Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Páčia sa mi tvoje pesnički, vipadáš skvele no niet divu že máš 22 rokov.Najviac sa mi páči whot do you mean.ooooooooooooooooooooooooooooooo ta sa mi veľmi páči. *14*
  • Happy birthday Justin. *14*
    • Happy Birthday *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Idol

Další uplácanej klučina ze kterého jsou ty pitomý sjetý puberťačky úplně vedle,zachvilku to bude podobný jak stím debilním Tokio Hotel!! To zas bude plno komentů typu : Jéééé ten je tak náááádhernej!!! nebo - Já ho tak miluju!!!! *10* A těch nasládlej písniček budou plný rádia *10* Debilní doba to je,to vám řeknu!!! *10*
    • anukkyss

Re: Idol

Absolutní pravda!!! Ten se může líbit tak leda holkám který májí jméno kikiss a za fotku Vanesu H. *1*
    • jusbi

Můžeš si to nechat pro sebe tady to nikoho nezajímá !!!!
      • kikiss11

Re: Re: Idol

joooo....když se ti nelíbí jak zpívá nebo já nwm taky sem nemusíš lést....jooo je jasný že každej má svůj vlastní názor.....ale třeba já tky nemám někoho ráda ale nepíšu nic o něm...
        P.S. Tokio Hotel se mi nelíbí *5* *5* *5*
        • Re: Re: Re: Idol

Hej upe přesně taky tady neříma jak nesnáším METAL bo TOKIO HOTEL!!!!ale pokud se ti nelíbí Justin už jak v jednou okne a už jak v druhém tak si to můžeš nchat pro sebe bo debatovat stema komu se taky nelibi v nasi tride ho nikdo nema rad protoze je oblibenej jenom aja a kamoska ale JUSTIN je kus to vam povim *3* *14* a te holce ve videoklipu ji upe zavidim jak sni tanci ana pisnicku LOUNY GIRL (bo jak to je) *3* *9* *14*
        • Re: Re: Re: Idol

tak piš,nikdo ti nebrání :-)
          • z.u.z.k.a

Re: Re: Re: Re: Idol

hele musíš to brát takhle... my jsme holky tak asi bude psát jak je krásný,sladký attd... a ty jsi kluk a vy zase s klukama kecáte něco jako to je kus, ta má kozy.. zkus se takhle na to takhle dívat...že jsme jiného pohlaví!! *15* *15* a nebo mu zavidíš že o něho máme takový zájem..:D (teda ja moc ne..:D ale je sladkej to je!! *1* *15* )
            PS: tokio hotel jsou buzny!! *9*
      • Re: Re: Idol

A hlavně že každého zajímá to vaše - "On je tak sladkej!"
    • alficka

Ach jo!! *16* tvůj názor ale ne všichni nejsou jeho fanoušci protože je hezkej, ale protože se jim třeba prostě líbí jak zpívá..... *5*
      • Re: Re: Idol

jo a tokio hotel jsou pekne nechutni!!! *9*
  • vejusska7

nejj

ma upa dobry hlasek a je uplne roztomily *14* *3* *3* *14* *14*
  • hatery ste moja naväčšia radosť. snažíte sa o znenávidenie a pri tom ho máte radi... viete ako to viem ?! jednoducho .. keby ste ho nenávideli ako píšete tak by ste neišli na fanúšikovskú stránku a neprihlasovali by ste sa tam a nepozerali sa na Justinov životopis! *7* A PROSÍM A NEJAKÝ TEN LIKE NA STRÁNKU --> http://www.facebook.com/pages/Justin-Bieber-is-my-life/127749784013982 dík
  • kicalek

videoklip

Justin Bieber - Baby ft. Ludacris
    tady to mate na youtube
    • kicalek

Re: videoklip

IMLOUVAM se tady je to video

http://www.youtube.com/wat ch?v=kffacxfA7G4&feature=player_emb edded jo a jinak hlasujte pp *14* *14* *14* *14*
  • jaybee is best in the world. *15* *14* *14*
  • hele ,lidi proboha proč si z něho pořád děláte srandu *10* vždyt ten kluk je chudák *16* místo toho aby si prožil normální děctví a pubertu tak z něho něakej blb musel hned udělat celebritu ... a pochopte, ZA *16* KAŽDEJ *16* JEHO *16* PRŮŠVICH *16* DOSTÁVAJÍ *16* NĚÁCÍ *16* TÝPCI *16* TAM *16* ¨TAM NAHOŘE,, *16* PRACHY *10* *10* *10* *10* Proto prosím nestěžujte mu to ještě víc ... už tak to má dost tešký a popravdě řečeno... mu to nezávidím *13* ale i tak ho už nechte bejt *16* *10* jak by asi bylo vám *16* do ničeho vás nenutím ale je to jen na vás jestli změníte svůj názor ... mmm když o tom tak přemýšlím je to vůbec váš názor nebo jste se už nechaly zblbnout *3*
    • máš pravdu si jeden konečně dobrý který ví jaké to pro ně ho je děkuju *3* *3* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *1* *1* *1* *1* *1*
    • nevím kdo si ale máš pravdu *5*
  • kicalek

Videoklip

Ma new videoklip k pisnecce (eni meni) upa nadhernaaaaaaaaaaaaaaaa
  • dorisek111

??

hele holky znate teda cele jmeno te jeho -holky-???? napiste mi ho plsskkkkkyyyyyy

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit