-
happy birthday justin. *14* *3* *15* *2* *1* *5* *4*
i love you -
.....? Když si mi to teda nechtěl napsat, tak proč si mi to napsal????
Mě nevadí, že se zastáváš Justina, ale vadí mi to, že mi sprostě nadáváš. Nadávej si třeba Karolině, ale já si to nenechám líbit.
Já jsem o Justinovi neřekla ani jedno hnusné slovo, tak co máš za problém?????? -
-
no tak promin no *6* *6*
-
Myslíš, že já si to líbit nechám? Ani nápad! V téhle diskuzi jsem nepoužila ani jeden vulgarismus.
-
-
fakt a proč mi napsala že sem k.... ? měla si vztek chápu ale přehánite to budu vám to dávat do palice ok papa už vám tady nic nebudu psát jenom když mu budete nadávat tak uvidíte a nebojte hasters nebude to spostý *6* *6* *6* *10*
-
-
Počkej... ty myslíš tamto. Promiň, ale říkat mi, ať si mluvím s maminkou, když žádnou nemám... to jsi tehdy přehnala. Fajn, to bylo ale jedinkrát.
-
-
neva *6*
-
-
Já ti NIC nenapsala!!!!
-
-
-
-
Proč když ho tak nenávidíte.hledaly jste zorvna jeho v Osobnosti.cz?
Nepochopím ty labilní jedince.Fanoušci Justina Biebera jsou ty nevěrnější.Stály při něm v dobrém i zlém i když shodil svoje dlouhé vlasy.!To už něco znamená...Justin vždy bude mít více Fanoušků než Haters.I když se někteří Haters najdu a dokonce se tím chlubý Justina Posouvají dál a dál,aspoň Justin ví v čem se má zlepšit a Haters mu jenom dokazují aby dělal víc a víc..;) -
-
Pro LadyRosses:to by nebyla sranda mu tady nenadávat,a když se chtějí lidi zasmát,přečtou si tyhle vaše příspěvky...:DD
-
-
Upřímně? Nezajímá mě, nehodnotím ho. Takovej kluk je mi úplně volnej. Chápu, dělá co umí, některý písně má hezký. Ale jinak na něm nic extra nevidím...
-
si sexi a moc krasnej kluk chtěla bich stebou fotku *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Nauc se psat.
-
-
rajcovni a nastvanej
*1* tady je video s ALEXou CHUNK http://www.youtube.com/watch?v=-BGdSedtavo&feature=related *14* *14* boziii... a jeste jedno, jak je nastvanej *10* *10* http://www.youtube.com/watch?v=QKubvQT5oGM&NR=1 blba kvalita, ale je videt, ze ho to pekne stve!!! *16* *8* *8* *1* -
-
Re: rajcovni a nastvanej
docela jsem se pobavila *1* *1* -
Re: rajcovni a nastvanej
hej husty a proc rozbil tu kytaru hihihihihihihihihihihihihihihihihi -
-
Re: Re: rajcovni a nastvanej
pravda *3* *15* *15* *15* -
pravda *15* *1* *3* *4* *3* -
No on jí řekl, že One Less Lonely Girl napsal pro ni. A ona řekla, že má kluka. Tak se naštval a rozbil tu kytaru. Ale naštěstí to byla jen scénka a ne doopravdy..
-
-
-
Přečetla sem si pár vašich komentářů. A nechápu, proč tady rozebíráte český pravopis, když tu jde o Biebera. Hádat a nadávat si můžete někde jinde. A když se vám nelíbí jak Justin zpívá atd. stačí to napsat jednou, ne ? A ne to tady pořád dokola opakovat. A ostatní by vám za to neměli nadávat, je to přece váš názor. Každému se líbí něco jiného a nemůžete někoho nutit aby se mu Bieber líbil. Nechci do vás rejpat, byla to jenom taková poznámečka k tomu, co tu píšete. Má se sem psát o Bieberovi a já přiznávám, že sem o něm moc nepsala. Neberte to zle :)
-
Tak aby bylo jasno, Justin je snad ten nejlepší zpěvák!!!!!! A jestli se vám něco nelíbí, tak nelezte na jeho stránku!!! Jak by bylo vám, kdyby vás někdo pořád pomlouval!!!??? Prostě ho nechte bejt a běžte někam!!! On narozdíl od vás umí zpívat a za tu dobu co ho znám, tak jsem nepoznala větší blbce, jako jste vy proti němu!!! On vám nic neprovedl!!! Možná, že se vám nelíbí, jak zpívá, ale nám jo!!! Tak si ty pomluvy říkejte mezi kamarádkama a neurážejte ho veřejně!!! TAK HO NECHTE BEJT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
Pro příště doporučuji více vykřičníků, možná pak to nebude vypadat tak směšně.
-
-
He is Verry Good :)
Justin Bieber is Verry Good Singer :) He is the Best !!!! I like his Songs, because they are Verry nice . Bye- Bye Stenny Nessa Smith :) *4* *4* -
-
Re: He is Verry Good :)
Wow yes this is goodd *14* *14*
-
-
bezvadný video
Podívejte se na youtube- do vyhledávání dejte: justin bieber the next star live TV finale
Je to fakticky skvělý!!!