Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • narozeniny

Vše nejlepší,hodně štěstí,zdraví,lásky a spokojenosti do dalších let...ať ti vyjde tvá kariéra a a´t se ti všechno daří...a prostě měj se strašně moc krásně,ještě jednou.. HAPPY BIRTHDAY NICE JUSTIN... :-) :-) :-) *14* *14* *14*
    Mám tě moc ráda.. :-)
  • Happy Birthday Justin
  • Skvělý kluk, umi zpívat i tančit ;-) :-)
  • adulu

beeeeeeee

sliselllla sem ze byl se svou EX na dovce hrozny nwm co na ni Justinek vidi kdo souhla *9*
    • kajuska4

Re: beeeeeeee

*9*
  • wow justin bieber je tak talentovany ma užasny hlas,
    stil nejkrasnější ale nevěřím žema ditě ze selenou ?? to *6* snad ne
    jinak semi libi jeho usměv *14* *14* *14*
    • Ano,dítě ještě nemá,a pochybuji že by si okolo 20 udělal dítě :DDD
      *4* *1*
    • Dítě ještě nemá :)
  • sweet.anne

His birthday

http://www.youtube.com/watch?v=Eu42 hWwXquM
    Tady na tomto videu ve 2:42 říká: ,,My birthday is on March 1st." :P
    • stember

Re: His birthday

nene 14. *13* *13* *13*
      • sweet.anne

Re: Re: His birthday

Tak snad ví kdy má narozeniny, ne? Mg.
        • stember

Re: Re: Re: His birthday

jo ví...má 14.3 *8* *8*
          • sweet.anne

Re: Re: Re: Re: His birthday

Panebože tak když asi sám říká, že má 1. 3., tak to je pravda!
          • kikiss11

Re: Re: Re: Re: His birthday

Ne vážně má 1.3. *13* *3* *3*
            I LOVE JUSTIN BIEBER!!!!!!! *14* !!! *14* !!!!!!!!!!!!! *14* !!! *14*
  • Jžš ľudia uvedomte sa s tými trápnimi komentármi ako je že nič nedosiahol a podobne.. Veď on sa dostal zúplneho dna a úplny vrchol len vďaka svojmu snu .. Kto z vás toto dosiahol ?? Nikto ! Zamyslite sa nad sebou a opýtajte sa sami seba, čo vám urobil keď ho nemáte radi ? Nič vám neurobil, tak mu dajte pokoj .. Nekážemvám počúvať ho, milova ho a niečo podobné, ale uvedomte sa už s tými komentami, že je "gay", že "nič nedokázal" ... Pozrite sa na neho a na seba. Ani jeden z vás by nespravil to čo on !!
  • sweet.anne

Justin

Tááák a kdo se těší na My World 2.0? *4* *4*
    • roxanda

Re: Justin

jaaa *1* akorat nevim, jaky pisnicky tammaji byt... vim jen "baby" a "pick me"... *9* jinak nevim
    • kikiss11

Óóóó bože!!Jááááááááááááá! !!!!! *1* *14*
    • kicalek

jAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
      hihih a ty mas My World(1)???? Kde si ji plosim vzala???? *14* *14* *14*
      • kikinqva

Re: Re: Justin

OoOo..OMG Já se taky těšimmmm *14* *14*
      • sweet.anne

Re: Re: Justin

Jj mám. V Americe. *4* Ale vy si to můžete koupit zde: http://bit.ly/9swFHK *3*
        • kikinqva

Re: Re: Re: Justin

Jéé děkuji dneska sem si ti 1 obědnala *14* *3* *14*
  • Terča kolikk ti je roků ? :D 13 ? :D promín možna tě urazím !! Tak se natoč jak pouštíš video na naměstí plných lidí a zpívaš si písničku baby ! :D Natoč to a dej jsem odkaz na youtube budeš mýt shledovanost jak Bieber xD *1* *1* *1* *1*
  • Já vás fakt nechápu. Proč sem lezete, když ho nemáte rádi? Na tuhle otázku vždy odpovíte: „My sem můžeme lézt.“ A podobně, ale já se ptám proč? Proč sem chodíte?! Jak by bylo vám, kdybychom pomlouvali a naváželi se např. do vaší rodiny? Taky by vám to nebylo příjemný. Tak proč to děláte vy? Potom se nedivte, že se ho zastáváme. Vy by jste se nezastali svojí rodiny, kdyby jí někdo nadával?! Já se radši zajímám o lidi co mám ráda, než o lidi co ne. Tak proč vy?
    Podle mě je Justin nejlepší zpěvák na světě a je tu můj subjektivní názor, takže to nesuďte.
    • Protože není nic jiného co dělat. Život je nudný. A když se člověk nudí, tak přece nejlepší je jít na osobnosti.cz pomlouvat Justina a urážet Belieberky, to je přece ohromná zábava.
    • Kronoss1
      Já tě taky nechápu. Buď neumíš číst nebo jsi nechápavá nebo tvé je tvé IQ menší než 70 nebo je to kombinace. Já jsem to sem už psal, to tvé proč.
      A co tady pořád meleš o rodině? Vzpamatuj se holčičko, my nic o tvé rodině neříkáme, my jen říkáme pravdu o zpěvákovi nižší kategorie. To, že tu pravdu nedokážete unést je jen váš problém.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit