *11*
    • zpiva jak holka a on je to hulvat. malej rozmazlenej nevychovanej fracek. mysli si o sobe hrozne moc namachrovanej frajirek
      • Rozmazlenej? Nejvíc si poslechni jeho přítel a potom něco takévo říkal, víš on jako neměl nic, a co má teď vše.. ! A tvrdě dřel.. A hele kdyby ty jsi byl v jeho kůži miliony holek by po tobě slintali, taky by jsi neměl vysoký seběvědomí?? -A zpívá jako holka? myslím, že by jste si měli vymyslet už konečně něco novýho, protože tohle používáte už 4 roky a je to trapné!
        • Koukam ze ty si asi nactileta blba holka. To ze jede v drogach sikanuje sousedy to je normalni? A jako jak nemel nic!! Jemu je nejakejch 30, 40 let? Dyt je to 19 letej fracek. Nemel rodinu ktera by se o nej starala? Od mala byl bezdomovcem? Nemel co jist? Jo a mimochodem milion holek? Spis milion zlatokopek. Zpiva o blbostech jako u nas Ewicka Farna v 15 nebo v kolika letech nakvakala pidnicku mels me vubec rad. Co to je za blbost ona snad prozila nejakej dlouhej vztah? Ta dnesni mladez je fakt hloupa
          • přesně, vy belieberky ho milujete, ale jeho skandály nevidíte.....
  • mishiq

S kým chodí justin???

Chtěla bych se zeptat nevíte náhodou lidičky s kým chodí justin???? *4*
    • sweet.anne

Re: S kým chodí justin???

S nikým. :)
  • TWL, SELENA VÁŽNĚ NEMÁ ROZUM!!!!!!! Jak se s nim mohla dát zase dohromady?! Vždyť je hnusnej jak p*del a nafoukanej jak prase!!!!!!
    • Justin že je nafoukanej? Dal už strašně moc dolarů na děti v africe a na charitu, tak jak může být nafoukanej? -.- A že je hnusnej jak p.del? To chci vidět tvůj nádhernej ksicht!-____-
      • Kronoss1
        Tvá naivita je větší než vesmír a ten je nekonečný.
      • Kronoss1
        Mít tolik peněz jako on, tak taky něco dám na charitu, ale spíš bych řekl, že ty peníze poslali rodiče, protože on si bez povolení nekoupí ani rohlík.
      • A uvědomuješ si, že těma dolarama si akorát dělá reklamu svatouška??? Existuje jedna taková stránka, jmenuje se Youtube. Tam si můžeš najít videa, kde tvoje milovaná Justýnka ohrnuje nos nad lepšíma než je ona!!!!
        • Prosím dej mi na nějaky to video odkaz nebo napiš co si mám zadat tam do toho vyhledávání dík *4*
          • a myslím tebe NIKY aby nedočlo k omylu *1*
        • jo, jsem ráda že tě nemusím vidět protože bych se zblila. A když chce dávat peníze na charitu nrznamená že dělá reklamu na svatouška.
          • Neotvírej hubu na Justina, protože mu jenom závidíš. A není žádnej i*iot! Jak to můžeš psát, když ho ani osobně neznáš, co? A taky není namachrovanej, protože to ty tady ze sebe děláš frajerku, ale nejde ti to. Jenže to stejně nepochopíš, když je ti 10 let.
            • a teď si přiznala že mu závidíš.
            • Mas naprostou pravdu zavidime buzikovi :-D
            • Kronoss1
              Vždyť to říkám, zdá se jí o tom, že s ním pije kakao.
            • Mám takovej dojem, že ho zná vážně líp než my!!! xD každou noc se jí o něm zdá! xD "A on mě sevřel do svých paží z rosolu a začal mě líbat"....FUJ!
            • náhodou ho znám líp než ty.
            • Kronoss1
              Bla bla bla. Pořád to samé. Ty ho taky neznáš, ale vystupuješ, jako bys s ním chodila na kakao každé ráno.
          • Měla by sis VÁŽNĚ opatřit brejle, páč nevidíš, co je nad slunce jasný!!!!!! Bieber je namachrovanej idiot, co se tváří jako kdyby se měl každou chvíli po*rat a vy si všechny myslíte, že je to roztomilý!!!!
            • Už si představuju, jak Lolí potká Justina a namístě se po*ere.
            • Kronoss1
              Bohužel jsem nějaké jeho "písničky" slyšel a ... no, nebylo to dobrý. Pak jsem si ale pustil 1 písničku od Ozzyho a bylo dobře. Jak se říká, lepší lžička medu než kýbl hoven.
            • Taky si to myslim , uz si predstavuju kdyby nunata sedela v prvni rade.a justin bobr by se na nu poblil ..ta by se neumivala snad 10 let :-D
            • Ty jeho deb*lní, jak tomu říkáte? Písničky? Jsem už slyšela a měla sem co dělat, abych se nepoblila!!! A co tady dělám? No, nejspíš píšu do diskuse Biebera, jestli sis nevšimla!
            • Souhlasím s ňuňatá!Justin má bezva písničky tak si je nejdřív poslechni a až pak kritizuj!!!Já taky nekritizuju ty co nenávidím např.Miley Cyrus a ani nechodím na její stránky tak by mě zajímalo co tady děláš když Justina nemáš ráda a taky proč píšeš takový deb*lní zprávy!!!Tak se do Justina nemontuj a jdi na stránky svých oblíbených osobností!!!
      • To víš, všichni chcou vidět můj nááádherný obličej, ale jenom někomu se to poštěstí! Sry, ale tobě zrovna ne :(
  • ??? :D

lidi ste normalni?chapu ze vam je max 15 ale i tak.dyt je jak holka...nechapu *15*
    • dom_isek

Re: ??? :D

Mno newim připadáš mi divná když nepoznáš kluka od holky...Bože..
  • Happy Birthday Justin ❤️❤️❤️ *14*
  • cožee?

co?????,jak muzes mit skype na justina?
    • dorisek111

Re: cožee?

jen jsem hledala...
  • Jestli ho nemáte rádi, tak proč sem lezete? Beliebers tady můžou komentovat (hateři taky, ale ať se pak nediví, že tu komentujou beliebers! Fuck haters!
    • Holka mas smulu lizt sem budem ;-)
  • alficka

t-music

Ahoj, na T-music chart je zase Justin - Somebody to love. Takže pro něj hlasujte na www.t-music.cz, v t-music chart. Najdete ho v novinkách a hlasovat můžete jednou denně až do pondělní 12té hodiny. (Jen mimochodem - pokud tam máte i profil, tak můžete hlasovat jednou za váš profil a jednou za počítač, takže dáte dva hlasy *3*
    • kikiss11

Re: t-music

Super! hlasujůůů :)
      • Re: Re: t-music

já takýýýýý
        • kajuska4

Re: Re: Re: t-music

Já také *15*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: t-music

srry tenhle smajl tam měl bejt * *14* *
            • kajuska4