Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale on neni vaše máma!!!!! *7*
    • You dont say!
  • Justin Bieber

Justin je prostě nej a taky moc krásný zpěvák *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* .Je moc ale moc užasný *14* *14*
  • justin bieber

I LOVE JUSTIN BIEBER!
    Mě se líbí má hezký písničky a hezky zpívá! *14* *14* *14*
    • sweet.anne

Re: justin bieber

Přesně. *14*
  • 1

merry christmas to you JUSTIN!!! *9*
    • kajuska4

Re: 1

Me Too.. *14*
  • ty hele neříkej o časopisu Popkkorn,zě to je kravina. to je naopak nejlepší časopis!!!!!!!!!!!!!!!!! *5* *5* *5* *5* *16* *14* *14* *1*
    • Tak jestli ráda čteš lži, tak se nedivím, že si myslíš, že je to nejlepší časopis
      *3*
  • justin

Hi,Justin! *4* How are you?? I'm quite good! *3* I want meet with You very much,because You are my favourite RnB songer!Your songs are super I like somebody to love, eenie meenie,pray or never say never!!! *14*
    You are very nice boy!!
    You be happy *1* Bye
    • Re: justin

joo!!co to má být??
    • Re: justin

No.Nevím proč to tu píšeš.To mu napiš na jeho stránky nebo na jeho kanál na youtube,ale ne tady na české osobnosti.cz.
  • fuj

justin bieber má chlupatýho bíbra *9*
    • Re: fuj

však už má na to taky věk
    • sweet.anne

Re: fuj

*7*
      • Re: Re: fuj

víš hovno co..taky seš na to moc malá
  • kikiss11

Hlasujtéé!!!!

Plsky hlasujte!!http://tweeter.faxo.com/T op_Justin_Bieber_Nation/2010/01

i love justin bieber!!!!!!!!! *14* ! *14* *14*
  • díky že semnou soulasíš spousta lidí si myslí že je teplej
    • Neni já stebou taky souhlasim *1*
  • mail

cauky...hele mam taky malej dotaz nevite kde by se dal sehnat jeho mail? ja vim ze asi tezko primo jeho..ale tak treba jeho agenta nebo tak...ja sem mu chtela napsat...mam uz i vymysleny co mu napisu..jenze detail nemam jeho mail...pls nevite ho nekdo...pls pls..
    • sweet.anne

Re: mail

Já mám. Ani nevím, kde už jsem ho sehnala, ale měla jsem ho v mobilu.. justindrewbieber@rocketmail.com
      • Re: Re: mail

awoj a uz si mu neco napsala? *5* *1* *3*

jen by me este zajimalo....kdes ho vzala..?? x) vis nez to odeslu...tak..aby to bylo fakt.. *3*
        • sweet.anne

Re: Re: Re: mail

To já právěže už vůbec nevím. *1* Měla jsem to v mobilu. Určitě to bylo na něčem oficiálním.. Ale teď jsem se dívala na jeho Youtube, Facebook a oficiální stránky a tam to není.. :-/
          • Re: Re: Re: Re: mail

no prave..ja sem to vsude hledala...a nenasla..tak mu to asi teda poslu tady na to...fakt diky moc..
            • sweet.anne

Re: Re: Re: Re: Re: mail

Nemáš zač. *3*

te hodny moc dekujiii..:) *14*
    • kicalek

Re: mail

ja mam jeho adresu do studia a uz si taky planuju co mu poslu posli ti to distata na vzakznik ju *14* *14* *14*
      • kikinqva

Re: Re: mail

ahuj hele prosím poslala bys mi to taky děkujii budeš hodná když mi to pošleš *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit