-
=o*
ou on je prostě sladkej zachvíli převálcuje i zacouše prostě je nej =o* =o* *MUCK* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *3* -
-
Ja uz mu ho kourila...
Ja uz mu ho stejne kourila! -
-
Re: Ja uz mu ho kourila...
sim tě radši se objednej k psychouškovy=D *15* *15* *1* -
hej se ti něco zdálo né že si mu ho kouřila koště!!!!! -
hej se ti něco zdálo né ....že si mu ho kouřila!!!!!!! *8* *8* *8* -
takze tys mu ho kourila???? asi tezko ty piicooo.... ses fakt krava twle...si mysliszeti nekdo na to naleti???uklidni se!!!!! *3* -
Vždyť nevíš ani co to je, prosímtě. *4*
-
-
-
lolXD
ahoj lidi...ja ani nwm jestli jste si toho vsimli...ae asi spise ne..:D...ze jk jde videt tk Justin nema zrovna v oblibe blodnynky *15* ...to jste si ani nevsimli ze na kazdem jeho videi je nejaka cernovlaska anebo hnedovlaska? *15* *15* ...no nic jenom tk rikam:D:D -
-
Re: lolXD
:D tak teď si mě dost pobavila :D to že má na každým klipu holku s tmavýma vlasama ještě neznamená že je má radši než blondýnky a navíc nikdo nemůže říct jestli má radši brunety nebo blondýny protože každá v sobě něco má a navíc kluci si holku nevybírají podle barvy vlasů teda většina ne *15* -
Mno mě se třeba trovna nelíbí, že na každým videu svým má nějakoou holku, podle mě je to trochu úchylák a taky si zas myslím, že z něho média udělali takovýho toho machýrka a že je ve skutečnosti úplně jinej -
Co na tom, že má radši tavovlásky *1* každý má jinej vkus, toho sis asi nevšimla ty *7* *3* -
-
Re: Re: lolXD
*tmavovlásky
-
-
-
CSI
http://www.megavideo.com/?v=K9S7DNV 0
Tady taky posílám odkaz: Tadyto je v dost dobré kvalitě a máte to skoro po celé obraZOVCE...JEN JE BLBÝ, ŽE TO JE v megavideu... -
-
Re: CSI
Justina najdete až v na 22/23 minutě *3* tak si to tam kdyžtak rovnou přetočte ať se vám to načítá odtamtud
-
-
Oukej teda už súhlasím..hovoríme že je sexíí..chceme sa s mím vyspať..áno ale on aspoň niečo dokázal nie že si vyrobil na herectve..spieval pred divadlom avon zarábal pre rodinu...je toho doosť dokázal to čo vi nie !! a to sa vysvetľuje tím že o ňom hovoríte že je gey a samé kokotiny !! prosím vás hovoríte že on nemá fanúšikov ?? tak na twiteri má 42 448 768 sledovaní..to je milionkrát toľko čo vi nie !!!
PS: to je len môj názor,,hned ma začnete úrážat že ??
*10* *10* -
Hi I wonder if Justin Bieber will be in Prague? :) *14*
-
-
Yes I think so, but in America it was excellent I went there.
-
-
TWL, JAK TOHO KRET*NA MŮŽETE MILOVAT?! Neumí to zpívat ani tancovat a navíc toto ono je buzík!
-
-
A ty snad umíš? Pochybuju.
P.S. seš no. -
-
Možná ne, možná jo, ale aspoň s tim neotravuju veřejnost.
-
-
-
Juss?:3 boží kluk. *3*
-
Happy Birthday <3
-
nejhorší jsou ti co o něm říkají že je gay a holka . jasně , vypadá tak ,ale samotní dobře víte že je Justin kluk a chodí se Selenkou . no jo co to sem pletu ,ale tohle potkávám často ; Justin je gay ,Justin je holka *7*
-
-
prej vypadá tak :D lol
-
-
Justin in love
Ahojky už sem tady dlouho nebyla ale z Miley jsem přešla na JB a strašně ho mluju ale myslíte že chodí s tou Jasmina Villegas ??????????????????????????????????? ?????????, Ono se o tom všude píše a já newm jestli tomu můžu věřit co si myslíte vy ?????????????? *4* *14* *8* -
-
Re: Justin in love
nechodí spolu všude se píše o vášnivé líbačce na zadním sedadle ale popravdě to za 1) by mu máma políbit holku nedovolila a za2) se snažili schovat před papparazzi takže to tak jen vypadalo ;)) -
-
Re: Re: Justin in love
Snad máš pravdu ale jeho mamka tam nebyla !!! -
-
Re: Re: Re: Justin in love
i kdyby se spolu libali ona by to zjistila a dostal by minmálně 3 mesice zaracha -
-
Re: Re: Re: Re: Justin in love
Jejky *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Justin in love
jo pravda to není...na tý fotce to sice tak vypadalo, že se líbali, ale jen se otáčeli dozadu...
-
-
-
-
-