-
..
SEXXXXXYYYYY!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* I LOVE JUSTIN BIEBER!!! *14* *14* *14* *14* ON je nej!!!!! Zbožňuju ho, je skvělej!!!! -
-
Re: je topravda??
zitra vyjdenew BRAVO ajustinbudenahlavni strane ae nvm estlitoco tampisujeprada!!fakt nvm! *14* *14* *14* *14* *4*
-
-
pls
já -
plsss
Ahoj lidi Justin je ten nejlepsi!!! milujuuu hooo !!! .. a pls mohly by ste poslat co nejvice hlasu pro moji kamaradku?? .. byly by sme vam opravdu moc vdecne!! :)) :-*** http://www.ddmdecin.cz/divka_roku/2 011/index.html Jmenuje se Eliška Čermakova :) .. moc dekujem ste nejlepsi :)) .. PEACE ... jinak Justin je opravdu kus ;) *14* *14* -
...
ježiš já to tu spamuju..xDD -
-
Re: ...
on je krasnej a mooc ho lovuju justina on je kozelnej a halvne krasnje -
Re: ...
*1* *15*
-
-
njn
ale ja jsem se na twettru prihlASILA TEPRVE TED PRED PUL HODKOU..JA SE TAM VUBEC NEVIZNAM!!!je tam take nekde chat???nebo diskuse?? -
-
Re: njn
Follow me - @xAnnieBieberx. Žádnej chat ani diskuze tam není. Prostě tam píšeš jenom tweety.. -
Re: njn
No já se ti nedivím. Já to sice ještě ani nezkoušela (radši) Ale stačilo mni jen najet na hlavní stránku tweeteru a už jsem šla radši pryč *15*
-
-
taky se i moc líbil a možná i líbí
asi jako skoro každé holce se líbí Justin B.,když sem na youtube viděla klip Baby a One time,uplně sem se zamilovala *14* ,při pohledu na něj a na jeho krásné očka,mi běhal mráz po zádech.
zamilovala sem se a i všichni holky ze třídy,prostě jsme ho děsně milovali a když jedna něco věděla o něm hned to řekla,holky jak sem už psala při prvním pohledu na něj sem na do něj hledka zakoukala,prostě boží kluk,dneska idol !!,ale potom moje nej kamarádka,řekla při debatě o něm,že ho nesnáší a žeho nemá ráda,to mě dost překvapilo,radči sem se k tomu nevyjadřovala a byla sem zticha,myslela jsem že nikdy už ho nepustím z hlavy,ale to se změnilo když kámoška přišla s tím že ho NEMÁ RÁDA!! (a že zpívá hnusně) na mobilu sem měla vyzváněcí ton Justina,po dlouhých dních,kdy sem myslela nato že mojí nej kámošce se nelíbí,se mi taky zhnusil,ani nevím proč,potom sem zkoukla na youtube video kde se objímá s faninkou a zase ho miluji *14* ,zpívá užasně,ale pokaždé když se s kámoškou dostaneme k tématu JUsin Bieber,pokaždé mříkám že není nejlepší a ani nejhnusnější! kámoška by nepochopila že se mi líbí a asi by se se mnou přestala bavit, no prostě ho zase žeru *14* ,ale ne tolik jako když sem ho viděla poprvé,holky není tak užasný jak se zdá,hlavně nezapomentě,že skoro nikdo z nás se sním neuvidí!!!! *9* *9* *9* *9* *9* ale kdyby byl koncert tak určitě jdu *14* *14* -
-
Re: taky se i moc líbil a možná i líbí
Wow..ty máš skvělou pravdu pravdoucí.. *14* ...napsala si to užasně *14* *4*
I love ya Justin *14*
-
-
Ahojky!!!
Ahojky holky tak jak se máte? Přeju Vám štastnýho Valentýna!!!A Justine tobě taky!!! *14* !!! *14* !!! *14* Moooooc tě miluju!!! *14* !! *14* -
strašne strašne strašne ho milujém *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
justyn je *16* *16* *11* *11* *10* *10* *6* *6* *1* *1* je zvlaštní * *12* *12* *16* *16* *12* *12* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *14* *1* *2* *15* *1* *1* *1* *1* *2* *2* *15* *15* *16*
-
justin je naj!! miluem ho !!