-
Karolíno opravdu tě neznám ale si opravdu asi dost tvrdohlavá.Nech to být Neříkala si náhodou Belibers Nebeliebers?..tak proč to sakra pořád řešíš?..to tě to pořád baví ty ani prosimtě nevíš co říkáš Justin je jen osoba co je slavná a má dost těch neříkala si náhodou Karolíno my Hasters? a pak najednou jakoby že vůbec Hasters neznáš když se samozřejmně o toto téma bavíme a když se bavíme o Seleně a Justinovi víš toho tolik i když ho moc nemusíš?..Myslím že je opravdu velký rozdíl mezi Beliebers a Nebeliebers:3*A když je mluva o tobě tak proč neřekneš názor na to jak tak krásně !ARGUMENTUJEŠ! Hlavně že máš tolik názoru na Justina!..To máš pravdu že je opravdu trapné když někdo mu nadává že je gay!ale taky je trapné jak ty tady na každýho máš názory ale sama neřekneš že si udělala chybu!Mohla bych se zeptat? kolik ti je?..Přiznám se nevím co už psát protože jsem řekla to co chci ale jak jde vidět tak ty toho máš tak dost že tady nepíšeš jenom o Justinovi ale i také o vulgarismech?..:)*Taky můžu říci došla ti slova neřeknu:)*protože je velký rozdíl mezi diskuzí a protislov:) Myslím že tady je už jen protislov:) takže už né diskuze...proto to nemá cenu se tady hádat:)*
-
-
Je mi 15. A tvrdohlavá jsem, to vím sama. Víš, proč na tvé komentáře odpovídám? Protože je píšeš! O vulgarismech jsem psala, protože Maruška tvrdila, jak mu haters nadávají. Většina z nich se vyjadřovala slušněji, než ona sama. Říkejme tomu tedy debata, hádka... jak chceš.
-
-
já sem se už omluvila takže žádní hádky *6*
-
-
Souhlas!!!!!!
PS: Baruj, mám pocit, že mě chceš umluvit k smrti. :D By the way kolik je tobě?
-
-
-
jo nadává *3*
-
-
justin
ach jo já chcu aby byl v česku i když to mám do o2 areny aspon 5 hodin cesty autem ale já ho tu prostě chci *14* *14* -
-
Re: justin
jo já taky ale je tu problém Miley snížila náskok už vede jen o 150 hlasů už aby to skončilo a Justin vyhrál -
-
Re: Re: justin
haha a vy věříte , že když vyharaje , že opravdu přijede jo? *15* no tak to teda jako ty jeho živý koncerty nic moc *1* *1* *1* *1* *1* ale když se vám líbí! *16* *15* *10* -
-
Re: Re: Re: justin
za zkoušku to stojí tak proč to nezkusit -
-
Re: Re: Re: Re: justin
tlapka055 a ty jsi s kama *14* *14*
-
-
-
-
-
twit..
no takze....ehm..ja mam notebook misto pocitace a ja ho mam z ameriky....ja to tu mam vsechno anglicky....juknete se na muj notasek..takhle se jmenuje.....apple macbook....ma bilou barvu....myslim ze ho ma i justin...na twitu je uplne nahore takovy prekladac.je tam na tom napsano-zobrazit original a prelozit..klikni na to prelozit a jestli to tam nemas tak si to stahni na kopretine nebo si to najdi na seznamu....ja to musim mit anglicky protoze mam notas z ameriky....jinak se to da udelat zlozite....a to je na dlouho..jo a jeste k tobe sweet anne.me justin odepsal.ale na spacu... *4* -
-
Re: twit..
Ježiš marja *1* prej odepsal..už i tady stim začínejte *1* nechtěli by ste si podat ruce s lidma na diskuzi Miley? *1* Trapáci! -
-
Re: Re: twit..
No dovol! :D Jestli to bylo i na mě, tak já jsem to myslela ironicky. :D -
-
Re: Re: Re: twit..
jj přesně kdo by ji na to skočil že ji odepsalll -
Re: Re: Re: twit..
Ne to nebylo nic proti tobě *1* *3* jenom nechápu co stim ted všichni maji. -
-
Re: Re: Re: Re: twit..
Že. Hlavně teď na té diskuzi Miley je to děsný. :D Já se teď snažím, aby si mě všiml na Twittru, ale nechcu ho spamovat. :D Snad někdy..
-
-
-
-
Docela ráda bych věděla co ti napsal....???? -
tobe odepsal Justin jo??aco?? -
Jo? A co ti teda "odepsal"?
-
-
Beliebers drží při sobě!!-_-
-
mám podpisjustina biebra pravý prodám i nechám takže semi ozvěte díky
mám několik podpisu od justina biebrra každý 3 měsíc jezídme do Americi takže mám spostu podpisu jeho cd podepsaný takže písnět ráda pošlu poštou nebo mužete si proto přijec takže páp Camill Cassie Murriatova *3* -
-
Re: mám podpisjustina biebra pravý prodám i nechám takže semi ozvěte díky
segra tak teda v kolik odjíždíme haloo....já mám hanny montany dva podpisi -
Ahojky, hrozně moc bych chtěla ten podpis od Justinka...mohla bys mi dát email....tam bysme se nějak domluvili, jo? -
-
Re: Re: mám podpisjustina biebra pravý prodám i nechám takže semi ozvěte díky
jo jo ale tenhle týden zase odjíždím do Americi takže by to bylo tak do měsíce
-
-
Já to beru. Kolik bys chtela za ten podpis? -
-
Re: Re: mám podpisjustina biebra pravý prodám i nechám takže semi ozvěte díky
nevím tak za 50 kč a odkud si ?
-
-
-
On je taký..... nechápem dievčatá ktorým sa páči ja ich normálne ľutujem !!!!!!!!!!!! *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
-
-
pod te si semnou psát kdo nenávidí Jistina Bibera jsem slušná holka ale nemám ráda Justina aby jste to věděli hoky. radči mám Bsb Brian is sexy než biber *10* *16* *15* *1*
-
my love
Ahojky lidičky každý má rád něěkoho jiného já třeba Justina miluju je nejkrásnější nejmilejší a plosssssssstttttttttěě samí kladyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyy *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: my love
jo já ho taky miluju je proste boží *14* *14* *14*
-
-
twitter
jj vím, musis se nejdriv prihlasit a pak tam mas takovy What’s happening? tak tam zadas @justinbieber ale musi tam bejt zavinac a jeho jmeno -
*Haters* mám ráda takovýhle lidi co mají tak nudný život a musí řešit život někoho jiného,lepšího,slavnějšího -.-" *3*