-
Už Justina nechte na pokoji!!! Co vám kdy udělal?!?! Nic! Tak ho neurážejte!!!
Pořád se do něj navažujete a myslím že jste toho napsali víc než dost těch deb*ilních zpáv! Svůj názor jste už napsali a pořád píšete ten stejný názor do kola-stačí snad jednou napsat svůj názor a jít na jinačí stránky! Když se vám Justin nelíbí tak ho alespoň neurážejte veřejně!!!
Chápu že se vám nelíbí ale takových zpráv se snad můžete ušetřit! -
-
Pokud tady někdo pořád něco píše dokola, tak jste to vy. Samá ohraná klišé a dětské nářky. Co ale taky čekat od dětí že?
-
Timhle komentarem nic nezmenis.takovy kecicky :-D mate vsichni smulu vy..no jak tomu rikate ? Beliebers lepsi by bylo debilebers. My si muzeme urazet koho chcem
-
-
No a co tak nezměním ale alespoň ho nepomlouvám jako nějaká k*áva!! Co ti Justin udělal já myslím že nic.
-
Tak aby bylo jasno, nech ho bejt a neurážej ho, nebo vypadni z jeho stránky!!!!
-
-
Zapomněla jsi na výhružku. Bez výhružky to není ono.
-
Smula nevypadnu ;-)
-
-
Víš co?!? Vypadni už lezeš všem Beliebers na nervy! Napiš mi 10 důvodů co ti kdy Justin udělal!
-
-
ty to nechapes!!! Každej je jinej mě se nelíbí ! a nepiš tady co ti on udělal a takový věci! Nic mi neudělal ale MĚ se prostě nelíbí a mám proto svoje duvody proč se mě nelíbí a ty důvody ti říkat nebudu. Dotoho ti nic není
-
-
-
-
-
-
Happy Birthday Justin!! I love you!! ❤❤❤❤❤
-
Jo prej nemá Justin fanoušky jako kluky a dospělí!!? Fakt tak to se ti povedlo!Fakt k smíchu!!! Never say Never! film ve kterém je jeho život....MSG největší aréna(hudební)na světě víš kolik tam bylo kluků!!!!!!(jasně ty se na ten film nepodíváš...) Děsně moc kdyt je to normální,že se zpěváci líbí klukům a když zpěvačky holkám!Při každým koncertě příjdou i kluci!A dospělí?!?! V Americe ho zná každá babka!Na vystoupení v MSG byli všichni až od kluků po babičky a dědy.....!
-
ty si najvecsia svina v celej amerike *1* *1*
-
1D Harry nevim kdo jsi ale máš úplnou pravdu moc ti za to děkuji. taky nevim proč se do něj lidi navážej když neví jaký je.......... *3* *3* *3* *10* *10* *10* *10* *3* *3* *3* *1*
-
ahoj Justine jsem tva faninka mam rada tve pisne znam je naspamnet miluju te *2*
-
-
nauč se psát
-
-
Tady ta diskuze vážně nemá cenu. Knokos a Michal prostě Justinovi závidí i nos mezi očima. Tady je veškerá debata marná. Místo toho, aby to jako féroví chlapi přiznali na rovinu, tak tady vymýšlejí úplný zhovadilosti a vtipně se to snaží zaobalit do rádoby chytrých a inteligentních příspěvků. Každý normální člověk to ale prokoukne a musí je politovat chudáčky, že jim ta závist a zloba nedá chvilku pokoje a jejich padlé emoce je každý den ženou na tuto diskuzi, kde shazují člověka úspěšnějšího a krásnějšího než jsou oni dva dohromady. A to jsou Velikonoce prosím. Vsadím boty, že tady budou opruzovat i na Velikonoční pondělí, jelikož nejsou schopni si najít jiný program.
Justin je prototyp mladého, krásného a úspěšného kluka a zamindrákovaným chlapům je trnem v oku. Tahle diskuze to jen dokazuje. -
-
Rádoby chytrých a inteligentních příspěvků? To asi mluvíš o sobě ne? Protože se akorát snažíš vypadat chytře a erudovaně, ale vlastně na to nemáš - jak jsem psal dříve. Tvůj jediný argument je, že závidíme a to je dost málo.
Co ten příspěvek v angličtině, o kterým jsem tě prosil? Bude?
A co, že jsou Velikonoce? To mi je jedno, nejsem katolík. -
-
Kdybych psala v angličtině, tak bys nerozuměl. Tak nedělej chytrýho. A že závidíte??? No sorry, já si jiný argument vymýšlet nemusím, protože tohle je pravdivý a výstižný argument - prostě závist. Nic jiného v tom není. A já se tu nesnažím vypadat chytře, píšu jenom svoje dojmy z vás, to vy se tady snažíte tu vaši zelenou závist zaobalovat do různých jakoby mouder a svých pravd. Pro pravdu se člověk zlobí viď??
-
-
Oh really? Try me, but I think we both know that you can't. It would be as embarrassing as it usually is, when there is actual knowledge involved. Looking forward to your English post.
-
-
Super, tvůj google slovník funguje velice skvěle. Já se taky těším, co mi odepíšeš. A abych se vyhnula tvým trapným kecům, že neodepisuji v angličtině, tak já tady nějakýmu zakomplexovanýmu hovádku nepotřebuju dokazovat, že mám z angličtiny státnici.
-
-
Kdybys byla větší frajerka, odpovíš anglicky.
-
Google.com není schopen poskládat takovou větu, kterou zde Kronoss1 napsal. V tomto ohledu - a není zdaleka jediný - jsi naprosto vedle.
-
Google? Ale prosím tě, tohle není Google Translator, to vidí každý, kdo anglicky trochu umí, to se ale tebe netýká.
-
-
-
-
-
To je naprosto dobře vystižené.
-
-
jsi opravdu úžasnej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* miluju tě
-
Už vám došly slova, co??? Víte, že máme pravdu. A možná jsou sice dvě možnosti: 1.Buď ho opravdu nemáte rádi,nebo 2.Se jenom nechcete ztrapnit před kamarádkama!! Ale spíš se nechcete ztrapnit, protože vašim kámoškám se nelíbí. I kdyby, byla by to vaše věc. Né jejich. Prostě se jim to bojíte říct, jako nějaký starý báby!!!!
-
-
A na koho tu mluvíš? Jako chápu, že všechny měříš podle sebe, ale některým z nás není 12 let.
-
A skym si to povidas? Sama se sebou? Tak to ses teda velkej blazen
-
-
Hele já moji BFF znám moc dobře ale rozhodně žádný blázen není tak si jdi trhnout!
-
-
Jestli ti to psychicky pomuze ok ;-)
-
-
Víš co nech mojí BFF na pokoji nic ti neudělala a taky ji vůbec neznáš! Já taky můžu říci že jsi blázen a i když bych tě vůbec neznala!
-
-
Fifleny....ted mě napadají dost nevhodná slova o tobě a myslím že je sem asi radši psát nebudu.
-
OOO BFF takhle si říkají ty fifleny? Ta divna holka BFF :DD si povida sama se sebou ..Takže ty seš vlastně taky blázen když to děláš taky :DDD
-
-
-
-
-
-
ahoj lidičky jak se máte *4*
-
-
ahoj já se mám dobře a ty *4* *3*
-