Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • domca006

sice..

sice asi starý ale mě se v tomhle videu strašně líbí..:)) http://www.youtube.com/watch?v=LtZK 1M1fQmo je roztomilej..xDD x)) <3 *14*
    • domca006

Re: sice..

radsi ten odkaz znova..xD http://www.youtube.com/watch?v=LtZK 1M1fQmo
  • Prosím pište, nevím co mám dělat!!!!!
  • justin biber mi sere *16* *1*
  • Zdravím všechny fanoušky Justina, kdyby někdo měl zájem a sháněl jakékoliv jeho CD a další věci s Justinem, tak stačí napsat na mail petrapresley@seznam.cz
    Možnost sehnat ze zahraničí. *3*
    • A ja pisu ze taky nemam zajem o Justina GAY Bobra
    • Mrs.Wesley
      Nemám zájem*8* o Justina Blbéra
      • Tak sem nelez! :D Jako co je tady někomu po tom, že o něj nemáš zájem?! :D
        A píše se Bieber a né Blbére :D
        • Problém je ze todle to už je ANTI FANS stránka a nebo Justinka Bobr
          • Je to Justýna Bobrová, to ví přece každej, proč by se holky měly jmenovat TEN Bieber?!
        • Mrs.Wesley
          Všichni ho tady nenáviděj:D!!hlavně KANEC!!!:DDDDDDDDDDDDBOBR JEDEN
        • Mrs.Wesley
          Já mu říkám blbér a budu mu tak říkat dokud se nevzpamatuje...*8*
  • stember

___

zjistila jsem že chodil s Caitlin Beadles ale už se rožešly a má novou.... *9* *5* *9* *5* *7* *10* *4*
    • kajuska4

Re: ___

*9*
  • kikinqva

Justínek

Ahoj holky poslaly by ste mi tu adresu taky do vzkazníku děkuji moc....Jinak Justin upa nadhernej a nejlepší spěvak určo sním musí bej sarnda podle toho co sem viděla na youtube mno prostě kluk jakýho by si každá holka přála že mam pravdu?...ja ho prostě miluji <3***
    =*I love you justin <3 je dokonalejjj milovanost jeho největšíí....tak ahuj a mějte se tu a nezapomente mi to posla do toho vzkazníku děkuji moc holkyy tak zas někdy...=D *14* *14* *14* *14* *14* ja se zneho zbláznim jak ho mám ráda*15* *14* *14* *14*
    • Re: Justínek

Holky jak to tu pisete tak to mate dobry jenže jedina svas co si ho muže užit jsem ja. ja s nim totiž chodim.poznali jsme se jak sem byla na prazdninach v americe.ale drzime to v tajnosti takže pssssst
      • sil.erika

Re: Re: Justínek

nemuzes s nim chodit.on nechce češky!!!on ma v americe mnoho hezcich!!!to ti nesezeru!! *1* *13*
      • sweet.anne

Ehm.. *15*
        • kicalek

Re: Re: Re: Justínek

haha ty ji veris ukcana jak moje boty twl
      • kicalek

haha moooooooooooooooooc vtipny haha a mas pro nas dukaz ja ti teda NEVERIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16*
    • kyka14

Re: Justínek

Tak to nejsi sama holka já z něho upe nemůžu. Je tak krásnej *14*
  • JuStiN BiebeR**_>>3

jů JuStiN je úpA neJWíííC kRáásneJ kluK**_pStěě DOKONALEJ!**_>>3_miluJůů ho°°:-*:-* *14*
  • miluu ho je nejlepší *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1*
  • ja justina miluju *14* je krasnej nadhernej no proste dokonalej jemi 11 a pul a patrim mezi beliebers ja justina budu branit posloucham jeho pisnicky asou super ten kdo mu nadava tak at chcipne *16* protoze justinovi nikdo nadavat nebude nikdy nechapu jak to justin dokazal stat se slavnim ale preji muto justin by tem comu nadavaji zakroutil krkem a tomu co rikaji ze sou lepsi nez justin jim preju smulu proste sem beliebers a muliju justin a budu ho branit na vzdy je nadhernej moc moc moc *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • je to hnusák
      *11*
    • Takto s tebou souhlasim *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • A ještě jednou píši: Nadávka není argument!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit