-
justin is best is best is best!!! *15* *14* *15* *14*
-
-
justin bieber is best *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
ČTĚTE!!
vtipy-vesele.wgz.cz -
♥♥♥♥BELIEBER*_*FOREVER♥♥♥♥
-
Jsem ráda ,že začal zpívat vždycky když si pustím jeho písničky zvedne se mi nálada. A jsem ráda že je ryba jako já. Já jsem se narodila 26.2.2002 a on 1.3.1994.
-
-
A já se narodil 25.2.2006 mám narozky dřív než vy oba ha
-
-
Prosím koukněte se...Vím,že jste jen lidi,kteří ani nevědí co pišou,ale měli byste si to uvědomit....Hatres:Opravdu vám to stojí za to?!.....
http://www.youtube.com/watch?v=Fs7qgP6MZvo -
video
On tk hezu tancuje...best part: 1,26-1,30
tady je odkaz:
http://www.youtube.com/watc h?v=zfLME1i_vb0 -
-
Re: video
úplně skvělý video :DD -
-
Re: Re: video
tky si myslim.. *3*
-
-
-
??
o čem je never say never?? -
-
Re: ??
no tak never say never= nikdy nerikej nikdy .. zpiva o tom jakou citi silu , ze si nikdy nemyslel ze bys pres to vsechno mohl projit .. ze bude bojovat az do konce .. proste povzbuzuje vsechny k prekonani vsehokoli .. jako tak zkracene xxD *3* *4* -
Re: ??
o jeho životě, čím si musel projít než se dostal tam kde je teď -
-
Re: Re: ??
Sranda je, že ještě nic ani nezažil.
-
-
-
Všichni tady píšete jakej je to svatoušek a že je to chudák jak o něm všichni píšou že je gay atd. Ale že zmlátil fotografa to jako je úplně normální? Jeho chování je úplně mimo mísu...
-
-
Hele ty pindo ...že zmlatil fotografa kvuli tomu že ho všude sledoval tomu se ani nedivim,takže nwm jestli by se ti libilo kdyby te někdo furt pronásledoval *3* *3* ja bych mu tenfoťak rozmlatila tak co *16* *16* *10* *11* *11* *12* fakt nwm komu to tady cpeš *3* tady jsou jenom jeho fanoušci *11* *11* a ne ti posrani hateři *11* *12*
-
-
Tak na co má asi ochranku ne ? :D
-
-
Hana: O trapnosti bych pomlčela *4* *15*
-
-
No to ty bys fakt měla :DDDDDDD
-
-
Hele myslím že už toho asi necháme ptz mě to neba:D jo je to zablokovany ptz mě tk nejde reagovat *1* *1*
-
Barushka: Jelikož už nemůžu reagovat na tvůj poslední komentář(asi je to zablokované), tak to píšu k mému. Já jsem to pochopila, to tys nepochopila můj komentář. :) Už mě to neba, nechápu proč se navážíš do někoho kdo jen napsal, že Justin zmlátil fotografa. :D Já jsem nenapsala, že ho nesnáším, naopak, vůbec mi nevadí a to že pomáhá charitě je taky OK. Já to myslela tak, že poslední dobou je jeho chování mimo mísu. Už vidím jak mi píšeš vítězoslavný a trapný komentář, tak víš co? Napiš si co chceš, ale já myslela, že v naší zemi je "Svoboda slova" a že když tohle napíšu, nikoho to neurazí. To byl prostě jen můj názor.
-
No však ty taky *3* ty neumíš číst říkala jsem to tobě! *15* *15*
-
-
-
-
Ale no tak děti. Nehádejte se. Bieber nikoho nezmlátil, nebuďte blázni. To je jako říct, že mravenci ovládli planetu.
-
-
Hej to je fakt :D Jako mohla bych se do ní navážet, to ona neví o co přichází, nadávek to já znám dost. Holt ona je jen malý puberťák, který nic nechápe a myslí si, že Bieber je nejlepší :D A teď když jí textem slušně pošlu do ****** tak to ani nepochopí :D Hej to je úlet :D
-
-
Nic víc ubohýho si vymyslet nemohla? *1* *1* Ty tk neviš o co přichaziš ja toho znam tk vic ale na tebe je to škoda použit :pp no a co že se mi libi Bieber maš s tim nějakej problem ty ******?? Jak mě mužeš nazyvat malym puberťakem když ani nwiš kolik mi je *3* a kolik je tobě co? hm? holka proboha vzpamatuj se seš ubohá *15* *2* *11* *12*
-
-
Holčičko pořád se jen opakuješ :D Pořád dokola píšeš že jsem ubohá a máš k tomu důvod? :D Já jsem nenapsala že nemám Biebera ráda, mě osobně absolutně nevadí, jen jsem napsala svůj názor a ty tady vyvádíš, jako kdybych ho zabila :DDD Ty se uklidni :DD A laskavě už nenadávej, jsi fakt trapná :DDDDD
-
Jak poznala, že jsi puberťačka? Stačí se kouknout, jak píšeš...
-
-
-
Kronoss1: asi poprvé s tebou souhlasím :DDDD
-
-
Prosím tě uklidni se, já ti nenadávám, tak mě nech laskavě na pokoji a hoď se do klidu. Já jen píšu svůj názor, taky jsem o něm nenapsala nic hrozného, nadávala jsem mu snad? Jen jsem řekla že se chová hloupě, tak se laskavě přestaň chovat jako princeznička...
-
-
a ty ses asi nikdy hloupě nechovala že *3* a trapnější název si vymyslet nemohla? *15*
-
-
-
-
Vše nejlepší k včerejším natozeninám!!:) I Love u!!:)
-
áno áno..;) budeme..:) :D haters..:)) jak može byť gay keď chodil zo selenou? :)) zamyslite sa!:))keď dokážete všetko to čo on tak potom si otvárajte naňho ústa!:))