-
máš pravdu magdo jsem pitomá
-
-
diky camillo
konecne ses probrala
-
-
My world
Jupííí Koupila jsem si jeho CD My world 2.0...Týjo mám radost největší!!! *1* -
-
Re: My world
to ti věřim já sem si ho taky koupila a dneska mi napsaly že mi ho do 3 dnu pošloua ted navis sou vnich ty goden tickety takže když ho najdeš tak strávíš týden nevobo výkend s Justinem na bahamach jupííí *15* *1* *14* -
-
Re: Re: My world
Jééé už mi to taky přišloxD Já sem radostí bez sebe!!:D *14*
Ale já myslela že tan Golden Ticket platí jen v Americe a v Kanadě *7* *7* -
-
Re: Re: Re: My world
no asi joo nwm denska mi přišlo a nic sem tam nemělaa *9* -
Re: Re: Re: My world
ty ho tam máš?? -
-
Re: Re: Re: Re: My world
xD Ne nemám. Já sem myslela, že už mi přijmuli objednávku a že ho do tří dnů to CD budu mít:D Ale já myslela že to platí jen pro Ameriku nebo ne?? *7*
-
-
-
-
-
Ale ať je Justin jakej chce,ale stejně něco dokázal a to dokáže málo kdo!
A myslím si,že kdo o něm říká,že je teplej atd.tak mu i trošku závidí,ano jsou i lidé,kteří ho nemají rádi nezávidí mu,ale je jich málo! A kolik vás tady je, kdo něco dokázal? Nikdo! Měli by jste se trošku taky někdy zamyslet! -
-
S tím "nesuďte ho, když jste sami nic nedokázali" mi připomínáš Zemanovo "pokud jste nebyli v listopadu 89 na Národní Třídě, nemáte právo teď protestovat". Obojí je pěkně hloupý nápad. A co dokázal? Má talent a je hezký (podle některých) - to je vše. Ale jsou i lidi, kteří se museli tam, kde jsou, dostat tvrdou prací.
-
-
moje rec mluvíš mi z duse *3*
-
-
hej nazor a to ti rekl kdo *11* *11* *11*
-
-
Hooodně lidí,by ses divil/a!!!!-.-.
-
-
Nevim na koho to je? :-)
-
-
Hej si vůbec normální? Co tady píšeš? Asi si to nepochopila! A co jako tady píšeš o Zemanovi? Není vůbec žádná řeč o něm-_-
Pro některý je hezkej a pro některý ne! A já tady nepíšu,že je hezkej a má talent! Takže se uklidni,sbohem.-_- -
-
Ne, tys nepochopila mě. Nejde o Zemana ale o princip. Zamysli se! Kdyby diskuze fungovaly na tom principu, o kterém mluvíš, nikdo by nesměl žádnou celebritu zkritizovat, pokud sám není celebritou. Ten Zemanův výrok byl jen přirovnání, chápeš? A s tím talentem a krásou - ne, o tom jsi opravdu nemluvila, ale píšeš, že toho hodně dokázal - a co dokázal jiného než tyto dvě věci? A jestli jsem normální... a co je vlastně normální? Tak si třeba mysli, že jsem nenormální.
-
-
Ale jezis marjaa,prosim te,kdyz mu kazdej zavidi!!! A ano dokazal toho hodne tady vydelava 88Milionu dolaru mozna i vic.A tak kdyz je takovej kre*** tak proc ma ba youtube treba na jedne pisnicce treba miliardi zhlednuti??
Hele vc co,kazda na neho mame jinaci nazor a to tak bude (asi) -
-
Na youtube má tolik zhlédnutí, protože na světě je poměrně dost teenagerek, které potřebují mít svůj idol, který je hezký, zpívá žánr, který je zrovna in a který je nezadaný. Btw neznám moc lidí, kteří by mu záviděli, a proto ho neměli rádi. I fanynky jsou svým způsobem závistivé, když si vzpomeneš na to, jak spousta z nich nesnášela Selenu, když chodila s Justinem.
