-
TO VOGO proč takovídle komentáře cpeš na počítač?proč to děláš? tobě by se taky nelíbilo kdyby tě někdo posílal do vězení!!!!!!!!!atyhle trapný komentáře necpi na veřejnost!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10*
-
-
To je holej fakt. Takovou badheru jako je bobr si davaj k veceri.
-
-
„Justin Bieber je hodnej kluk.“ Přesně tohle o něm tvrdí jeho kámoši. Je to pravda nebo ne? Já si myslím, že je „hodnej“ když není na veřejnosti. Ale když vyjde ven, lidi na něj řvou, ať táhne někam atd. Justin to hodně dlouho snášel, ale teď už si to nenechá líbit! „Jsem člověk a mám své city. To co o mně někteří říkají, mě velmi uráží.“ Ano, tohle opravdu Justin v jednom interview řekl! „Haters, zavřete na chvíli oči. Představte si, že jste Justin Bieber…“ https://www.youtube.com/watch?v=75YWkigjRS0
Tohle video přidala jedna Belieberka 11. 8. 2013 na YouTube. Asi si myslela, že tím hatery trochu zklidní, ale to nepomohlo… Hateři byli, jsou a budou. Každá celebrita má své antifanoušky. To k showbussinessu prostě patří. -
-
Uznávám, že hezky zpívá. Ale hodný tedy není ani omylem. Ano, každá celebrita má antifanoušky, ale ne každá jich má tolik. Myslíš, že jsou to antifanoušci jen tak pro nic za nic? To je jen těžko uvěřitelné. Mnohé celebrity se chovají slušně a mile a nemají skoro žádné antifanoušky, pokud porovnáš jejich množství s množstvím fanoušků. Čímpak to asi bude?
-
-
Ellie, antifanoušci celebrity nesnáší, protože jim závidí jejich úspěch nebo chcou např. Justina znechutit jeho fanouškům. Lidi, kteří Biebse nesnáší kvůli jeho chování, jsou většinou rodiče Belieberů. Bojí se, aby si z Justinova chování na veřejnosti nebrali jejich potomci příklad.
-
-
Rodič nejsem ANI OMYLEM, ale důvod, proč ho nemám ráda, je právě to chování. Kdyby antifanoušci jen záviděli, musely by jich mít všechny celebrity stejně jako JB. Neříkej mi, že on je nejúspěšnější, nejkrásnější a nejtalentovanější a proto má tolik antifanoušků - to není pravda.
-
-
Nejúspěšnější zpěvák? Je. Nejkrásnější? Je. Nejtalentovanější? Je. Jo, proto má tolik anťáků.
-
-
A co je úspěch? Prachy; banda slepě zamilovaných fanynek, které o všem špatném, co o něm kdokoli řekne, tvrdí, že je to lež a on jediný mluví pravdu; krása, která je relativní a léty vymizí; majetek; být často v televizi? Jestli tohle je pro tebe úspěch, jsi neuvěřitelně povrchní člověk. Radost z toho, co člověk dělá a to, že ji může rozdávat dál; fanoušci, kteří člověka mají rádi i proto jak se chová a nemusejí si nic slepě odmýšlet; to, že sláva nestoupne do hlavy; to, že se člověk dostane tam, kde je, tvrdou prací - to je úspěch.
-
-
Ale je to pravda !!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
Ne, není. Znám spoustu herců, hereček, zpěváků a zpěvaček, kteří krom toho, že jsou hezcí, museli taky pořádně zapracovat, aby se dostali tam, kde jsou. Co udělal on? Zazpíval, maminka to natočila a dala na youtube. Zbytek za něj dělá jeho vzhled a jiní lidé. Někteří si všechno oddřeli sami a kromě vzhledu a talentu mají i rozum. Talent není všechno - jemu stačil ten talent na zpěv, ale podle mě jsou uznáníhodnější lidi, kteří se museli vypracovat.
-
-
-
-
A jak víš, že není v SOUKROMÍ hodnej? Ty jsi u něho někdy byla na návštěvě?
-
-
A jak víš, že v soukromí hodnej je? Tys u něho byla? Pokud je v soukromí hodnej, proč blbne na veřejnosti a podvádí Selenu Gomez?
-
-
A jak víš, že Selenu podvádí?
-
-
-
-
-
justin
tvll.. si myslíí že jíí to budu verit ze to je justin ??ha to urcite protoze česky stranky v LA urco ani nejdouu podle mne ví co je to česko řikal ze by se semnou jednou rád nekdy podííval.. a pak tu nejaka krava pise ze s nim chodííí n dobryy tvl když on holku nemáá tak když uz si na nej hrajete nebo na jeho holku (coz vam nikdo neuveri sejne) tak si ziskejte pravy informace nejlepsíí holky tu jsou (z tyhle diskuse)kicalek a sweet.anne oni dvě maji aspon rozuum!!! *15* -
-
Re: justin
Jé dík. -
Re: justin
tak v LA existuju aj slovenske stranky ktore funguju a nehraj sa tu ze vies o nom vsetko
*13*
-
-
Jseš strašně krásný Justine a že kouřil mariuhanu to jso jen drby *14*
-
-
Loool tomu vazne veris:D najivko ten pojede treba v koksu v tvrdsich drogach
-
-
!! Justin ♥
Je božíí!! mám upe super písničky a je tak sladkej!! *14* ..a nevím co proti němu máte...!! na to že mu je 15 toho udělal poměrně dost ne!!?? *16* a vy antifanoušky co o něm říkate že má holý zadek nebo co.. tak jste pěkně blbý!!! *13* ani ho neznáte!! je mu 15 a má velkou kariéru a je velmi nadaný!! *13* *14* a jestli se vám nelíbí nechápu proč si sem dojdete a začnete tu psá nepravdivé věci!! víte je nám to docela u prdele!! a s te ubozí!! *15* chtěla bych vidět vás v 15 letech a tohle co udělal Justin by s te nedokázali ani za 100 let!!
Jinak.. I love *14* -
-
Re: !! Justin ♥
Souhlasím s tebou Zuzko,on je prostě boží a mám ho mocinky moc ráda...!!! *3* *1* *14* *1* Justin I love you..!!! *14* *14* *14* *4* *14* *14* *14* -
JoJoJo ty jsi to trefila....Ptž oni si nedokážou uvědomit jak je to těžký každej víkend a taky i školní dny jezdit na nějaký kocerty a vkuse tam jen zpívat.. -
Naprosto souhlasím!!!! *14* *14* Je fakt že tohle je diskuze ale tady je zvykem psát jak je sladkej.....tak sem nemusíte lést když ho nemáte rádi!!! *16* ja ho uplně miluju je táááák sladkéééééééééj!!!!! Konečně taky už budu mít to CD!!! *14* *14* *14* I LOVE JUSTIN BIEBER *14* *14* *14* *14* !!!! *14* !!!!!! *14* !!!! *14* MUCQ***** LOVE LOVE LOVE LOVE *14* *14* LOVE *14* LOVE *14* LOVE *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* JUSTIIIIIIII *14* II *14* NNNNN *14* *14* EEEEEE *14* *14* *14* *14* *14* KKKKKKKKKKKKK *14* *14* *14* lOWUJU HO
!!!!!!!!§§ *14* *14*
-
-
holky!!
tyy jo holky me tam nejde hlasovaat a nevím pročč .. mě tam naskočíí nejakyy okno .. a nejde mi hlasovat *9* *10* *10* *8* -
-
Re: holky!!
Holky tady máte moje DRUHÝ iCQ 597-254-904 máám dvě ale tam na to moc nechodiim .. tak mi prosim přepošlete to jak se tam hlasuje pro Justinka a klidně si mě přidejte budu jedině ráda :-) a opravdu by jsme se mohli nikdy sejíít :-) -
Re: holky!!
No musíš kliknout na "I'm Human' a opsat kód..
-
-
MUC...Prosíím
ahoj ... hele neuražte se to sem zase já asi sem to přepískla a nechtěla sem aby to vypadalo že sem nějako nafoukaná... jen prostě sem neměla náladu...:))... můžete mě někdo odpustit??..:((PROSÍÍM _(( -
-
Re: MUC...Prosíím
Já ani nevím o co jde *1* nebo cos tu psala *1* -
-
Re: Re: MUC...Prosíím
no že ste padůíí na hlavu ale fakt promin protože sem neměla den -
-
Re: Re: Re: MUC...Prosíím
Aha...já jsem padlá na hlavu už od narození, to je v poho *1* -
-
Re: Re: Re: Re: MUC...Prosíím
tak to je super ... protože jáá taky ... máš icq... mohli by sme si rozumět:-d
-
-
-
-
Re: MUC...Prosíím
jouu poučekej too si ty... ta 14 co spolkla svět...?? aha ... nou možnáá ale jen prosto že si se slušně onmluvila ... *3* -
-
Re: Re: MUC...Prosíím
jej mom děkuju ... ))aspoň že jedna osoba...)) mě pochopila))... fakt moc díkyy a vám ostatnim se taky omlouvám a chápu že mi nemusííte odpustit_((
-
-
-
a odkedy on chodí s gomezovou ?? *11* *16*
-
Justine jsi nej!:o
-
TAPETY
aho nevite pls někdo ja vyrobit tapetu s Justinem???něco podobnyho jak jsou tuty tapety děkuju:) *14* *14*