-
Proč mi příjde, že má na každý fotce/videoklipu rťenku? :-D
-
-
Protože nemáš v pořádku oči a nejspíš i mozek.
-
-
miley-destiny
oki tak se těšiim a jdeme s tatou na konzert jonas ne -
-
Re: miley-destiny
jo ale jdem i na miley cyrus
-
-
ahoj miluji moc moc justina a je mi jedno ze mu kazdej nadava ze je teplej protoze ja vim ze to tak neni a urcite nejsem jedina
-
Nechte ho..! :* Vy mu akorát tak můžete závidět!! Až dokážete to co dokázal on tak něco melte! On je hodnej krásnej dokonalej,... A všechno.. Nikdo není jako on..:)* A proto ho MILUJEM,..:) A my všichni Belieberky :) Ho budeme držet..:) Pač my jsme jeho druhá rodina..;)
-
Prosím tě Lauro, přestaň nadávat, když ti tady něco opravím. Píšeš, že umíš anglicky i německy a když ti něco opravím, tak mi začneš nadávat. Opravuju to, protože tam máš fakt chyby. Chtěla bych vidět, jestli svojí učitelce taky nadáváš do debilek, když ti něco opraví. Prosím tě uklidni se, neber to nijak špatně, ale spíš si zapamatuj, jak je to dobře. "Ich sprechen"a "Ich mögen" je vážně blbost, zeptej se na to ve škole.
-
-
Jo a ty se učíš ve škole německy? A italsky taky? To chodíš na nějakou jazykovku ne?
-
-
Ne, já už mám dávno po maturitě. Na střední jsme měli 2 jazyky povinně a potom jsem si mohli ještě dobrovolně vzít italštinu. Pak jsem chodila na pomaturitní jazykový kurz (angličtina) a ten jsme zakončovali státnicí.
-
-
Taky bych si vzala ještě italštinu, protože je to krásnej jazyk
-
-
Je to hezký jazyk a vůbec není těžký. Řekla bych, že je jednodušší než angličtina nebo němčina.
-
-
-
-
Fajn díky, jo možná jsem to trošku přehnala no, ale já už jsem taková odmala, za vším si stojím.
-
-
Dokonalost
Áá On je tak dokonalý *14* *14* <3 Ten jeho usmev a jak je hodny a mily *14* *14* *4* Miluju te *14* Ehm.. MILUJEME *14* -
Justin
Slova nedokážou vyjádřit, co k němu cítím. *14* *14* Pořád na něho musím myslet. My World poslouchám pořád dokola. *14* *14* *14* Bože, co bych dala za to, kdybych našla Golden Ticket. -
-
Re: Justin
A co to je ten Gold Ticket???? *7*
-
-
Justin má přes 30 milionů fanoušků. A nechápu jak lidi můžou mít radši nějakýho šikmookýho zakrslího PSA. Kam ta generace spěje? On má pořádnou hudbu a né nějaký Ozzy. Tej je z osmdesátých let. Když ho nesnášíte tak si proč nejdete na profil na vašeho oblíbeného zpěváka /zpěvačky? Justin je podle mě nejlepší zpěvák na světě! :)
-
-
Ty to o te skupine psy rikas jak kdyby za to mohl ze je vietnamec . No to vis nikdo neni dokonaly ani ty.ne!
-
-
1. PSY není skupina.
2. Není vietnamec ale korejec.
3. Já to o sobě ale netvrdím. -
-
Tvl ty to asi hodne poslouchas ze to tak vis noo priznej se?
-
-
Ne, ale základní info vím.
-
-
Takže posloucháš... je mi jedno jestli je to korejec vietnamec anebo američan atd... at je to kdo chce, rikas to o nem jak kdyby za to mohl ze je Korejec
-
-
-
-
-
To tvá poznámka o Ozzym je velice směšná, ty ani nevíš, kdo to je. Viděla jsi dokument God Bless Ozzy? Pusť si ho na Youtube, co Ozzy přežil a zažil je na smeknutí klobouku. Nějaký Bieber mu nesahá ani po kotníky.
-
-
Neviděla a ani vidět nechci! To bych se možná ještě pozvracela! Mě stačilo když jsem viděla dokument o Justinově kariéře Never say Never a to se mi Justin ještě nelíbil ale jak jsem se na to podívala totálně jsem vyměkla a začala jsem ho mít ráda. Já Ozzyho nenávidím a tak to zůstane ale rozhodně nelezu na jeho stránky a tam ho nekrituzuju!
A navíc dostal vůbec Ozzy 1. cenu za American Music Awards za nejlepšího zpěváka, nebo vyprodal někdy Madison Square Garden? Já myslím že ne. Tak nech Justina napokoji Justin toho za poslední 4 roky dokázal více než Ozzy za 40 let. -
-
Holčičko. Ozzy má hvězdu slávy na chodníku v Hollwoodu, několik cen Grammy, vydal několik multiplatinových desek, jako první západní hvězda zpíval v tehdejším SSSR, pořádá Ozzfest, který byl první národní hudební festival věnovaný hard rocku, prodal více než 70 milionů desek jen za svou sólovou dráhu. Stačí ti to holčičko? Justin vyhraje pár hitparád a vy z toho děláte, jako by automaticky byl nejpopulárnější, nejlepší a neoblíbenější zpěvák na světě, což prostě není a ani nebude. Možná je populární mezi dvanáctiletými holčičkami, ale ony jsou těžko reprezentativní vzorek fanoušků hudby.
