-
Nikdy jsem ho neposlouchala, ale tim filmem si mě získal. Jen jsem chtěla vědět, co na tom filmu všichni měli. Bylo to naprosto super, ty záběry z koncertu v MSG, měla jsem husinu a říkala jsem si, tak tam bych chtěla být. Některý jeho písničky jsem si stáhla, poslouchám a rozhodně nebudu řikat, že je to buznička a já nevím co všechno Protože tohle je prostě kluk, kterej ten talent fakt má a je jedno, jakou má výšku tónu. Většina těch lidí, co ho odsuzuje, toho Ushera nebo Seana Kingstona poslouchá. Tak co proti němu mají, když oni sami s ním pracujou a říkají si BRO ?
-
To nic já jsem taky holka jen sem vzala jméno DIEGO protože jsem byla na filmu doba ledová 3. A Sidem jsem chtít nechtěla *12* .Jsem zamilovaná do Justina Biebra protože je jen o 2 roky starší a hezky zpívá!! *14* *14* . Mám o čtyři roky stršího bráchu a je blbej.
-
Takže ho prosím nechte bejt!!!!!! *16* *16* *16* *16* *10*
-
I love Justin Bieber *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Let nim be
-
Justin je úžasnej snad nejlepší zpěvák!!! Nechápu proč někteří dokonce tvrdí,že je gay! Nebo,že nechápou jak ho někdo může poslouchat. Jasně je pravda,že jeho chování bych rozhodně nechválila,ale jeho zpěv na 100 procent!!!
Je prostě nejlepší!!! *14* *14* *14* Akorát někteří lidi to možná nemají v hlavě v pořádku. -
I love Justin Bieber *14* *14* *14* *14* Let´s go nim be let nim be!!
-
-
Kterým jazykem se to snažíš komunikovat?
-
-
Jen se chci omluvit za pravopis píš u z mobilu. Takže k věči. Vy si opravdu myslíte že na něho žárlime? Ja nevidin žádný důvod kromě prachum ale to asi není ten důvod to by jsme si stěžovali na bohatší celebrity. Důvod proč by jsme zarlili asi neexistuje však se ani nedivim. Já opravdu lituju ty jeho fanynky že jim úplně vymazal mozek a mají zkažené mládí. A nevím proč tu všichni melou o tom že zarlime kvůli tomu jak vypadá vždyť nevidím na něm žádné mužské rysy obočí, tělo, tvar obličeje a mnoho dalších má všechno ženské kromě toho tělo ten nemá mužské ani ženské spíš takový jak bych to řek teploussky styl s ním by se normální kluk by se s ním nikdo nechtěl bavit ani kdyby nebyl slavnej neměl žádné peníze ani fanynky. Neříkám že je teplý ale podle mě je to takový minimální homosexuál. Ale když jsem slyšel jeho první písničku Baby fakt jsem si myslel že to zpívá holka v té době jsem ho neznal. To je asi dneska vše. Kdo se mnou souhlasí palec nahoru a kdo ně ať mi ho vysají a dají palec dolů.
-
-
Promiňte chtěl jsem napsat minimální heterosexual
-
Ničeho nelituj!!!"Nám to nevadí,že nám podle tebe vymazal mozek!!!"
Je to naše věc kdo se nám líbí!Nemá mužský rysy?!Jde poznat,že o něm nic nevíš a že jsi asi nikdi neviděl jeho fotky2012!!A má už z dětství několik kamarádů!A to ještě nebyl slavnej!Má svůj styl,podle tebe"teploušský"není na tom nic teploušskýho!To,že má moderní učes a oblečení co se mu líbí ještě není teploušský!A co je na tom,že měl mladej hlas!Vážně když o něm nic nevíte a chcete akorát sr.t Beliebers tak jděte do pr.elky!Dokazujete to,že jste ubohý a jen vám dělá dobře když můžete pomlouvat někoho koho mají spustu lidí rádo a záleží jim na něm! -
-
"Nikdi"? Ty tedy perlíš.
Ty bys nepoznala chlapa, ani kdyby na něj byla reklama v televizi.
On má prostě trochu "přihřátý styl", to je prostě fakt a je propastný rozdíl mezi holčičím a mladým hlasem. On měl/má ten holčičí. -
Já jsem psal že by se s ním žádný normální kluk by se s ním nebavil a možná normální ženská která je na maximum na chlapy
-
-
Já s tebou naprosto souhlasím.
-
-
to je asi jediný co umýš říct že?: Blablabla. Jak málá holka. *15* *15* *15*
-
-
nechte ho bejt-let nim be!! *16* Chudák určitě chce bejt jako normální kluk většina ho nesnáší asi závidí nebo nevím co tak si z něho nedělejte legraci jo!?Odpovězte do zítřka!!!
-
Koukám, že tu všichni sežrali veškerou moudrost světa, že? Nevím jak vy, ale když někoho neposlouchám tak ho hned nemusím urážet, ne? Já mám od Justina víceméně dvě písničky a to ještě v cover verzích, ale fakt mě dostávají ty řeči o tom jestli je, nebo není gay, to je snad jedno, mezi námi je takových poměrně dost a záleží na tom? Jsou to lidi jako všichni ostatní. A za druhý, musí mít každý zpěvák vyhulenej vychlastanej hlas? Když hodláte kritizovat hudbu, tak si, prosím, přečtěte taky něco z teorie, abyste jí aspoň trochu rozuměli. Protože já jako ,,umělkyně´´ docela trpím, když nám do řemesla fušují laikové, kteří o tom neví vůbec nic. Takže si zkuste najít přehled mužských zpěvných hlasů a zjistíte, že existují i tzv. kastráty a do těch má asi Justin ještě dost daleko. Takže prosím!!! Nedělejte, že všemu rozumíte. Děkuji:*
-
-
Chudák vykastrovanej...
-