-
HATERS: Nechte už Jusse být! Dokázal toho víc vy všichny! Sice byl nazačátku nula jako vy, ale teď je jeden z nejoblíbenějších a nejpopulárnějších ale..............vy jste pořád jenom NULY.
-
Vše nej nej miláčku!!!!
Vše nej justíku k 17!! Miluju tě nadevše!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Justin
Ahoj lidi, prosím, kdo ještě na Facebooku nejste ve fanklubu Justina Biebera, přidejte se tam!!! Protože jedna skupina s názvem ,,Může mít tenhle cibulový kroužek více fanoušků než Justin Bieber?" má nějakých 1,800,000 fanoušků a Justin má jen 1,600,000! Zabíjet tyhle lidi. *9* *9* *9* -
-
Re: Justin
Já už tam jsem! *3*
To není přece možný že tam v tý skupině je více fanoušků než u Justina!!Lidi už neví coby!!! *8*
-
-
Že vás to baví. -.- My jsme velká rodina Beliebers a budeme ho bránit pořád. Tomu už nezabráníte. Ale nechápu, proč mu nadáváte. Podle vás nemá kvalitní muziku. Vy zase třeba máte rádi já nevim třeba Ozzyho. Mě se třeba nelíbí jeho hudba a podle mě není dobrá, ale nadávám mu snad? Kdybych říkala "Ten Ozzy je jen starý dědek co už za chvíli chcípne a jeho hudba je jako když r*tardovanej jelen vydává pazvuky." Vy by jste se ho taky zastastali. Nebo kdybych nadávala někomu jinému koho máte rádi. Každý z nás je jiní. Každému se líbí něco jiného, tak proč jsme hned magorky? Vás se třeba líbío to co nás se třeba nelíbí, tak nás nesuďte a ani jeho ne! Každému se líbí něco jiného!!!
-
-
Vytas argumenty. Proč není Ozzyho muzika dobrá? Mimochodem sklízí už 40 let pořád stejné úspěchy a Ozzy je považován za legendu hudebního průmyslu, ale dokaž opak.
-
-
No právě. Tobě se jeho hudba líbí a mě ne. U Justina je to naopak, jenže s rozdílem, že já Ozzyho neponižuju. Ty Justina ano a to se mi na tom nelíbí.
-
-
jak se vám ten... může líbit??
nechápu to
-
-
Blažky, jsi vážně vtipná, jak Justina furt zesměšňuješ...vážně mu nezávidíš? Ty tvoje komentáře na úrovni 11letý holky jsou fakt k neuvěření, třeba "Justin na mě působí jak metrosexuál" a aby ses vyhla další diskuzi, tak potom napíšeš "já jsem řekla, že na mě jenom působí jak metrosexuál, neřekla jsem, že metrosexuál je". Já si vážně připadám jak v Kocourkově. Nebo jako když komunikuji s Bohnicemi. Vymejšlíte úplný zhovadilosti, které by vážně nevymyslelo ani dítě v MŠ, vymejšlíte všelijaký trapárny a nesmysly, jen abyste Justina ponížili. A tomu říkáte argumenty na úrovni? Jděte se vážně vycpat. Ano, tonoucí se stébla chytá, protože víte, že ty vaše bláboly jeho fanynky nikdy neodradí a je to vážně k smíchu, že většinu svého času trávíte na diskuzi o někom, koho nemůžete ani vystát. To fakt nemáte na práci nic lepšího, než shazovat Justina? No, ve vaší kůži bych nechtěla být ani za milion, vy musíte mít asi hodně smutné a nudné životy, když trávíte své volno pomlouváním někoho, koho nemůžete vystát. I tak se dá žít. Sice blbě, ale dá.
-
-
BRAVO! Bravisimo! Tak teď jsi mi to natřela, úplně jsem si z tebe sedla na zadek. Jak už tady psal Michal. Je rozdíl mezi "je" (jako skutečně je) a "působí na mě" (působí tak jenom na mě, nikoli na někoho jinýho). A o vyhýbání se další diskuzi bych na tvém místě moc nemluvila. O pár příspěvků níž se tě tady Michal na něco ptal a tys mu odpověděla úplně na něco jinýho, na co se ani neptal. A to nebylo poprvé (teď mě napadá, jak vlastně odpovídáš na otázky při zkoušení ve škole...?) Jo a my, že si vymýšlíme hovadiny? Máme stejný názor jak docela dost dalších lidí..
-
-
No, já mám taky stejný názor jako MILIONY lidí na téhle planetě. Co s tím uděláš, děvčico?
-
-
Neudělám s tím nic, ani s tím nic dělat nechci. To platí i naopak. Ty taky uděláš kulový s názory lidí jako jsem já nebo Michal. A že jich je hodně.
-
-
-
Adele, pokud byl Jiří Paroubek ve své době demagog, tak se učil od tebe. Ty neumíš věcně reagovat a proto je diskuze s tebou zbytečná. Ty jsi jen malá holka, která se snaží ostatní přimět k emotivní reakci, která by je snížila na tvoji úroveň. Smutné je, že ani to neumíš.
-
-
Za to ty umíš dobře jednu věc, vlastně vy všichni - dělat tady ze sebe naprostý blbce, kteří vůbec nechápou souvislosti a chrlí tady jeden "úžasnej" argument za druhým. *3*
-
-
Zrovna ty něco říkej o souvislostech, historiku.
-
Hovoří dívka poučená z vlastních zkušeností...
-
-
-
Oh my lord, nechci nikoho odrazovat, chci se jen bavit a diskutovat. A ty skutečně nějak dobrá češtinářka nebudeš, protože jestliže nerozpoznáš rozdíl mezi větami "on je" a "on na mě tak působí," a ještě říkáš, že jsme to my, kdo je hloupý a chytá se onoho pomyslného stébla, tak to nejsem já, kdo neví, která bije.. Párkrát si tady napsala, že máme jen dva či tři argumenty (a sice že Bieber je mizerný, protože to o něm říkají kritici), což je zhovadilost číslo dvě. Nalistuj si pár stránek dozadu a zjistíš, že jich máme asi milionkrát víc, než ty (vlastně ne, milionkrát nula je stále nula). A urážka, milá dívko, skutečně není argument.
-
-
Panečku tady je někdo zatraceně chytrý a vše ví že?? Snad jsem to správně napsala, podle tvých požadavků...
-
-
Tak to jsi vystihla.
-
-
Miluji hoo
Je užasný, dokonalot sama sebou.uplne ho žerůůůů miluji hoo *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Miluji hoo
*1* *3* *14* *15* -
-
Re: Re: Miluji hoo
*14* *14* *14*
-
-
-
Řeknu Vám to asi takhle:P. Vy všichni co se tady navážíte do Justina:*! Vždycky bude na světě skupina lidí, která ho bude milovat a skupina lidí, která ho bude nenávidět:/. Možná si posloucháme nějakej rock, punk rock, hip hop nebo co to posloucháte za divnou hudbu, možná máte člověka, kterýho ve svým stylu hudby obdivujete, já ho mám:P. Jako vy obdivujete Boby Marleyho nebo Michaela Jacksona nebo koho ještě, tak my Belieberky zase naopak obdivujeme Justina Biebera a není na tom nic špatnýho. Každej z nás je jinej, každej z náš je sám o sobě origínál. My Belieberky nebo Directionerky Vám taky nenadáváme do vašich oblíbenců, tak proč vy jo? Nikdy Vás hatery nepochopím! Každej zpěvák, umělec, herec v životě dokázal něco jiného, neco vůjímečného co ho proslavilo, právě proto se stal Justin slavným. Někdo se proslavil tím, že natočil film, někdo že vyprodal Madison Square Garden a někdo jako Justin:* tím, že umístil páš videí na youtube;). Uvědomte si, že existují skupiny lidí, každých uznává někoho jinýho. Být Belieberka neznamená být s Justinem od začátku, ale až do jeho konce a stát při něm. Vždycky bude za Justinem stát skupina holek, určitý dav, miliony holek, který ho podporujou, milujou a budou za něj bojovat. Budu jedna z nich a to mi věřte. Možná říkáte, že je Justin:* gay, že zpívá jako holka atd., ale nikdo z Vás nevíte čím si prošel, co prožil. Stejně si pořád myslím, že lidi co o něm takto luví mu pouze závidí, co dokázal a co má:P. Nu, vím, že s tím nic neudělám, nedokážu hatery odstranit ze světa, vždy tu budou a budou Justina nenávidět, s tím už nikdo nic neudělá. FOREVER BEIEBERS & DIRECTIONERS. I LOVE YOU!
-
-
Dovol, abych citoval jednu z tvých mnohokrát opakovaných vět: "ale nikdo z Vás nevíte čím si prošel, co prožil" Ty to snad víš? Ty se s ním znáš osobně? Pochybuji. Navíc je mnoho lidí, kteří si prošli něčím mnohem horším než tenhle hezounek, který je v osmnácti miliardářem.
-
-
Dovol, abych ti rekla, ze znam Justina natolik jako Belieberka, abych to o nem mohla rict:P. Nezman nikoho kdo by si prosel tim co ON:*. Dalsi dukaz toho ze mu zavidite, ze uz jako osmnactilety kluk je miliardarem;). Jestli ho nemas rad, tak se mi dva v zivote a ani potom nikdy neshodneme:/:P
-
-
A čím jmenovitě si musel projít? Dost by mě to zajímalo.
-
-
Tak treba tim, ze jeho mama brala drogy, ze nekdy nemeli ani na jislo proto hral Justin na schodech divadla avon, aby si trochu vydelal a je toho jeste dost, ale stejne, proc ti tady pisu, kdyz Te to nezajima
-
-
Jsou mnohem horší osudy, věř mi holčičko, viz. holocaust, jestli ti to něco říká.
-
To víš, že mě to zajímá. Jenomže tohle není nic, co by mě mělo dostat do kolen. To je jenom habaďůra navlečená ma ne příliš inteligentní lidi, jako jste vy.
-
-
-
-
-
RESPEKT!!! FOREVER BELIEBERS AND DIRECTIONERS!!! Máš totální pravdu:P;). Myslím, že mluvi za všechny co milujou Justina a One Direction (Niall Horan:*, Liam Payne, Zayn Malik, Louis Tomlinson, Harry Styles!)
-
-
teen
Justin teď na Mtv uvádí svých 20 nej hitů od teen star tak se dívejte -
-
Re: teen
*14* *14* na něj?
VŽDYCKÝ *14*
-
-
justin je tak sladký za ním bych běžela přes celí svět!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Tak běž, můžeš začít třeba za 1 000 000 let doběhneš *1*
-
-
No........nejlepší doopravdy není.To máte pravdu. *6*