A teď se budu bohužel opakovat, už jsem to sem někdy psala. Co znamená něco dokázat? Co je úspěch? Prachy; banda slepě zamilovaných fanynek, které o všem špatném, co o něm kdokoli řekne, tvrdí, že je to lež a on jediný mluví pravdu; krása, která je relativní a léty vymizí; majetek; být často v televizi? Jestli tohle je pro tebe úspěch, jsi neuvěřitelně povrchní člověk. Radost z toho, co člověk dělá a to, že ji může rozdávat dál; fanoušci, kteří člověka mají rádi i proto jak se chová a nemusejí si nic slepě odmýšlet; to, že sláva nestoupne do hlavy; to, že se člověk dostane tam, kde je, tvrdou prací - to je úspěch. -
-
-
-
-
-
-
Názor maš pravdu :))))) *3*
-
-
Justin měl hezký songy ale teď to chovani PANE BOŽE...(OMG)*7*
-
nechapu proc ho nikdo nema rad je to jeho zivot i love justin je skvelej a sexy *1* *14* *14* *14* *14* *14* *1*
-
No, no....Michal a Blažky pokračují ve svých telecích výlevech, tak je hezky povzbuďme. A opět papouškují zhovadilosti, které už napsali tolikrát. Je to jako nekonečná mexická telenovela, pokud přeskočíte 30 dílů, tak se nic nestane, protože se tam opakuje to samé dokola, takže když na tuhle diskuzi vstoupím až za rok, tak nejnovější příspěvek bude od Michala a hádejte, co napíše? Že Justin je nekvalitní zpěvák, že to o něm říkají hudební kritici a Blažky to doplní originální větou, že Justin vypadá a zpívá jak holka. *1* *1* No a ještě si myslí, že Justinovy fanynky jsou úplný blbky a nevědí, co to znamená demagogie, shut your f*cking face atd. Sami si to museli nejprv vyhledat ve slovníku a pak machrujou. To je typický příklad jejich ohroženého ega, mají komplexy a tak si je léčí tady, místo aby vyhledali pomoc odborníka. No prostě chudáci. *15* *15*
-
-
Od 2. do 4. řádky to vypadá, jako bys mluvila o sobě. Že by sebereflexe?
-
-
lol
Nerikam ze neni dobry ale trochu me desi jeho hlas je mu 15 a este ho ma takovej deckej blby bude az zacne mutovat *1* *1*ale zpiva dobre jj TaLLenT -
-
Re: lol
jo no to máš pravdu ale tak zatím to neřeším no až začne mutovat tak začne no jednou stejnak musí ale stejně ho upaaa mocky mooc žerůů *14*
-
-
!!!jo!!!!
ahoj hele chcete Justina tady v o2 arene tak hlasujte tady http://www.o2arena.cz/O2arena/lstIn q.aspx
Justin zatim vede ale Miley Cyrus ho dohání tak prosím hlasujte!!!! -
-
Re: !!!jo!!!!
Mmm už.. :// -
Lidi hlasujte.. Miley nás už skoro zase dohnaala.. :// -
ono to de hlasovat jenom jednou??? *7* -
-
Re: Re: !!!jo!!!!
jj bohuzel práve proto posilejte dááál -
-
Re: Re: Re: !!!jo!!!!
jj posilam
-
-
-
-
očko
21.června (příští pondělí) bude na očku teens speciál kde budou největší hity Miley Cyrus,Justina a Jonas brothers -
-
Re: očko
a v kolik napiš mi to pls na lide SweeT.KiKuSkAa a nebo na email SweeT.KiKuSkAa@seznam.cz děkuju budeš hodnáá -
Dík :) -
od 9 hodin večer
-
-
Souhlasím s Joanie. On vám nic neproved!!! Tak kdo ho nenávidí, ať vypadne z jeho stránky a už se na ní nevrací!!!!!!!!!!!!! Jenom jeho fanouškům lezete na nervy!!!!