Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vanca

i love you

poprve jsem si mislela ze to zpiva holka ale pak us ne...... justin je fakt boskej a krasny *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3*
    • Re: i love you

přesně
  • replay.girl

prave jmeno??

nekde sem cetla ze justinovo pravy jmeno je alex lawrence je to pravda???
    • alficka

Re: prave jmeno??

Přesně tak, není to pravda, je to hloupej výmysl
    • Re: prave jmeno??

NeNi To PraVDa Je To bLbOsT ZNam FotKU KdE Je JusTin VyFoCEnEj Ve ŠkOlNí KniZe a Pod NiM Je NapSáNO JuSTiN BIEbER!!
    • Re: prave jmeno??

jo jue to prawda.
  • Thank you very much for Justin! Just thanks to you I am happy! And I wish you good luck and joy! ❤
  • Listopad ♥♥
  • nesnasim justina je pro me hrozny ani moje kamaradky ho nemaji radii
  • Mne Justin leze na nervi *16*
    • Tak to nejsi sama xD už aby se oženil a přestaly o něm ty pitky básnit xD *15* *1*
    • Tereza
      Jooo? Čim pak si zasloužil? *2*
      Teda ten titulek na hlavní straně "zašel si na hokej" mě fakt dostává! *2* Budem vědět i o tom, kdy půjde na "potřebu"? *2* Děs děs *2* *2*
      • jj Přesně *1* tvl informace 14 hodin denně :D kdyby o něm aspoň napsali nějakej skandál a né tyhle blbosti *7*
  • Miluju ho, a vy si říkejte, třeba, že jsem blbá, že jsem píča, že nejsem normální atd. mě je to stejně jedno, prostě každý má jiný názor, a každý má rád něco jinýho, a já mám ráda Justina. Vy taky máte třeba rádi 1D nebo něco úplně jiného, a taky vám do toho nekecám, tak mi taky nic neříkejte a laskavě si to nechte pro sebe, protože mě to zajímat nebude.
    Justin je pro mě ten nejlepší člověk, miluju ho a nedám na něho dopustit, chráním ho, když ho někdo uráží, nebo na něho nadává. Moje rodina ho sice nemá ráda, ale to mi neva, je to moje rodina a miluju ji. On mě naučil, že nikdy nemám říkat nikdy, a že mám věřit a nevzdávat se. Nikdy ho nechci ztratit. Mám ho ráda a beru ho takového jaký je, ikdyž ho skoro neznám, vím o něm jen kdy se narodil, kde vyrůstal a jak se stal slavným, ale nevím, jaký doopravdy je, a asi to nikdy vědět nebudu. Jsem hrdá na to, že jsem Belieberka , a že jsem tohle napsala.
    Mám vás ráda Beliebers. <3
    • Moje řeč ! :D Justin je užasnej, ne není užasnej je ještě užasnější *14*
    • :DDD ja se nemuzu prestat smat:D tvoje rodina je moudra ale ty bobrliers jsi asi moc te moudrosti nezdedila
  • inák, mali by aktualizovať Justinovu výšku :D lebo na Selene je 168cm aj na Justinovi :D a Justin je od nej vyšší :D
    • To je fakt! Justin je už o sedem centimetrov vyšší!
  • Ta pisnicka od nightwork. On je gay on je gay on je teplej. Kluci kdyz bobr byl malej kluk. Kluci on mel sen...
  • Dostal láhví :(

Tak opravdu dostal láhví po hlavě.Takže na koncert šli aby si po něm hodili flaškou..todle fakt může udělat jen opravdu inteligentní člověk..bože bože :( *9*
    • ajulina

Re: Dostal láhví :(

jj chudák...to je jak když hodili flašku na Šmajdu!ty lidi sou uplny debílci *3* *9*
      • princess-bieber

Re: Re: Dostal láhví :(

Bulvár!!!! Podívejte se na video na Youtube a uvidíte že to nebyla láhev ae triko s kokinama, jeho bodyguard to tam etě zbírá a je to vidět :)

Každopádně ho to bolelo a :

I♥JB<3 !!!!! *14* *14* *14* *14* *3* *3*
        • armenakos1

Re: Re: Re: Dostal láhví :(

sám sem to video viděl...a láhev to stoprocentně byla....i sám justin to v interview řekl... *1* *1* *15*
    • alficka

Kde bereš tu jistotu, že to byla opravdu láhev? Mě to v tom videu teda jako láhev nepřišla. To máte zase někde z druhé ruky...
    • Re: Dostal láhví :(

ale jedno se musí uznat střelec měl perfektní přesnost *1*
    • kajuska4

Chudáček *9*
      • armenakos1

Re: Re: Dostal láhví :(

chodil bych po něm ještě další DVĚ !! *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit