Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *3* *14* *3* *14* *3* *14*
  • Pro Michala: Ty Justina znáš tak dokonale, že si troufáš říct, že by nedal žádné peníze na charitu? Tak to jsi machr.
    • Kronoss1
      Pro své růžové brýle na očích jsi zapomněla číst viď?
    • To je marnost nad marnost. Než něco napíšeš, přečti si, na co reaguješ. Já jsem napsal, že Justin Bieber by nikdy celý honorář z koncertu, který sleduje několik desítek milionů lidí, nedal na charitu. Už proto, že se mu takový koncert nepodaří uspořádat.
      • Panebože a jak ty to můžeš vědět? Jsi snad vědma či co? A až se mu to podaří, tak věřím tomu, že by ten honorář dal. Naprosto miluju takovýhle bezprizorní odsuzování lidí, aniž by k tomu byl důvod. Marnost jsi jedině ty.
        • Nepodaří se mu to z pár prostých důvodů: je jiná doba a kdyby JB oslovil kohokoliv, aby se zúčastnil obrovského koncertu a řekl mu, aby veškerý svůj honorář dal na chudobu v Africe, nejspíš by ho všichni poslali do háje i proto, že on je člověk, koho kdokoliv jako Rolling Stones nebo Paul McCartney nemůže brát vážně. A kdyby se mu to podařilo třeba s mladými interprety, stejně by to bylo jen laciné gesto několika miliardářů-pseudoumělců.
          • No jo prosím tě. Vážně nestojíš za jediný komentář. Chtěla jsem tady diskutovat s inteligentními lidmi a ono to vážně nejde. Ty určitě vidíš do budoucnosti co. Ty jsi bůh.
  • Já a Joanie jsme zavedly Justina Biebra. Ze začátku se nikomu nelíbil, ale jak jsme jim do pořád pouštěly a moc se jim nelíbil. TEĎ HO VŠICHNI MILUJOU!!!!!!!!!!! A možná se nelíbí vašim kámoškám, ale to neznamená, že ho hned musíte nesnášet aji vy!!! Prostě jste jak pos*aný starý báby. SORRY, ALE JINAK SE TO FAKT ŘÍCT NEDÁ!!!!!!!
    • No počki jak zavedly? Vy jste ale divný kámošky :O A ještě k tomu ve třídě!!!! To by jsem od vás nečekala :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
    • Kronoss1
      Já bych vám ho velice rychle odzavedl.
      • No to pochybuji,protože všichni vědčinou začnou ignorovat toho kdo mu nadává! A už jdi z Justinové stránky! Chápu a taky respektuji že se ti nelíbí ale nemusíš ho veřejně pomlouvat!
        • Kronoss1
          Nemusím, ale můžu.
  • kikinqva

Číslo na Justíínkaa

ÁáÁ tk to už si ani nepamatuju že loni sme s kámoškou volali justinovi :D ale vzpoměla sem si teď a je to pravda byl to můj a kámošky nejlepší okamžik naštěstí ještě že sme uměli aglicky jinak by sme se snim stěží domluvily ..... no a teď sem to číslo skoušela a už ho nemá už neexistuje ale kámoška má na něj nový a včera sme mu volali o5 a dovolali se tk kdo chce to číslo tkk mi napištee a já vám ho dám ale pouze jeho fanouškům ne antifanouškům !!! *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* justin je nej a nej nejlepší !!!!
    • Re: Číslo na Justíínkaa

dej mi jeho cislo prosim *4* *4* mam rada justinka *14* *4*
      • kikinqva

Re: Re: Číslo na Justíínkaa

18879714487 :)) já ho taky zbožnujíí :))

prosiiiimmm, ho maaamm moooc moooc rada.. J asom totiz zo Slovenska.. proosiimmm mmoooccc hoo luubiimm... *14*

daš mi ho ja sem jeho faninka a sem do nej uplne blazen aa kdibi prijel dočeska tak by to bylo uplně supeerr pls dej mi ho *14*
      • kikinqva

18879714487 :))

to deda je pravda nej nej nej a skvele spíva a vy pada *14*
    • miskad

Re: Číslo na Justíínkaa

Jáá bych ho taky chtěla *14*
      • Re: Re: Číslo na Justíínkaa

já ho chci taky *14* *14*
    • monouseku1

ja ho straašně moc chci plosííím já sem je faninka moje plakáty po celim pokojíčku to dokazují prosím pošli mi ho jako zprávu děkuju mocíík ♥♥ *14* *14*

ej delas si sranduuu?? :))...jak si mohla sehnat jeho cislooo?? :D ...ale jako jestli ho faakt mas tak ho chci!! *14*
      • kikinqva

tuto je to číslo si ho vemtee :))
        juju je to jeho ale ne osobní jen fanouškovskýý :D :))18879714487 to je ono :)
    • kikinqva

noo teď mi to nejsem se tm dovolat užž ..........to je v prrr !!!!!!!! ale napište můžete to skusitt .....a pomoc mi se tm dovolatt a ukecat ho at přijede do česka čim víc mu bude volat českých fanynnek tim lípp :)
      • Re: Re: Číslo na Justíínkaa

Já ho chci taky napiš mi ho do zprávy díky *14* je užasnej .... *14*
      • syndynka

jUSTIN SVÉ PRAVÉ ČÍSLO NIKDY NEZVEŘEJNIL POSKYTUJE JENOM FANS TELEFON A TO SE DOVOLÁŠ NÁKÝMU CHLAPOVI A ON TĚ BUD PŘEPOJÍ A NEBO TI SÁM ODPOVÍ NA OTÁZKY TSKŽE PŘÍMO JB TO ASI NEBYL NE ??
        o JB VÍM HODNĚ !! *14* *4*
        • kikinqva

Re: Re: Re: Číslo na Justíínkaa

ale jojjo no vzal to nějakej chlap ten mlel sračky přepojil nás na něj .... a pk sme snim schvíly kecalii ...
          • Re: Re: Re: Re: Číslo na Justíínkaa

hele když si to tak vezmeš tk JB by nedelal prakticky nic jinýho než by telefonoval s fans kdyby to číslo bylo doopravdický... zamysli se!
  • všechno nejlepší Justine k narozeninám a at jse to utebe z lepší *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • tjn

tjn
  • niky.b

jastin bieber film žhavá novinka♥♥:D

tady je odkazhttp://tn.nova.cz/red/celebrit y/justin-bieber-16-pise-pameti-a-na toci-film-o-sobe.html musíte si ho hned otevřít novinka bieberská horečka *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: jastin bieber film žhavá novinka♥♥:D

to by mě teda zajímalo co v těch pamětech bude v 16 to jich musí mít sakra tuny v tomhle věku . Znám 70 kteří neví co by psali a on v 16 už to má v malíku. A film bude od početí až do teď a myslim, že ten film bude mít tak 20 minut *7* *8*
      • princess-bieber

Re: Re: jastin bieber film žhavá novinka♥♥:D

hele já nemám ve zvyku lidi urážet ale:
        NECH SI SVÝ NÁZORY PRO SEBE A NEOXIDUJ NA FANOUŠKOVSKEJCH STRÁNKÁCH KDYŽ SE TI JUSTIN BIEBER NELÍN´BÍ JJ???
        *13* *13* *16* *16* *8* *10* *7* *9*
    • alficka

Re: jastin bieber film žhavá novinka♥♥:D

skvělý *3*
      • kajuska4

Re: Re: jastin bieber film žhavá novinka♥♥:D

Wow *14*
  • :P..

Lidi fakt nevedi koho propasovat do zebříčku, 161 cm, pop, a k tomu eště žadnej talent,,
    Na světě jsou i lebší spěváci neš tohle, zrovna já jech znam hodně..
    • Re: :P..

tak to nevim proc sem lezes....a navic:RADSI SE VENUJ CESTINE..! *8*
    • alficka

Re: :P..

tak proč sem lezeš...si choď na zpěváky který podle tebe mají talent....copak nedokážete pochopit, že každej člověk má prostě jinej vkuz!!! *16*
  • Sakra, já myslel, že je to diskuze o Konstantinu Bieblovi... *16* *1*
  • help

Nechte Justina být !! Nic vám neudělal ,neznáte ho osobně,takže o něm nemůžete říkat že je blbec atd ... zamyslete se nad sebou !! Ti co mu pořád nadávají,tak mu jenom závidí,že ho všichni chtějí !! UBOŽÁCI !! Nechápu prostě takoví lidi ! Je to jenom kluk,kterej je slavnej no !! a co ??NECHÁPU !! jste všichni UBOHÝ !! taková ZÁVIST !! nechte ho být !!
    • My ho osobně neznáme, takže o něm nic neřikam, co by zpochybňovalo jeho inteligenci, ale vy ho osobně taky neznáte, tak o něm neřikejte, že je hodnej kluk. Já mu nezávidim, páč neni co. A pochopit nás nemusíš, jen se o to pokus, stejně jako se já snažim pochopit vás, když s kýblem před držkou sleduju jeho klipy a snažim se najít, co na něm vidíte (zatím bezúspěšně)...
    • Re: help

Jo máš pravdu ... nechte JB být !!
    • Re: help

máš svatou pravdu !!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit