Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • armenakos1

a máte to !

takže FANS Biebera.. lidi z o2arény to už pochopili že je ta anketa podvod. sami mi napsali že to vědí a že je to jenom anketa která nic neznamená a že to oni smazali ty hlasy pro miley a pro justina. takže se sklidněte *3* *1* *8*
  • Hitparáda

Ahoj..Hlasujte Pro Vaší Nej Celebritu.. Mooc Děkuju...: http://musicmania.cz/chart/374-Nej-Songy-1.html (vymazte si mezery) *3*
  • dorisek111

juknete

jo a jeste se juknete na youtubko na tohle video Justin Bieber - Performance "One Time" Lopez Tonight je to o justinkovy.... *14* *14*
  • dorisek111

ctete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tak holky poslouchejte!!!!ja jsem si ted najela na ten twit a normalne tam ten justin psal jezisi ja jsem s toho uplne vedle.......a to vam NELZU.....JA JSEM VAM TO TU OKOPCILA!!CTETE POZORNE!!! "Eenie Meenie" je další obhlédnout co je na mém novém albu. BABY, Never Let You Go ... teď Eenie Meenie. MY WORLD 2,0 do 19 dní!! TOHLE PSAL JUSTIN!!!!! *14* *14* *14* *8*
    • Re: ctete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

to ti jako odpověděl anglicky ?? nebo česky ?? protože umí jen anglicky a kdyby ti to napsal česky tak to není on.. by ti nerozuměl..
    • sweet.anne

Re: ctete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

On tam píše tak 5x denně. :D Odepisuje některým lidem, následuje je na Twittru, ... . Jestli jsi byla vedle tady z tohoto, teď jsi asi musela omdlít. :D
      • dorisek111

Re: Re: ctete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tak asi nevis jaky je to pocit kdyz ti odepise nekdo jako je justin!!!ze?!?!?
        • sweet.anne

Re: Re: Re: ctete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jenomže on ti neodepsal, zlato.
          • dorisek111

Re: Re: Re: Re: ctete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jak to ty muzes vedet?!?!
            • sweet.anne

Re: Re: Re: Re: Re: ctete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vidí to každý, chápeš?
            • sweet.anne

On to tweetne a to se objeví všem, kteří ho následují, chápeš? Prvně si prosímtě někde přečti, co to ten Twitter je...
            • dorisek111

no ale vis..ja jsem se prihlasila i na my space...a tam je taky!!!a muze nebo ja muzu mu napsat na email...chapes??
    • sweet.anne

Re: ctete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A...? :D
  • happy birdhay justin biber! I LOVE YOU *14* *14* *14*
  • Justin Bieber je nejlepšíí na světě *14* :) ♥
    • súhlasím #4everBELIEBER
  • Info

Haló...kdo je tu správce? Justin už měří 170 cm, a ne 161. A ta profilová fotka by taky chtěla trochu obnovit.;-)
  • Justin je super,sexy,hodný.. pomáhá lidem ! ává několik milionu korun na charitu tak se uklidněte !
  • I LOVE YOU JUSTIN !!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* LOVE
  • nicola14

One in a milion

Přesně tak Justínek je jeden z milionu!!!http://www.youtube.com/wa tch?v=_Zfpk15N-Z4&feature=grec_inde x
    • kajuska4

Re: One in a milion

jéééééééé *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit