-
*odsuzujete. Prominte za už v pořadí třetí chybu;). Jak říkám: Člověk není dokonalý
-
Happy Birthday *4*
-
Justin je super
Justin je vyborny spevak tanečnik herec...
Ale je mi ho zaroven luto....Ma nie len vela fanusikov ale aj velmi vela neprajnikov..Proste takyto ludia nemozu druhemu dopriat... A to čo som čitala ze Je buzerant....No to ječista zavist..Rychlo sa dostal hore tak len aby ho jeho neprajnici zhodili...Chcem im len odkazat nech sa snim porovnaju čo oni dohromady spolu tolko nedosiahli ako on....ALe kazdy ma svoj nazor to respektujem ...Ale čo je moc to je moc.Pochopim ked niekto povje ja nemam v laske Justina ale to ze cisty buzik :( na plač a ako sa musi ešte citit Justin
:( -
Hele já vím že můj koment vás možná trochu namíchne,ale proberte se.Tohle je jen jeho profil,kterej nějaký uživatel založil,ne jeho osobně,takže jak tady píšete vaše ,,Miluju tě" apod.tak to píšete v podstatě tomu co stvořil tenhle profil.To za prvý a za druhý.Milovat je bud silný slovo nebo je to až moc velký fantazírování a bacha,někdy takovýhle představy mohou vzejít a v trestný činy.Radši se proberte.Jo beru ho mít ráda jako dobrýho zpěváka(i když do nich nepatřím ale beru to) to je normál ale bykřikovat do světa JÁ HO MILUJU je moc,to sorry
-
-
ano, nejsme blbí. víme, že se tady Justin nikdy nepodívá. ale tohle je snad největší Justinův profil na českých stránkách, a je tradicí, že tady každý rok na jeho narozeniny symbolicky popřejeme všechno nej.
Přece jenom, každý má nějakou úchylku. Tvoji radši ani nechcu znát.:-D -
-
Nemluvím o všechno nejlepší ale výkřicích ,,JÁ TĚ MILUJU" :D to je magořina
-
-
-
božeee vy jste tak trapníí !! prejj no me dal icq a vam ho davat nemam vazte si tohoo .. nic proti vaaam alee fakt v americe icq nemajii .. budto si to vymyslite a neboo tak je FaKe icq tky bych chtela si s justinem psát ale když to nejdee ... tak z toho nebudu delat věduu ... tahle diskuse začíná bejt jen o Justinovi -
-
Re: icq
cc a proc moe teta bydli v americe a icko ma ty??? hmm.... *8* *5* *5* -
Re: icq
máš pravdu
-
-
:D :D :D jak máte špatnou náladu a nudíte se jděte na tuhle stránku komentářů. To jsou prostě legendární a vtipné komentáře :D
-
-
legendární...to je to nejlepší slovo,který to naprosto vystihuje...:DD
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=iMYsM1XtoYE
http://www.youtube.com/watch?v=jSuFRm9viV4
http://www.youtube.com/watch?v=zM8NQYuR9c0
Tyhle sou nej!!! -
Proč sem lezete když ho nemáte rádi? Proč nejdete rovnou na Ozzyho profil a nenapíšete tak tam je úžasný? Kažsý má svůj subjektivní názor a každýmu se líbí něco jiného, tak jsou beliebeři hned magoři? Může mi to někdo vysvětlit?
P.S. Já jsem nevydržrla poslouchat ani dokonce jednu písničku od Ozzyho. -
-
Klidně. Stačí se podívat na úroveň jejich příspěvků a hlavně na jejich obsah, který postrádá smysl. Vaše neschopnost věcně reagovat vás jen posouvá dál a dál do nekonečných diskuzí na toto téma a vaše neschopnost uznat argumenty protistrany, když vlastní nemám, tomu také moc neprospívá.
Jen by mě zajímalo, jakou písničku jsi vlastně poslouchala?
-
-
Justin Bieber je nejhorši !!! *11* *11* *11*
-
papája
to jsem já *14* *14* -
-
Re: papája
co si ty na tom icq? ... =D =X
-