-
:)
zdarec lidi tak sem tady zase nebyla jakou dobu...sem byla pryč....a nemohla sem se dočakt až uvidim klipk k some body to love a jednim slovem NÁDHERA <333 a taky sem byla překvapená Justin je v T-musicu 2. no paráda....:) tak hlasujte..:) at mu to vydží....:)) -
-
Re: :)
no jasně kámo mrknu se tam a budu hlasovat -
-
Re: Re: :)
:) -
-
Re: Re: Re: :)
tak už jsem dala hlas....Musime porazit Miley Cyrus....Bieber je jedničkÁÁÁ -
-
Re: Re: Re: Re: :)
Miley nikdo neporazí je nej -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :)
miley se chová jako gaga a proto jí moc nemusiiiiiim....bieber je o hoooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooodně lepší xD *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: :)
nene Justin Je LEPŠÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!!
-
-
-
-
-
-
Ahoj, poslouchám Justina už od neuvěřitelných 8mi let a je mi 12,stále ho miluju *14* a poslocháme jeho singly a NESNÁŠÍM lidi kteří ho kritizují že je to gay *16* *16* *16* ! Není to pravda, jinak by už přes rok nechodil se Selenou Gomez *3*
-
Kdyz vidím,co se dnes vsechno s*re do hudby je mi spatne,hlavne kdyz to nemá ani kousícek talentu / Justin Bieber /
-
-
bcvjhagsdf
než bobra,to si radši poslechnu karla gota!
http://www.youtube.com/wat ch?v=WOuwi_gy7zs&feature=related
toto je lepší než celý bobr! *13* *13* *13* -
-
Re: bcvjhagsdf
nějak tak.... nezáviď a neurážej laskavě jo?? *16* *7* *10* *13* -
Re: bcvjhagsdf
*1* Tak si to nech pro sebe. Nás to fakt nezajímá *13* *15*
-
-
Wyswetlení
Wís On Usher Napsal Justinowi jako zhe muze usporadat party a on tam pozwe wsechny kamose/ky a doufa zhe tam bude i tha cernowlasa thu cernowlasou tam porad wyhlízí a ona se sním zacne bawít chapes? a pak bude muset jít dom =D tak paaa *3* -
Twl, to si ze mě děláte konečník! Z těch kravin, co tady píšete by se jeden postolicoval!!!
-
love justin
ahoj,mame radi justina biebra,zboznujem ho!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* -
-
Re: love justin
přesně ..já ho zbožňuju :-* ♥ umim jeho písničky na zpaměť mám jeho trička jeho knížku a pojedu i na koncert až tu bude v Čechách :-* ♥ *14* -
-
Re: Re: love justin
Já mám taky jeho knížečku a i cédéčko.Mám taky 45 plakátů úplně ho LOwískuju ♥♥♥ *14*
ps: To co je napsané nahoře je pravda,ale holky je to docela divné,když to píšete takhle jak ho Lowískujete -
-
Re: Re: Re: love justin
Konečně někdo normální...už mi ty komentáře "anti-bieber" lezou na mozek.! Já ho tky strašně zbožňuju a byla sem na jeho koncertě v Londýně a málem sem chcípla radostí.....
Pokud přijede do Čech nb znova někam do Evropy tk na něj určitě pudu!!!!!!!!
On je prostě božíííííí!!!
:) :)
-
-
-
Re: love justin
Ahoj, tak v tom případě se tady zaregistrujte a přidejte se k fanouškům Justina, ať je nás tady, co nejvíc! *3* *3* *14*
-
-
tak ho neznáme ale nemusíš to kazit ostatním já jsem měla to štěstí a vyhrájajsem lístky na koncer na OČKU.Takže jsem se sním vyděla a vyfotily jsme se spolu .Byl moc fajn . Tak nepomlouvej taky ho nemám v oblibě ale nepomlouvám ho *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13*
-
zajímavé že půlka "světa" se češe podlě něho :((( ach jo... lidi jsou nespokojení samy se sebou tak si to musí vybíjet na druhých :((
-
-
A nečeše se spíš JB podle půlky světa *3* *1*
-
-
we are the world
HOLKY POZOR!!! je tu uplne cerstve "nova" pisnicka!!! je od michaela jacksona!!! je tedy nove nazpivana!!! na zacatku zpiva justin, pak nejak nicol, miley tam je taky, will i am, lil wayne, selin dion a je to proste pecka!!! musis videt http://www.youtube.com/watch?v=CQ8c sBd2ruQ jo a je to pro "hope for haiti now"!!! *14* *14* -
-
Re: we are the world
Jj, je to písnička "We Are The World". Původně byla nazpívaná interprety jako Michael Jackson a Cyndi Lauper a další, a teď se ta písnička po 25ti letech nahrála znova s novými umělci. Mně se moc líbí, je strašně krásná. A hlavně nahraná pro dobrý důvod.. -
-
Re: Re: we are the world
no praave!!! me se to taky moc libi!! jak tam zpivaji vsichni dohromady s uplne jinym hlasem a pritom to je uplne genialni!!! *4*
-
-
Re: we are the world
vymaz mezery!!! *1*
-