Takže otevři oči a nesnaž se srovnávat legendu hard rocku, jako je Ozzy Osbourne, s nějakým cápkem, kterému ještě teče mléko po bradě. -
-
1.Nejsem žádná holčička a navíc tím oslovením tady říkáš skoro každýmu
2.Uznávám Justin toho tolik nedokázal ale i tak je to skvělý zpěvák a když se ti nelíbí tak vážně nechápu co tady děláš.
-
-
Tvé komentáře ve mě čím dál častěji vyvolávají reakci smíchu. *1* *1*
-
-
No to píšeš jen proto, že už došly slova.
-
Jo to může ale já to myslím vážně.
-
-
Právě proto.
-
-
-
-
-
Tak Ozzyho nech bejt!!! Hudbě rozumí stokrát líp a nějakej Bieber mu nesahá ani po kotníky!
-
-
To bych teda netvrdila co Ozzy ví o hudbě? A navíc tohle jsou stránky Justina tak si běž na toho svýho Ozzyho!
-
-
Co Ozzy ví o hudbě???? Např umí zpívat!!! Což ta vaše b*zna ne!!!
-
-
když je podle tebe Justin b.... tak sem nelez!
-
-
Donuť mě.
-
-
-
Hele, jsi zdravá? Víš jak dlouho je Ozzy v hudebním průmyslu? Je mu přes 60 a pořád zpívá. Ozzy je pojem milá zlatá.
-
-
Hmm... To dokazuje že je už u někoho odepsanej když mu je přes 60 let! Ozzy byl možná populární v roce 1970 a měl třeba hodně fanoušků ale ted... ted je podle mě Justin nejpopulárnější zpěvák! Jinak by přece nevyhrál první cenu American Music Awards za nejlepšího zpěváka!
Ty třeba Ozzyho posloucháš ale já ho v životě neposlouchala a ani nebudu u mě je Ozzy totálně trapnej jinak sorry jestli se to někoho dotklo. -
-
Ty ceny vyhrál jenom proto, že pitomý vypatlaný holky, co postrádaj mozek po něm šílí!
-
Vždyť ani nevíš, kdo Ozzy je.
-
-
-
*1* *1* *1* *1* Tak teď jsi mě teda dostala *1* *1* Prej: Co Ozzy ví o hudbě? *1* To už nešlo jinak komentovat.
-
-
-
To máš dobrý, já zas nechápu, že si dnešní holky pověsí nad postel radši nějakýho zženštilýho chlapečka, kterej má v sobě víc estrogenu než ony samy, místo nějakýho pořádnýho chlapa. Ovšem souhlasím s tvojí jednou větou: "Kam ta generace spěje?"
P.S. Srovnávat Justina s Ozzym je rouhání. Myslím, že tenkrát by ani nehrozilo, že bych vypla rádio. Dneska ho radši ani nezapínam... -
-
Jestli tim "pořádnýho chlapa" myslíš Biebera, tak seš norml slepá!!!!!!!
-
-
Přečti si to ještě jednou. Udivuji se tam nad tím, že si dnešní generace holek pověsí nad postel raději nějakýho zženštilýho chlapečka (Bieber) místo nějakýho pořádnýho chlapa (např. Harrison Ford).
-
-
Víš já mám ráda Justina Biebera stejně jako Harrisona Ford a nad postel si nelepím ani jednoho.
-
Jo taaak!!!!!!!! Promiň já myslela, že seš zase ňákej vypatlanej belieber :D
-
-
No dovol :D.
-
-
-
-
-
-
Jaj tak když ho nesnášíte, tak proč sem lezete?
-
-
Jejich malej mozek nepochopíme..=)
-
protože mají vypatláno *3*
-
-
JB and CHB
Ahoj holky po dlouhe dobe sem tu..urcite vsichni znate nejlepsiho kamarada JB christiana beadlese...zrovna jim se zabyvam uz pul roku hledala sem ho ruzne na facebooku a tam je strasne fake a az po pul roce sem objevila reala a sem rada ze ho muzu poznat osobne...jo jinak JB se selenou nechodi jsou jen kamaradi a bravo a People? jsou to jen drby a kraviny :D jo nekdy si to taky koupim ale nic z toho neni pravda :D -
-
Re: JB and CHB
no pokud ja vim tak on chodi ze selenou sama jsem videla video jak sli s oskara a tam cekali na taxi kamezitim se tam libalytak pomlc vubec nic nevite tak budte ticho *1* -
hmmmmm tak proč se teda líbali *5* -
-
Re: Re: JB and CHB
jojo maš pravdu no viděla jsem ty fotky a určitě jsou spolu *8*
-
-
hele já chcem vedieť jeho facebook :P Dáš mi ho ? prosím.. *3* -
-
Jeho FB? Justin Bieber.Jak jednoduché že?Ale nepřidává si fanoušky
-
-
Jak víš že spolu nechodí ?To nemůžeš jistě vědět ,navíc je to jejich věc.Navíc nejlepší kamarád Justina je Ryan. -
-
vite kdyz se asi znam s nejlepsim kamaradem JB tak to asi vim..sam to rikal ze to neni pravda a ty fotky? to je minulost :D byly foceny opravdu davno :D *1* *1* ..jzs. predstavte si ze si s nekym date kamardsky pusu a ted vas hned sleduji paparazzi a udelaji z toho ze spolu chodite atd. strasny kraviny? :D vite jak mu musi bejt kdyz tohle delaj?
-
-
Taky jsem tomu nevěřila ale dneska se objevily fotky, kde se drží za ruce a a dávají si pusu, tak spolu asi chodí
-