Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Barborka má naprostou pravdu. Proč někteří z vás používají větu tipu "bobra muže poslouchat jen narostej debil" atd... každému se líbí něco jiného a nám zrovna Justin. Každý je priginál, tak nevím, proč by vám se třeba nemohl líbit Ozzy nebo Michael Jackson. Já je neposlouchám a nenadávám jim ani vám, tak si lasakvě uvědomte, co píšete.
    • Dekuju alespon nekdo me jeste v tomto svete chape:P*. I LOVE BELIEBERS AND I LOVE JUSTIN BIEBER:***!!!. I believe;). I want tickets on Justin's concert:*;)
  • aluska33
    Ale my si to prostě nenecháme líbit!!Aby tady někdo Jusse pomlouval!!!!
    A stejně se pořád někdo najde!Co se ho pořád bude zastávat!Třeba já!
    • A já!
  • Blažky a Michale, na jednu stranu vás docela obdivuji, protože vymýšlet pořád dokola stále nové hovězí komentáře musí dát docela fušku ne? *1* *1* *1* *1*
    • Vcelku; zvlášť, když jsou adresovány člověku, který na ně nedokáže odpovědět k věci, a místo toho a) větu otočí naruby proti tomu, kdo ji napsal b) odpoví nadávkou a přidá pár kreténských emotikonů (víš, co to slovo znamená?), což by žádný normální člověk neudělal. Stále nám dokazuješ, že jsi nevyspělá a neorientuješ se v hudbě (o čemž tvrdíš opak), protože nevědět, kdo je Serj Tankian...

Popularita není známkou kvality, zkus to pochopit. Myslíš si, že se orientuješ v hudbě, ale nejspíš jenom v těch pár interpretech, kteří okupují hitparády, Óčko a Bravíčko a o kterých je vám podsouváno, že se jedná o kvalitní hudbu.
      • Že neznám nějakýho Tankiana je mi fuk, kdyby byl tak dokonalej, jak tady píšete, tak ho zná už dávno celý svět. Vím,co to je emotionikona na rozdíl od tebe, kterej si to musíš nejprve vyhledat ve slovníku a pak machruješ, jak umíš áááánglicky.
        Omyl, nevyspělí jste vy, protože jenom infantilní děcko pořád o někomu dokola hovoří, že je nekvalitní a že to o něm říkají kritici a že vypadá jak holka. Jen opakuju to, co jste tu řekli snad milionkrát. Pak, kdo je nevyspělý, že???
        • Neboj, holka, o Serji Tankianovi už dávno ví celý svět. Nebo, abych byla přesnější, ta část populace, která se nedívá jenom na MTV, ale zajímá se o hudbu trochu hlouběji. To, že o něm nevíš ty a tobě podobní je pouze díky tomu, že se o něm nepíše v nějakém laciném bulváru, ale v prestižních hudebních magazínech, které (jak vidno) nečtete. Jak už tady psal Michal. Popularita nerovná se kvalita. A jak už jsem tady psala já, srovnávat někoho jako je Serj Tankian s někým jako je Justin Bieber je pomalu už kacířství (sama se za to stydím). To, co ten chlap dělá je obdivuhodné, Arméni jsou na něj, jakožto na svého rodáka, hrdí za to, jak obhajuje jejich společnou zem. A Justin Bieber? Vypískají ho v jeho rodný Kanadě. Ne, opravdu tady nechci vytahovat staré záležitosti, jen poukazuji na to, že pokud někdo dělá věci dobře, tak je na něj jeho národ hrdý a nestydí se za něj.
        • Kronoss1
          Don't push it. Someone might take your word for it and start writing all posts in English.
      • Dobře vystiženo, Michale! :)
  • Nemůžu si pomoct , ale Bizzle je prostě skvělej!!! *14* *14* *14*
    • Joo přesně Jerry je prostě dokonalej a sexy :)) *14* *14* *14*
  • Všechno nejlepší *14*
  • Happy Birthday Justin ❤️❤️ 22 :(
  • Nechapu proč si vo něm někdo myslí že je gay, tyto lidi mě nezajímaj . Jak by mohĺ být gay když chodil se Selenou Gomez.Já Justina miluju a budu ho milovat navždy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Stine milujute
  • Mrs.Wesley
    Pýcha předchází pád Justyne*1**2*
  • hanamiley

Ahoj

Takže čau lidičky!Nechci abyste o mě psali že sem třeba trapka nebo tak něco a že to co píšu je trapný.Jen říkám svůj názor a komu se nelíbí může ho ignorovat.Takže já osobně Justina fakt ráda nemám!Poslechněte si to jeho Baby Baby Baby ooh!!Copak takle zpívá kluk myslím že ne.Dřív jsem to měla ráda(což fakt nechápu)ale když jsem si to pořádně poslechla chtělo jse mi zvracet.Nechápu na koho jsi ten kluk hraje.Na nějakou celebritu bez talentu??????A nechápu jak na týhle stránce může být jako druhý nejoblíbenější.Moc sorry všechny holky který ho v ČR milujou,ale proberte se a podívejte se na něj zblízka.Tohle je jenom taková ta popová hvězdička bez talentu,která stejně za chvíli vyhasne a už o ní nikdo neuslyší.Tak se proberte holky!!!Za chvíli si na něj už ani nevzpomenete!!!Jen sem vám to chtěla říct.A taky copak jse vám opravdu líbí kluk,který vypadá jako gay nebo jako holka??Mě teda osobně ne.Ten kluk ještě ani nemutoval!!xD *3*
    • nicola14

Re:

Já JUSTINA taky moc nemusim, ale ráda si ho poslechnu... já vím že tato *teen star* brzo vyhasne ale, když ho mají rády neberme jim ho oni si to za pár let uvědomí, to jak byly naivní...myslely si že s nim budou chodit atd....
      a navíc podle klipů je vidět že má rád vysoký hubený tmavovlásky...a myslim že kdyby měl rád třeba blondýny, tak si do klipu vybere blondýnu....ale když si chcete myslet že si vybírá holku podle chování a vlastností..dobře, já vám to neberu....
    • Re: Ahoj

cawte baby ja mam justina rada ale rada by som nieco povedala justin nie je gay ako tu tvrdia nebudem nikoho urazat len komentujeem a ta baba ktora to napisala tak tu si asi nikto nevsima a preto kyda na celebriti ktoree zaujimajuu ludiii *3*

tak ho sakra nechte vsichni napokoji on za to nemuze ze ma takovej hlas a mu se prohloubi a tim ze mu budete nadavat nevym co tim viresite nic jen so o vas budou vsichni buh vi co myslet tak ho nechte zit do vas se taky nikdo nenavaz!!!!!!me se jeho songy libi ale vam to nikdo nevnucuje
      • adela.ksinanova

Re: Re: Ahoj

nauc se prvni cesky...a pk tu neco pis!!! *16* *16*
        • Re: Re: Re: Ahoj

ja mozem pisat jazykom aky chcem ja kometujem starenkooooo lebo ty si 0 a nie celebritaaa
      • Re: Re: Ahoj

jo presne kdyby ste vy byly justin bieber tak biste za to taky nemohly me se taky libi a jeho pisne docela taky ti co ho nemusi tak si ho nevsimejte ale uvedomte si ze kdybyste vy byly justin tak co byste delaly?vy za vas hlas taky nemuzete *8*

PROSTE KAZDY MA NA NAJ SVUJ NAZOR JENZE JÁ VIM ZE TADY NEKOHO URAZIMB O SE TO NEKOMU NEBUDE LIBIT ALE MYSLIM SI ZE KDYS SEM SLYSELA JEHO VSECHNY PISNICKY MEL TAM PO KAZDY JINEJ HLAS TAK TZE SI MYSLIM ZE TO ZPIVA NA PLEJBEK ALE JINAK MA NORMALNI HLAS JAKO 16TILETEJ KLUK KDYS SE KOUKNETEE NA NAKEJ ROZHOVOR NBO NA T JAK MLUVI ZA SCENAAMI TREBA BAABBY TAK MA NORMALNI HLAS.....ANI NE HLLUBIKEJ ANI UKVICENEJ A MYSLIM ZE TEDA UZ MUTOVAL PAC NA VVIDEU KDE SPIVAL KDYS MU BYLO ASI JA NEVIM 11...12 TAK HO MEL ESTE TAKOVEJ DETSKEJ A TED? *13* *7* *4*

Když se ti nelíbí - Budiž. (Hele, ale máš fakt dost podobný vyjadřování, jak ta blondýna z toho videa na youtube, nedivila bych se, kdybys to byla fakt ty, ale o to tu nejde.) Hele, jediný, kdo by se tu měl probrat, jste vy! Nemyslíte si, že kdyby byl fakt tak bez talentu, vypadal a zpíval jak holka, že by o něj měly ostatní hvězdy zájem? nemyslíte si, že by mu jeho manažer Scooter vůbec volal, kdyby nebyl talentovaný? Že by mu Usher pomáhal s kariérou, kdyby za nic nestál? Že by si s ním ostatní zpěváci chtěli zazpívat duet, kdyby neuměl zpívat? Fakt jste tak zaslepený žárlivostí, nenávistí, nebo něčím podobným? Tak zatraceně otevřete oči!! *13*

nesnášíš justina ale hlavně že ho máš na blogu na dessu *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit