-
ahoj justine moc se mi líbíš mám tě ráda a selenu také ale nejdřív jsem jí nesnášela moc se mi líbí písen baby tak a to je asi všechno ahoj moc tě miluji *14*
-
Sen
Na dnesek se mi zdal upe klasnej sen JA JSEM BYLA NA KONCERTE JUSTINA NWM KDE ALE BYLA JSEM TAM JO TED ZPIVAL PISNICKU ONE TIME A ON SEL JAKO TAM KDE SEM BYLA JA JO A JA NATAHOVALŮA RUCE A ON MI JI PODALA TAKY A DAL MI TAKOVEJ NARAMEK KDE BYLO JEHO JMENO A JEHO PODPIS A TAÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
Na premiéru nedojede!
Jak jste už možná slyšeli, říkalo se ,že Justin přijede do Prahy na premiéru svého filmu Never say never ,ale bohužel nedojede, jelikož oznámil ,že chce mít celé léto volno a navíc neměl ani v plánu sem dojet!:( Bohužel -
-
to je škoda *13* *8* *9* *13*
-
Re: Na premiéru nedojede!
Jo přesně !! :)
-
-
Pro anti fanoušky to zde není!
Prosím vás, anti fanoušci Justina, nemusíte sem pořád psát jak ho nesnášíte, protože mi fanoušci si zde chceme sdělovat novinky a né sledovat nějaké závistivé komentáře. ;) -
-
Ahoj mám dotaz vy co ste fans Justina ste taky anti fans Seleny...nebo neřešíte(přejete) jim jejich vztah??
-
-
Ano, přála jsem jim to. Sluší jim to spolu. Bohužel se rozešli, takže prdlajs!
-
-
-
Jestly si myslíte, že nejste starý p.. báby, tak se podívejte na film Kruh 1!!! PAK SE TEPRVE UVIDÍ!!!!!!
-
-
Já souhlasím. Myslíte si, že jste nějaký borci a přitom se jen bojíte říct svůj názor!
-
-
A čeho se jako mám bát?
-
Souhlasím s BFF CeCe majtánkové a Sarah bojíte se že se vám někdo bude smát když přiznáte že se vám líbí! Když ze sebe děláte takový machry tak zkoukněte Texaský masakr motorovou pilou,Brazilský masakr,Noc mrtvol a to jedno z nejhorších hororů SAW a Kruh 1,2 a pak se uvidí jací budete machři-budete pos*aný až za ušima a na Justina si nedovolíte!
-
-
-
t-music
Tak holky, Justin se pořád udržuje na druhém místě. Hlasujte hlasujte, ať zůstane aspoň tam! Každý den až do pondělí do 12...šup! http://www.t-music.cz/t-music-chart / -
To jako budete srovnávat 18 letýho kluka,který si šel za snem...a nějakýho dětka???To snad ne!!! Jestli se ti líbí!!Tak jdi někam kde je on!!A když vás tak moc štve,že tu píšem jak ho milujem tak to máte prostě blbí!!!My jsem velká rodina Beliebers!!Nás nikdo nezmění!Můžem si psát klidně furt,že je to nejlepší zpěvák na světě!!Prostě to tak cítíme!!Dokázal toho hodně!!A prostě ho budem milovat....!!Takže tady nezaplétejte nějaký dědy!!
PS:Belieberky mám pro vás stránku:www.vanulka-pink.blog.cz
Puste si to video! :'* Je to přeložený vzkaz od Jusse pro Beliebers!!
Celé video jsem brečela :')) -
-
taky nemam ráda, když je někdo proti němu, ale nemusíš to takhle přehánět ne? napiš to lidem který maj stejnej názor jako ty *3*
-
-
v tom je ten vtip, když to napíše někomu se stejnym názorem tak mu to akorát odkejve, kdežto když to napíše sem tak se s váma může hádat a to je podstata *1* *1* *1* btw z týhle ,konverzace' co se tu vede fakt uch***ám smíchy *1* *1* *2*
-
-
To je tak ... blbý a trapný a ubohý. Ani psát neumíš.
Ale piš si, co chceš, stále to nebude pravda.
-
-
Tak se na nej nekoukejte ! ;) Když se vám nelíbí ....
-
-
presne tak, moje slova:DD idioti!:D :P ;)
-
-
Nezajímal mě...
Justin Bieber mě po pravdě vůbec nezajímal ... ale když sem si i něm vše přečetla atd... změnila jsem názor zjistila jsem že ON není jako ostatní celebrity On není namyšlenej pač byl do 15 let byl normalní kluk ... Ted od něj poslouchám skoro všechny písničky nejvíc se mi líbí "NEVER SAY NEVER" zbožnuju jí ... A jeho mám ráda... *4* -
on je pstě boží
♥justin♥ ♥bieber♥ ♥je♥ ♥ten♥ ♥nejlepší♥ ♥zpěvák♥ ♥kterýho♥ ♥znám♥ ♥a♥ ♥komu♥ ♥to♥ ♥vadí♥ ♥tak♥ ♥ať♥ ♥si♥ ♥to♥ ♥nechá♥ ♥laskavě♥ ♥pro♥ ♥sebe♥ ♥mmmm...♥
♥*14*♥ ♥*14*♥ ♥*14*♥ ♥*14*♥ ♥*8*♥ -
-
Re: on je pstě boží
presne je neeeeeeeeeeeeeeej ♥♥♥♥ -
Re: on je pstě boží
cvoku *1* *15* ale souhlasím *14*
-