-
Justinek ♥♥♥♥♥♥♥♡♡♡
Love you justine
Si ten nejhezci zpevak na svete
Proti tobe jsou 1D ubohy
♡♡♡♡♡♡♡♡ -
juuuuu
ahojky uz budu mi cd Justina...... *14* *14* konecne ho budou mit v bontonlandu...jupííííí *14* *14* *14* -
-
Re: juuuuu
Já ho taky budu mít. Ale z Ameriky. *3*
-
-
No, není špatnej, ale mě nebere :/ *3* A nezačnete mi za to že mě nebere ještě nadávat? xD
-
♥ *14*
-
MTV..hlasujte..
hlasujte na mtv na best artist.. http://www.mtv.com/ontv/vma/2010/be st-new-artist/ podmínkou je se zaregistrovat a pak už můžete klidně hlasovat..!! já hlasuju..ale nwm jak je to kolikrát denně se může..:D ptž to píše stále furt to samý ..thanks for a vote..!! :D no uvidíme ..ale hlavně hlasujte..
P.S. registrace je zdarma..:)) -
-
Re: MTV..hlasujte..
MůžE Se JedNoU dEnnĚ -
-
Re: Re: MTV..hlasujte..
kacular: Nauč se psát česky ty... -
-
Re: Re: Re: MTV..hlasujte..
hele hele hele sklidni laskavě jo ty nehg *16* *10* -
Re: Re: Re: MTV..hlasujte..
hej holky nebudeme písat takhle všici my můžeme psát jak chceme víš?!Každý má nějak nastavený písmo! *9*
-
-
-
Re: MTV..hlasujte..
jo a nebo se spíš připojte přes Facebook..je to lepší..:))
-
-
Justine všechno nejlepší k 22. Narozeninám
-
Hateři..Vy máte tak nudnej život že se sere*e do Justinovo života.On že je namyšlený ? Řeknu vám bohužel pro jednu smutnou zprávu. NENI !!! Ať navždy žije Justin Bieber ! My family ? Beliebers...
-
Je mi někde.....!že píšu furt to stejný!!! Jo když nejsi jeho fanynka jak můžeš vědět,že neumí všecko?!?!V jeho filmu je to všechno zdokumentovaný!Justin se trefí hned na poprví do koše přes velkou halu!Byl nejlepším hráčem v oblasti od kud pochází jak ve fotbale tak v hokeji!!!! Učení mu šlo taky nikdy se nemusel učit!!Vím každej má svůj názor!Ale nejhorší je,že když Belieberky tady někdo pomlouvá atd !A to je často třeba jako když,že jsme něco hmm....já opravdu tady raději nebudu sprostá!!!Tak to jako ne!
-
-
Milá zlatá, ve filmový branži se točí velká kupa prachů. Producenti se musí snažit zminimalizovat riziko propadáku. Tudíž asi těžko by tam zveřejnili něco, co by nebylo po chuti vám, fanynkám. Hlavně se to musí prodat. Risk, že by film o Biebrovi kritizovali i jeho fanynky...to by byla ironie!
-
Loooooool tedka toho sampona vypiskali
-
-
Pro Michala: Ty píšeš, že nejde o to, jestli zpěvák fetuje nebo ne, tak proč se tady zmiňujete o tom, že Justin kouří trávu??? Tomu nerozumím. Teď můj názor - já myslím, že na tom záleží, teda aspoň já na to koukám, protože když je v kurzu zpěvák alkoholik a feťák a ví se to o něm, pak spousta pošahaných fandů ho může začít kopírovat,protože si budou myslet, že takové chování je "in". Věřím, že se takoví najdou. Ať mladý holky radši doma slintají nad fotkou Justina než aby propadly nějaký zhulený schíze, která se už ani nemůže vyléčit.
-
-
Zase špatně čteš a reaguješ na špatné lidi.
Jen tak pro pořádek. Mně je buřt, jestli kouří nebo nekouří trávu. Ať klidně šňupe kokain nebo pervitin, je to jeho věc.
A jen tak pro zajímavost. Závislost na marihuaně je daleko menší než na cigaretách, bavíme se o stovkách procent -
Tak za prvé, že Justin údajně kouří trávu, jsem nenapsal já. Za druhé, vyléčit se může kdokoliv, jde jen o lidskou vůli. Za třetí, nikdo nikoho nenutí chovat se stejně jako jeho oblíbený zpěvák. Kdyby tomu tak bylo, hodně lidí v ČR by začalo pít whisky, protože "Vláďa Mišík ji má rád". Za to, jestli člověk začne holdovat nějaké závislosti, si může jen a jen sám.
-
-
To je jasný, já jen píšu, že existuje spousta slabomyslných lidí, kteří začnou chlastat jen kvůli tomu, že to dělá jejich oblíbený zpěvák. Je to smutné, ale je to tak.
-
-
-
Justííínek
MILUJU THE MILUJU THE MILUJU THE MILUJU THE MILUJU THE MILUJU THE MILUJU THE MILUJU THE MILNUJU THE MILUJU THE MILJU THE MILUJU THE MILUJU THE MILUJU THE MILUJU THE A TY ANI NEVIS JAKY OBROVSKY TRAPENI MI SPUSOBUJE JEDINA MYSLENKA NA TEBE TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAA
KKHLE OBROVSKY MILUJU THE *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Justííínek
presne moje slova *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-