-
V životě nechopim,proč se tu snažíte srovnavat "to či ono".Je to celkem trapné.A vůbec nepochopim,proč se pořád někteří musíte vozit po někom,kdo ve světě slávy dokázal nějak prorazit.Myslím,že některým z vás se o tom ani nezdálo.Unavují mě ty věčné narážky na jeho vzhled apod! TRAPÁRNA! At' si je jaký chce,nikdo z nás ho tady nezná osobně tak co si vůbec troufáte ho nějak hodnotit a soudit! At' si každý poslouchá co chce a koho chce.Taky nepochopím proč se snažíte srovnavat dvě různé věci,každému se líbí něco jiného a toho at' si taky každý hledí.Já neříkám,že jsem proti němu nějak zažraná.Ale ani nemůžu říct,že by neměl můj odbiv za to co ve svým věku dokázal,talent prostě má,tomu neodpářete.Hled'te si každý svého a jeho a jeho fanoušky nechte žít.
-
ale ma dobre hity
-
justin bieber je super-skvely *14*!!!
milujemho! ma fakt super songy,no vlastne ak by som to mala zhrnut je boťsky!! *14*
Najviac sa mi pači pesnička...... no všetky sa mo od neho páčia! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
:(((
Holky,už jste to slyšeli???justina včera odvezli do nemocnice,snad to není vážný:O *9* *9* *9* -
-
Re: :(((
Doufám, že to vážná je! *3* -
Třeba ho nějakej frajer nakop do prdele, škoda, že jsem to nebyl já, to by v nemocnici byl hodně, hodně dlouho. *5* -
božínku!! to je neštěstí! kéžby třeba přišel o hlasivky nebo něco takhle příznivýho.. -
jo hej co se mu stalo..i on na twittru psal že má špatný zprávy od doktora a že si ted musí odpočinout..ale nepsal co se mu stalo..tak co se mu teda stalo..??!! -
-
Re: Re: :(((
Nééé chudáčekkkkk *9* doufám že nic hroznýho *9* -
-
Re: Re: Re: :(((
justin omdlel při nějakým nacvičování svých tanečních pohybů ale prej je to ok..psal mi to na facebooku..a musí být tak tejden v klidu.. *1* *1* mimochodem znáte CHRISTIANA BEADLESE??? *3* -
Re: Re: Re: :(((
Snad to bude ok *9* *7*
-
-
-
hhhh to je hrozný snad mu nic není *9* *9* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *15* *15* *15* *1* *1* *1* *9* *9* -
kvuli cemu co se mu stalo
-
-
*14* *3* happy brthday justin
i love you *14* -
jžš
Lidi proberte se on už odmutoval a má uplně jinej hlas tak mu přestante nadávat že má hlas jak holka :-( -
Je moc krásnej.at si všichni myslí co chcou.Mám ho rada.jo a Martino jeto Justin bieber.jestli neumíš číst a teplej ne ní kdyby byl tak by nechodil s holkama!!!!! *10* *11* *16* *12* *6* *9* *13*
-
-
My World
Právě jsem se dívala na Bontonland.cz, jestli jim už náhodou nedošlo CD Justina. ANO!! Ty vado, jsem šťastná jak blecha. *1* A zítra ho už budu mít. Áááááá!!!! -
-
Re: My World
A kdy jim tam došlo...já tam byla ve čtvrtek a neměli ho tam...ale ještě před tim psali že ho tam budou mít toho 17.týho...no ale až ho budeš mít napíšeš prosím který písničky tamm jsou... *4* -
-
Re: Re: My World
Ty vado oni ho neměli!! Neměli ho ani v databázi, ale je to divný, na internetu (bontonland.cz) mají napsané, že ho mají skladem v dostatečném množství. Asi se na to vykašlu a objednám si ho online. Už ztrácím trpělivost. *1* -
-
Re: Re: Re: My World
jsou to prostě kecky no...chtěj tě tam jenom přilákat a doufaj že si koupíš nějaký jiný CDčko *1*
-
-
-
-
RE
nesnaž se nám nakecat že ho znáš osobně,že máš skype nebo icq.. , znát osobně ho nemůžeš.. jenom se před náma vytahuješ a to my nemáme za potřebí tady poslouchat!
i kdyby icq měl-neměl,používal-nepoužíval tak vy ho asi těžko můžete mít!
a navíc,když se ho někdo zeptá jak komunikuje s fanoušky tak řekne twitter,Facebook nebo myspace.. a nikdy jsem neslyšela že by se zmin´oval o icq nebo skypu! -
-
Re: RE
pravda Justin nemá žádný skype atd maj fb ale pod jiným jmenem který nemůžu říc prtž ho nehci skalpat zdraví CM z L.A. -
-
Re: Re: RE
miley-destiny řekni mi proč otravuješ aj na jiných diskusích ??? nejdřív nás otravuješ na diskusi miley a ted chodíš a otravuješ tu na diskusích justina.. Bože proč seš tak trapná..... jdi si to říkat někomu kdo ti to uvěří
PS: nejsem fanoušek biebera.. jen sem tu na diskusi protože jsem se dozvěděl že tu miley-destiny chodí a nakecává tu samí výmysly a hovadiny.. *8* -
Re: Re: RE
ne asi justin ma fb ale pod jinym jmenem takl... ;) *1* *1* a bty co pisou ze ma skype tak ho nema a i kdyby mel tak to nenapise nikomu a vi to jenom jeho nej nej kamosi tak co.. a lkdo neveri atzneveri ..
-
-
Re: RE
a kdo rikal skype,icq? : *1* *1* *1*
-
-
Co si o tom myslíte: Narodila jsem se v New Yorku (máma tam dva roky bydlela a potom jsem se narodila já) ještě rok jsme tam bydleli a pak jsme se (zpátky) odstěhovali do Brna. Teď je mi 11 a máma se chce odstěhovad do Los Angeles.... bojím se že se mi tam nebude líbit, ale ostatní říkají že mám velké štěstí a že by chtěli být mnou a pod. jen tak mimochodem jsem velká fanynka Justina Biebera (vím ulici kde bydlí) a náš dům bude jen o pár bloků dál od ulice kde bydlí on na to jediné se těším, protože budu moct jít na jeho koncert..... :)
-
-
Tak tedy Los Angeles...ale pořád mám trochu strach *3*
-
-
Joooooooo, správně ses rozhodla a neměj strach to bude dobré...určitě si tam najdeš někoho komu budeš moct věřit...sice Tě neznám, ale věřím Ti... TO ZVLÁDNEŠ!!! Jo a přeju hodně štěstí a šťastnou cestu *3*
-
-
LOS ANGELES!!!! *1*
-
Bez rozhodování.... Los Angeles!!!
-
Myslím že máš veliké štěstí!!! Ostatní děti o tomhle můžou jenom snít.....prober se holka, vždyť se máš jako v nebi!!! Pak napiš jak ses rozhodla!! A vy ostatní taky prosím pište, ať ta holka ví co je správně!!! Los Angeles,Amerika nebo Brno,Česká Republika???!!! PIŠTE, PROSÍÍÍÍÍM...Musíme té holce říct co je správný!!!
-