-
málem sem se rozbrečela..:'(
nadherný..
http://www.youtube.com /watch?v=_85lwXTS9XU&feature=player _embedded#
až sem se u to skoro rozbrečela..:)) :'( -
-
Re: málem sem se rozbrečela..:'(
Jééé *14* *14* -
-
Re: Re: málem sem se rozbrečela..:'(
Jujkýý s :-** ♥
-
-
-
U smilee
U smile je prostě užasný je to táááák hezký nemám slov já se mnou to málem seklo já prostě nemůžu AWWWWWWWWW ♥♥ http://www.youtube.com/watch?v=r2oz uCXpVJY vymazat mezery *14* *14* -
-
Re: U smilee
Tak ta se mi vážně nelíbí *9* -
Re: U smilee
krása!! *14* *14* *14* -
-
Re: Re: U smilee
jjjjj *14*
-
-
-
A doufám že nepřijede vůbec do ČR ! *11* *11* *11* *11*
-
-
Jdi se restartovat!!!Když přijede no a?Bude tě obtěžovat?Ne..Tak to ti může být u prdelky...-.-
-
-
Justin
Viděli jste nový videoklip Never Say Never? :) ♥♥♥ -
-
Re: Justin
Tak to ne to je božíí píseň:Never say Never...mocinky se mi líbí!!zbožňuju tě!! *14* -
Písnička Never say Never je nejlepší od něj ještě se Smithem..Ty tam válej.. *1* -
jo..!! uplně skvělá písnička..a ještě skvělejší klip..x)) -
-
Re: Re: Justin
boží :*....mooooc mu to tam sluší ...je kwáááásnej :♥♥♥♥♥ !!!
*14* *14*
-
-
-
Happy brithday JayBee. *14*
-
Nějaké info...
Teď trochu odbočím, mám tu nějaké JB aktualizace, aspoň pro ty, které to zajímá. :)
1. Hlasujte prosím pro Justina každý den na teenchoiceawards.com, musíte se ale zaregistrovat. Je nominovaný na Album Pop, Breakout Artist Male, Male Artist a Fanatic Fans.
2. Podle informací, které se objevují, Justin do Evropy v rámci My World Tour příští rok na 100% přijede, ale ne do Česka. Ale do Německa i Polska pojede určitě.
3. Dnes 7. 7. je Bieber day. :) Přesně před rokem vyšel jeho první singl One Time.
4. Pokud to ještě nevíte, Justin má svůj oficiální fanklub, adresa je BieberFever.com. Je to sice placené, stojí to 35 dolarů (+ pro nás ještě dalších 10, protože jsme z Evropy) na 4 měsíce. Potom se každý měsíc doplácí 9 dolarů. Ale stojí to za to - jestli se tam zaregistrujete, přijdou vám nějaké věci s Justinem, potom jsou tam fotky, exkluzivní videa, fóra, možnost vyhrát meet and greet passes, mluvit s Justinem online a spoustu dalších věcí. Já tam jsem a je to ÚŽASNÉ.
To je snad všechno to nejdůležitější. -
-
Re: Nějaké info...
je to tam jen anglicky nebo i cesky -
1. snad female fans ne???? no....počkej,ty vlastně ani nevíš co to znamená vid?? ale hlavně že se tot točíklem justina....upřímně,je mi tě líto...lepší je normální láska,TAHLE platonická jenom ničí pohled na svět :D ale to ti asi nevysvětlím,sni si dál *1* *1* *1* *1* *5* *5* *4* *4* *4* *15* *15* -
-
Re: Re: Nějaké info...
Když jsem chodila na základku s rozšířenou výukou AJ a budu chodit na gympl, kde se učí v angličtině, předpokládám, že vím, co to znamená.. -
-
Re: Re: Re: Nějaké info...
nemusíš machrovat nee?? :D *7* *7* *1* *1* *1* já taky nemachřím s iq 139. noo...ale...mohla bys teda bejt dost chytrá na to,abys chápala co je KLUK A CO HOLKA *4* věř že tvůj milovanej jay jay kluk není..... *3* *3* *3*
-
-
-
už hlasuju díky za info
-
-
Lip bych to nenapsala
-
-
Asi tak... pro jednou s Tebou budu souhlasit ségra!!! Takže Los Angeles!!!!
-
jooo narodil se 1.března 1994...ve 12:56, úterý, St.Judes hospital, druhý patro, pokoj 126 jo a doktor se jmenoval Simon Bexleham :) správný fanoušek by to měl vědět :D já vim, sem magor, ale já ho prostě žeru !! *14* *3* *1*
-
Všichni co ho pomlouváte a nedáváte na něj a hádáte se s belieberkama jste úplně blbý.
A vy belieberky co to řešíte a hádáte haters jste taky blbý.
Jj, všichni jste blbý, njn, nikdo není dokonalý. (jen já)