-
miluju ho!
ahojky...tky strašně miluju justina a byla sem na jeho koncertě v Londýně!!! bylo to úžo a teď na něj nejspíš pojedu i do Říma,pokud teda přijede jk říkal!!!
*14* *14* *14*
sem ráda že se najdou aspoň ňaky biliebers i v čechách!!!
*3* -
-
Re: miluju ho!
Možná jsem strašná,ale já si potrpím na správný pravopis.Asi tohle v této diskuzi nejde.
A kdy by si chtěla jet na koncert do Říma ?Justin odjel z Tokia.Justin si dá pár týdnů od My world tour pauzu a pak bude v tour pokračovat v Jižní Americe. -
-
Re: miluju ho!
je sice pravda, každý má svůj názor, ale urážky typu: gay, hovínko, nemá účtu k mrtvejm a další. To není názor. Já Justina poslouchám a je to pěknej hlas v pěkným těle. Zanechte svých keců a jděte si kibicovat někam jinam. I love JB -
-
Re: Re: miluju ho!
Já vim že měl koncert v Tokiu a že ukončil My World Tour 2 atd..atd..
Ale jelikož měl v Itálii jen jeden koncert možná přijede ještě na jeden..
četla jsem to na jednom webu,ale i tam říkali že jen možná...
Ale budu se řídit tím,co říká Jus:
NEVER SAy NEVER!! :)
Já ho miluju a budu ho milovat pořád!!
:D :D
-
-
-
-
Mě se od něj líbí akorád písničky jinak jako když jsem slyšela že pomazal celý svůj dům rozbitýma vajíčkama tak tím u mě skončil! Teď se pro mě proslavil jako chudák ale písničky hodnotím na výborný.
-
-
Aha takže ty člověka soudíš podle toho co o něm kde, kdo řekne? Trošku ubohý nemyslíš? Navíc to co nejenom o něm, ale i o jiných celebritách píše bulvár bývá z 90% výmysly *15* zkus se podívat na film o něm - Never say never nebo Believe a uvidíš jaký je *4*
-
-
Ten film je ještě míň spolehlivý než bulvár, protože nebyl vytvořen nezávisle. Je čistě propagační, je tam jen to, co JB chce, aby tam bylo. Navíc, myslíš, že v bulváru si řeknou: "Tak dnes třeba napíšeme, že Justin házel vejce." To asi úplně né, že jo.
-
-
Karolíno drž svoji nevimáchanou držku ok faninkám to je líto že mu pořát ubližujež a všichni hastres ste pitomci *16* *16*
-
-
-
Ne svůj, ale ještě líp; sousedův.
-
-
Když jsem ho poprvé poslouchala, říkala jsem si , že to zpívá holka. A taky vím, že je pěknej bu*ík! Je to jenom nafoukanej pracháč, kterej má v garáži víc aut než inteligence. Na uchu náušnici a úzký kalhoty na tělo. Opravdu lituju Seleny. Má na víc než zakrslýho bobra. Nagelovaná hlava, drahý oblečení. Další nafoukaná celebrita! Já jen říkám pravdu! Dokonce si i lakuje nehty bezbarvym lakem! Proboha, kam ten svět zpěje!
-
Tet pravje posloucham jehu pisničku Boyfriend *14*
-
-
Ty se taky tu češtinu konečně nauč!! Všichni se ji naučte kromě hudy!
-
-
Klid, Renato, my víme, že se chceš hudy zalíbit. Ale když nevíš, proč píše tak, jak píše (v 9ti je to až moc zarážející), tak prosím nekritizuj. Neznáš okolnosti. Jak víš, že nemá dysortografii? Hezký den.
-
-
Už konečně zmlkni nebo mě z tebe jebne, s prominutím.
-
-
Taky tě mám ráda.
-
-
Co to teď mělo znamenat?
-
-
-
-
-
-
-
-
Šikana
ach jo....už mě to nebaví..nebaví mě šikana Justina..je to děsný já už ani nemužu vlézt na Facebook aniž by na mě nevyskočilo 150 stránek typu: Justin Bieber smrdí,Justin Bieber je gay,ta holka má hezkej hlas..mami to je Justin Bieber,Bože vrat nám 2paca a my ti dáme Justina Biebra..... Děs! za tohle nesnášim ČR to je tak nenávistivej a nikomu nic nepřející stát....naše generace je děsná tady nemá skupina,zpěvák nebo herec kterýmu neni víc jak 25 šanci se prosadi aniž by ho třičtvrtě český mládeže nenávidělo....a to mě neštve jen u Justina ale u všech např(Miley Cyrus,Tokio Hotel,Jonas Brothers,Robert Pattinson......)ale chudák Justin to odnáší ze všech nejvíc....x( -
-
Re: Šikana
Suhlasim,som so SR.Ale je to tu rovnake ako v CR.Ja na facebook radsej uz ani nechodim nemam cas citat tie somariny co si vymyslaju ti dementi.Chudak Justin kazdy nemoze byt dokonaly =( Aj ked Jus je hh *14* ja ho proste milujen a soooom fakt stastna ked niekdo ma taky isty nazor ako ja je nenormalne ako niektory ludia JustinQovi zavidia a preto si vymyslaju podobne kraviny ako si pisala.Respekt pred tebou a ludmi teda skor babamy ktore ho maju rady. *3* Chcela by som Justinkovi nejako pomoct.................................. *9* Ale sama na to nevystacim maly by sme my faninky so SR a CR zalozit fanclub a nieco s tim urobyt =D -
Já když jdu na Facebook a narazím na takovou stránku tak jí nahlásím jako šikanu dělejte to taky pak ty stránky zrušej *3* -
Přesně, máš naprostou pravdu a souhlasím s tebou. :( To víš, Češi.. Nic jinýho neumí(me). Jenom porovnávat ostatní, hledat na nich nejmenší detaily a buzerovat. Vždyť jim Justin nic neudělal. NIC. -
přesně souhlasim s tebou .. to znáám .. je to strašnýý *9* -
-
Re: Re: Šikana
tvl vy tady vo tom kecate jako byste zažily i druhou světovu , to vy trapaci nevidite ze justin bieber druha nejnavstevovanejsi osobnost na osobnosti.cz ??? mimochodem tenhle blbecek v rozhovoru rekl ze nevi co to znamena Německo *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Šikana
A ty si s toho este rob srandu strasne trapne, *9* Naco sem chodis ked ho nemas rad??
-
-
Re: Re: Šikana
jj.....ja bych ty stranky na Face Booku zrušila..a ještě ke všemu ty lidi sou tak ubohý že si ani nevymyslej nic novýho ale jenom udělaj novou skupinu s českým názvem,která už byla vytvořená v jiný zemi... *9*
-
-
Jo to s tebou musím souhlasit, hlavně s tou naší generací..je to fakt děs, když se nad tím tak zamyslím a uvědomím si, co to jsme vlastně zač... *9*
-
-
MTV wishlist
ahoj hele na MTV wishlist http://mtv.nova.cz/clanek/porady/mt v-wishlist-hlasuj-zde.html je Justin Bieber-Somebody to love je to u komentářů vpravo tak hlasujte plsss *8* -
-
Re: MTV wishlist
PS :vymažte si mezery -
Re: MTV wishlist
budu *14*
-
-
*14* *14* *14*
-
Já ano,jdu na koncert JUSTINA BIEBRA. pokud chceš na ten koncert nebo ti to rodič dovolil ta to stojí 2000 pro člověka děti do 7 let jsou zdarma:) Bude se to konat 10. března v praze ale ještě nevím kde? takže to ti nemohu říct:( ale snad to nevadí a v kolik hodin od 20:00 večer do 22:00 večer takže pokud tam přídeš tak tady ty INFORMACE by jsi mohla potřebovat:) :)AHOJ!
-
-
Och, super díky tidle INFORMACE my mohou pomoci a opravdu nevíš kde se to bude konat?
-
-
aluska33 brání bobra
elena usíná při bobříkových písničkách
ňuňatá
no to jméno mluví zha vše - prostě 13-ti leté fanynka bíbra
OMG!!! Kam ten svět spěje!!! Apokalypsa se blíží!! -
-
1. ňuňatá se nejmenuju, to je přezdívka.
2. ta tvoje přezdívka můůů není o nic lepší.
3. nauč se psát.
4. souhlasím jen s větou "kam ten svět spěje". -
-
Nauč se psát, to říká ta pravá.
-
-
Ony z toho vyrostou. Ještě to jsou děti.
-
:) Třeba Justina nemáš v oblibje nebo vůbec,ale aspon neštveš tím,že ho urážíš!!!Že je teplej......Ale prosím když už tak napiš Biebera!
-
-
No, ale on taky vypadá.
-
Když už, tak napiš "v oblibě". Nějaký ty chybči nevadí ale "v oblibje" vážně bije do očí.
-
-
To po ní chceš moc, to je moc složitá gramatika.
-
-
-
-
Milují ho !! jsem ním posedlá.. I love JUSTIN BIEBER *14* *14* *14*