Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • m to je pravda, proč se hádat když z toho nic nebude a stejně se ani neznáme :-) :-)
  • jastin biber je to frajer a je strašni bohati a hcu bit taki bit jak on bohati a ma moc ženi a moc a ma bit za nekonečno a dostal na vanoce letadlo za 100 sto milijart a ma tam postele stul ma tam ženi ma tam vjeci
    • Letadlo stálo 60 milionů. Byt za 200 milionů. Fakt mě rozesměje, když fanynky ječí, že je hrozně hodný, protože dává peníze na charitu. S tímhle majetkem by bylo přímo trapné, kdyby nedával. Já bych tolik peněz nechtěla, Bieber je jasný příklad toho, co to s člověkem udělá.
      On má v bytě postele, stůl a věci? Váu. NShSH.
  • kikiss11

je boží!!!!!!

Ja nechapu jak se nekomu nelibi ja ho žerůůůůůůůůůůůů. a teplous rozhodne neni
    • Re: je boží!!!!!!

Omg.. aš se dostane do konzertní hali do Medison Squel v New Yorku tak ho uznam, do ty doby to je nula a ze svim popem kterje vubec nic nerika to dotahne leda tak do kabaretu..
    • Re: je boží!!!!!!

je uplně dokonalej .. ten hlas uplne oh ..:) fakt in love do něj :) *14* *14* *3* *3*
      • Re: Re: je boží!!!!!!

jak se jmenujes šarka.............a jak dal??? *4*
        • Re: Re: Re: je boží!!!!!!

Šárka Čárka se jmenuje, proč, znáš ji? *4*
  • kikines

hm

zoívá teda nádherně,ale je jaksi malej ne ?161 cm a je mu 15 ...:) *4*
    • kikines

Re: hm

*zpívá
  • :-D

no on te urcite slysel xD *15* podle me ho stravýý s celebritama jako sel a tak protoze holku nemaa
  • Justin je ten najkrajši, najroztomilejši,najjebavučkejši chlapec na svete.Milujem ťa!Mám síce meno Marti_Horan to preto lebo mám rada Nialla Horan.Ale teba Milujem.Si ten najjebavučkejši,najkrajši chlapec na svete.Krásny,Sexy,Roztomily... Teraz ked máš tehličky na tele si ešte krajší!
    • Pavda pravda.Já mám ráda i Nialla Horana *1* *1* *1* *14* *14* *5* *5*
  • Tak to je bomba! :) Moc přeju! Best Belieber *4*
  • vy co ho uražíte jste mnohem trapnější než ty co ho přehnaně milují ! ;)
    ....podle toho co jsem už četla atd. je to hodný kluk s velkým srdcem co si nezaslouží urážky ;)
  • aaa

aaa ještěě taky nejkrásnějšíí :*) *14* *14* *14*
  • To je moc!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=b0Gj Kiy3nSI&feature=player_embedded
    • domca006

Re: To je moc!!!!

no to teda..! jak to po něm mohli hodt..?!! stupid girls..!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit