-
Proč na něj lidi tak nadávají? Protože je všude! Noviny, internet...Bieber, Bieber everywhere. 11-ti leté fanynky šílí, odpůrci také, ale zcela opačným způsobem. Logické.
-
Hlavně že ty si krasavec ty obludo! *16* ..Ještě že tě neznám jinak bych tě dokopala k smrti ty trapáku-čko! *10* *10* .. Newím čemu se směješ ty ingrorante!!..Dokázal si někdy vůbec něco takové ho jako On?? Co?!..Asi nic stohoho vid' tak radči drž tu tvou Hubu!! *10*
-
Belieber!: tak nějak souhlasim s tebou :)Jo a když nemáte Justina rádi tak tady nenavštěvujte jeho profil na osobnostech!!! jo a přiteplenej znáš ho osobně? ne tak mlč!
-
Já vážně sním či bdím...nakonec se tady dozvím, že drogy, chlast a fet jsou něco normálního a zpěváci, kteří tomu holdují, vlastně nic špatného nedělají a mají na své fanoušky daleko lepší vliv než mladý kluk, který dělá hudbu pro radost a nemá žádné skandály. Bohnice mají asi vycházky. Tady se teda jeden dozví spoustu zajímavých věcí.
-
-
Tak drogy jsou velice široký pojem. A chlastají všichni. Takže zrovna chlast je normální.
-
Nic takového jsem nikdy nenapsal a ty to víš!!!
-
-
T-music
JUSTIN V T-MUSICU HLASUJTE!!!!!!!!!!!!
JE TAM JAKO NOVINKA S ENIE MEENIE...<3
MUSÍÍ BÝT PRVNÍ...:) -
-
Re: T-music
joooooooooooooooooooo jasne ze budu!!! -
Re: T-music
Tyjo, se nějak překonali. :D A hlasovat samozřejmě budu. :) -
-
Re: Re: T-music
Ahojkyyy :-P -
-
Re: Re: Re: T-music
Ahooj :)
-
-
-
-
TWL
Hej nebyla sem tu asi 2 dny a ted tu je hrozne novejch prispevku ja to nestihnu vsechno precist xDDD -
-
Re: TWL
jj.. *14* musíme to tu rozjettt *14* *14*
-
-
Večer
Vždycky večer di představuju jak jde spát a lituju že tam nejsem abych mu mohla dát pusu na dobrou noc. -
-
Re: Večer
to jo no ale oni maj šouplej čas o 6 hodin do zadu takže ty deš spát a on je třeba venku.. *1* *14* *14*
-
-
jsem kluk. Justina - no kluci ho asi nemůžou poslouchat (hlas atd.) ale mně je to jedno. Pro holky má báječnej hlas. Mě se jeho písničky nelíbí. Ale když mu někdo říká že je gay atd. tak závídí nebo jak se říká: Kdo to říká, ten to je. Někdy si myslim, jak to může vydržet (nadávky apod.) ale asi na to nemyslí, věnuje se fanouškům a to je to hlavní. Nesnášim ani nemiluju--> neutrální *1* . No ať se mu daří tak jako tak.
-
-
Co bychom mu měli závidět? Dejme tomu ty prachy, kdo by nechtěl mít takový příjem , ale jinak ...?
-
-
prachy má lebo tvrdo na sebe maká ! keby si makal aj ty mal by si aj ty a nemusel by si závidieť a nadávať na neho ! *10* *10* *10* *10* *10*
-
-
Moje řeč Neutrální *1* *3*
-
přesně tak :)) .......... rozhodně si nezaslouží ty urážky co mu tu někteří kluci a holky píšou ;)
-
-
polovina lidí si myslí že je to jenom obyčejnej normalní kluk kterej dal par videi na youtube ale tak to není ten kluk musel pomahat svojí mamě aby se vubec uživyli už vas vydim jak vy takhle pomahate sve rodine vam by to bylo uplně jedno tak se nestarejte do člověka kterej to v životě neměl lehke tak jako to mame mi polovina kluku oněm řika že je gay ale tak proč ho kopírujou pokažde co jdu po ulici vydím spostu kluku ze stejnym stylem vlasu a oblečení ZPRÁVA PRO TY CO NEJSOU BELIEBERS:KDYŽ NEJSI BELIEBERS TAK ONĚM NEMŮŽEŠ NIC VĚDĚT MOŽNA JEN TO JAK SE JMENUJE A KOLIT MU JE ALE I TO MOŽNA NE TAKŽE KDYŽ NEJSTE JEDNÍ ZNÁS TAK SE DO NĚHO NESTAREJTE A DEJTE MU POKOJ MUCQ MILUJU VÁS *2*
-
-
Nebudu se obtěžovat to číst, takhle prznit jazyk český je trestuhodné.
-
Nauč se psát!
-
Je jasný, že spousta lidí ho kopíruje, jeho styl se stal stylem tisíců mladých kluků...o tom není debaty. Ostatní to nedokážou sežvejknout, přitom vypadá pěkně, antifans ho prostě chtějí za každou cenu ponížit, to je celej krám, tak vymýšlejí úplný hovadiny, které by nevymyslelo ani tříleté dítě, jenom, aby ho ponížili. Jsou to chudáci. Jděte si poslouchat ty svoje kreatury, na které jste tak hrdi a Justina nechte být.
-
-
do kdy?
hele a do kdy je to hlasováání ?????????protože to vyhrálo Polsko tak nechápu proč se má hlasovat znova *7* *7* *7* -
-
Re: do kdy?
já nwm je to jen tušení ale podle mě to až tuto skončí udělaj ještě jednou a ty tři co vyhrály tak tam pojede takže by sme se mohly potom na po třetí hodně snažit... *14* *4* *3* *14* *1*
-