Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to že dokázal víc je hezčí slavnější a má plno úspěchů neznamená přeci to že je gey to že hezky vypadá a hezky se oblíká co je na tom špatnýho *1* *2* *15* *1* *1*
    • Ví to je závist.... Závidíju mu že je scooter braun neobjevil na youtube:)
    • Co dokázal? V 18ti si zkazil celý život. Nikdy nebude mít normální přátele, bude sledován novináři na každém kroku a celkově vést život, za který ty vydělané peníze nestojí. Akorát si zvětšil ego, díky kterému to s ním žádná nevydrží, pokud jí teda nepůjde o peníze. A o jeho stylu oblékání bych mohl taky pochybovat... Docela ho lituju.
  • dik diego , ale jsem holka *4*
  • Kdyby JB přijel do ČR bylo by to SUPER! Já bych uděla všechno proto, abych na jeho koncíku byla! *1*
  • ajulinka123

hlasujte

už sme na 19 místě tak jen tak dál hlasujte!!!!
    • alficka

Re: hlasujte

AAAANO!!!! Bojujeme o to je to dost těsné to devatenáctý místo...ale hlasujte hlasujte!!!!
  • Justina zatkla policie....
    konečně mu někdo srazí hřebínek!!!!

http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/325429-policie-zatkla-zpevaka-justina-biebera.html
    • to je dobře *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *4* *4* *1* *2* *2* *15* *4* *5* *5* *5* *5*
    • do lochu!!!
  • zachod

jo jasny chapu ze se vam libi ale treba na tom videu mel tu hoperskou cepici jak dekl takze vypadal jako zachod.

zpiva priserne to je muj nazor je to upraveny pocitacem jak hovado.
    muzete se z nej posrat co to s vama je?
    napred nejaky pojebany 5angels a ted zase nejakej kokot...
    ze byl sikanovanej a vyrustal v chudobe???
    vy asi neznate bussines takhle to chodi vsichni ho budou litovat a budou ho mit radsi protoze byl chudinka sikanovanej
    POSERTE SE Z NEJ *9*
    • Re: zachod

Hele Justin je roztomilej, krásnej kluk a jestli mu závidíš že je hezčí než ty tak si polib prdel!!! Justin je ten nejpěknější kluk na světě má taky humor oproti tobě!!! ty seš jenom vyjebaná nula....a HOLKY jdu k vám pač Justina upe MILUJU on je upe krasnej........ *14* *14* *14* *4* *4* *1* *14* *14* jo a ty ZÁCHODE nezapomeň se spláchnout aby tu byl klid
    • alficka

Re: zachod

tak sem nelez né... *7* *5*
    • Re: zachod

pro me je taaaaaaaaak uzasnej sme kamosi od jak ziva *14* *4* *4* *14* *14* a nechte ho varuju vas vsechny *13* *13* *13*
  • kikiss11

.

Ach, je táááááááák sladkééj!!!!! *14* *14*
    ú plně se nad ním rozplývám! *4* *14* *14*
    Je slaďoučkej moooooc!!! *14* *14*
    Nádhernej!!! *14* *14* To se nedá popsat jak ho miluju!! *14* *14*
    I

L
    O
    V
    E

J
    U
    S
    T
    I
    N!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* Seš nejlepší kluk na světě!!!! *14* *14* *14*
    • Re: .

Presne upa upa upa upa upa nej nej nej nej neju nej nejkraasnejsi kluk na svete MOcte te tu mozna vsichni MILUJEM LASKO NASE LOVE YOu *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • Re: Re: .

Souhlasim s váma.. *3* *14*
        • kicalek

Re: Re: Re: .

jj presne oki *14* *14*
  • Pořád mi podsouváte, jak je Bieber skvělý zpěvák a jak je jeho hudba úžasná. No dobrá, přinutil jsem se pustit si jeho album Believe. Po druhé písničce jsem to vypnul. Bylo to pro mě několik minut utrpení, kdy jsem poslouchal komerční popík bez ducha a bez myšlenky. A to bych si troufl tvrdit, že žánrová vyhraněnost je mi cizí a je-li pop udělaný dobře, nevadí mi. Takže proč je Bieberova hudba špatná? A) Elektronickou hudbu na počítači umí udělat každý B) Bieber neumí frázovat C) Texty jsou zcela stupidní D) Jak poznamenal Kronoss, je rozdíl zpívat s živou kapelou a nebo na playback.
    Prosím, hned pět důvodů a napadají mne další.
    • Kronoss1
      Tak se teď vytaste s argumenty. Michal to napsal jasně, stručně a výstižně a ještě uvedl 4 argumenty. Vy ale žádné nemáte co?
      • Já se tady nepotřebuju dohadovat s nějakým pošahaným puberťákem, vymýšlet argumenty jak blbec a ponižovat lidi, kterým se Justin líbí. Za prvé mi není 10 jako vám (úroveň vašich komentářů je hodna úrovni 10letých capartů), za druhé na to nemám čas a z těhle puberťáckých hádek jsem dávno vyrostla. Já tady jenom říkám, že mě přijde od vás pěkně blbý a trapný furt psát, jak je Justin hroznej,když to stejně nikoho nezajímá. Jeho fans ho budou mít pořád rádi, i kdybyste mu nadávali nonstop. Když ho nemáte rádi, tak to stačí napsat jen jednou a ne omílat pořád to samé dokola jak.....
        • Kronoss1
          Tak určitě, proč vymýšlet argumenty, že ano? Ono je těžké vymyslet něco, co vlastně nejde ani vymyslet. Souhlasím, že ostatním čtenářům této diskuze (jsou zde vyjímky jako Michal) je opravdu 10 či 12 let. Dovolím si ale zpochybnit, že bys z něčeho vyrostla, protože tu nemáš 1 příspěvek, ale mnohem více.
          A pokud to opravdu nikdo nepochopil, tak já se teď už docela bavím na vašimi komentáři, protože jsou opravdu k smíchu. To je ale asi v pořádku, on Justin tu inteligenci taky vysokou nemá, soudě dle jeho rozhovorů.
    • Pro jeho fanoušky je jeho hudba úžasná, protože se jim to prostě líbí. Tak jako pro tebe je úžasná jiná hudba, tak pro ně je dobrej Justin. Jak jednoduché k pochopení. Ovšem asi jak pro koho.
      • Kronoss1
        Pro vás ano. Ale to z něj pořád nedělá dobrého zpěváka. Takže není nejlepší na světě, ani náhodou.
        • Nikdo netvrdí, že Justin je nejlepší na světě. Znám lepší zpěváky,ale nechápu, proč bych to měla cpát na tuhle diskuzi a svůj názor nutit lidem, kteří Justina považují za nejlepšího. Tak at, je to každého věc ne?
  • roxanda

video

ja v tom mam nejaky zmatek , je uz teda to novy video k singlu "baby" na svete, nebo je jen "behind the scenes??? dekuju *1* *1* *1* *15*
    • roxanda

Re: video

jo dobry uz vim uz jsem ho nasla... ale musim říct, ze ta holka hraje teda az velkou najivku!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *9*
  • Všechno Nejlepší ! :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit