-
ahoj *12*
-
Hodnoceni Justina
Pojdte podporit Justina ve hlasovani na http://extreme-web.cz/index.php?pag e=viewer&r=99 -
V téhle diskuzi končím. Beztak se tady lidi budou hádat a ničeho nedosáhnou. Již od 1. září končím. MĚJTE SE
-
hm
No tak co bych rekla k Justinoj no je hezkej a zpívá fakt hetky hlavně ta písničky one less lonely girl nebo jak se to píše je fakt super ale jako musim uznat ten kluk ma talent -
???
jo a jakou ma na twittru justin prezdivku?? *7* pokud ju vubec ma *7* *7* *7* *7* -
-
Re: ???
Justin Bieber :D:D:D:D:D:D
http://twitter.com/ju stinbieber -
-
Re: Re: ???
diiiiiiky!!!!! -
-
Re: Re: Re: ???
Nz. :D -
-
Re: Re: Re: Re: ???
a pockat to je jako doopravdy on?? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ???
Jj.
-
-
-
-
-
-
Justin je chudák
Čaute wšeci jak se máte???noo....četl jsem Bravo a tam byli ty nadáwky na Justina je to hnus nn myslím si zhe je to frajer... -
-
Re: Justin je chudák
ahoj, celkem fajn...Názor jako ten tvůj rozhodně potěší *4*
-
-
milá lauro
myslím si že to co jsi napsala je totálně ubohý. Ano přišel pozdě na koncert, ale to se snad může stát ne??? nezajímá vás že třeba rihana přisla o 4 hodiny později vid?? jo a ze se pozvracel na podiu tobě snad nikdy v životě nebylo zle??? myslím si že je to trapný, když se někdo nikomu směje, že se pozvracel, kdyby si si přečetla víc, talk by jsi věděla že měl nějaky problémy z žaludkem a že mu doktoři řekli, že nemá vystupovat, ale on i přesto šel protože nechtěl zklamat svoje fanoušky. Jako rozmysli si nejdřív co píšeš jo?? ja ho osobně neposlouchám ale nejsem až tak hloupej abych ho odsuzoval za to že se pozvracel na podiu. Myslím si že tendle kluk má talent a dotáhl to hodně daleko. jo a jedna otázka proč sem lezete , když ho nesnášíte???? tadle stránka je predevším pro jeho fanoušky a ne pro nějaky žárlivce
Takže si nejdřív přečtěte co si prožil a potom tady něco piště -
-
A co prožil? Moc by mě to zajímalo.
-
-
jo prožil si to že jeho máma byla na jeho výchovu sama... něměeli pomalu co jíst a ani peníze na nájem protože jeho táta ho opustil.. On chtěl mamce pomoct tak chodil hrát k avon theatre aby aspoň nějaky peníze na jídlo vydělal víš.... tak zkus si prožít co on a potom tady muzez říkat tvoje de***** kecy o tom ze nic neumí kdyby nic neuměl nevyhravá by cen jeho producent by nebyl Usher a L.A. reid ... zkus se prosimtě dopracovat tam kam on a potom něco říkej jo děkuju
-
-
Správná interpunkce je opravdu dobrá věc...tenhle text se mi luští, jako akkadština z polorozpadlé stély.
-
-
řekni mi co je tam prosmtě špatně bud tak laskavá res tady jb ne pravopis ano nezapomen napsat pravopis je důkezítý atd :D vážně mě to nezajímá
-
-
již jsem se ptal: Říká ti něco interpunkce,Ten text se prostě nedá číst, nejsi-li vzdělaná v oboru "luštění starých jazyků".
-
Co je špatně? Jedním slovem - všechno.
-
-
-
Oh, to mi rve srdce. Znám přehršel mnohem mnohem horších osudů... Slyšela jsi třeba někdy o holocaustu?
-
-
ano slyšela víš a je to hrozný... ale ty nevíš co je to bejt chudej a muset vydělavát peníze pro svojí matku.. takovej člověk si myslim že si zaslouží, aby ho tady nějakej ču**k neúražel jeho debil**a kecama o tom že neumí zpívat atd... ty si si to neprožil, nevíš co znamená bejt v showbyznise, nevíš co znamená živit svojí matku, nemít co pít a co jíst tak prosimtě najdi si jinou zábavu než urážet lidi co něco dokázali... (nezapomeň napsat abych se naučila psát :D :D )
-
-
-
-
-
zpívá jak holka
spívá jak holka.. se rpvnou může dát do buznokapeli *16* *16* *16* -
-
Re: zpívá jak holka
a ty se vijadřuješ jako buzna nějak o tom moc víš né nevějenuješ se tomu náhodou????? -
bez do píííče... to není pravdááá... *13* on je luxusni! jenom mu vsechno zsvidis! *5* von- nejluxusnejsi, nejkrasnejsi, nejroztomilejsi, nejlip zpiva atd... je proste nej! *14* a ty sve nazory si nech pro sebe! *16* -
NaUč se čEsKi Ti Pyčo *16* -
-
Re: Re: zpívá jak holka
Hele, jako bejt tebou tak držim hubu, jako nevim kdo tady píše samý p****. Tak buď ticho a neurážej ostatní -
-
Re: Re: Re: zpívá jak holka
Schov se někam, nebo Tě sežeru! *16*
-
-
Re: Re: zpívá jak holka
Co kdyby ste si šli ty nadávky psát někam jinam...ste fakt trapný...už víme že justina nemáte rádi ale my jo...chápu každej má na něco svůj názor ale nemusíte to zas tak přehánět...no aspoň když sem chodíte tak mu zvyšujete popularitu...nechápu proč ste tak vymaštěný... -
-
JO!...ALESPON ZPÍVAT UMÍÍ A FAKT FEŠNĚ ALE NĚKTEŘÍ KTEŘÍ TU PÍŠOU NA NĚHO NADAVKY ASI ZPÍVAT MOC NEUMÍ CO?? *10* *10* ASI MU SPÍŠ ZAVIDÍ SLÁVU TAKŽE JE TO NEJAKY HNUSNY PARCHANT KTERY ANI ZPIVAT NEUMÍ A MĚ SE NEZDÁ ŽE BY ZPÍVAL JAK HOLKA TO ANI NAHODOU *10* *10* *16* *16* *16* !!!! -
Protože Ty jsi tak vymaštěná, a reaguješ na to. Proto sem chodím(e). *5* -
-
Re: Re: Re: Re: zpívá jak holka
jo, to je možný asi to prostě budu ignorovat každej má svůj vlastní názor........je mi fuk co o něm píšeš(píšete) mě se líbí!!!!!!!!!!!!!
*14* *14*
-
-
jj mas uplnou pravdu...nwim proc sem chpdi.....kdyz ho nemate radi tak sem nelezte!!!!! *16* miluju justina *14* *14* *14* -
alficko musum te podporit justin je ten nej nej nej a ja ho naprosto zeru *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: zpívá jak holka
To je podpora ale, to snad není pravda. *1*
-
-
-
-
-
hmmm
ten kluk je moc hezkej a com mu preju at je nejlepši *4* *3* *4* *3* -
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JUSTIN JE BOŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽÍÍÍÍÍÍ