Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Forever belieber :* kaslite na tych pri******* haterov nestoja nam za to ked Si chcu urazat nech si urazaju ja Im ich nazor neberem ale minimalne polovica z nich to robi kvoli zavisti a ta druha Len aby zapadli do partie -_- !
  • je naj chalan keby ho vidim tak za nim skocim *14* este som nikoho krajsieho nevidela
  • J.B.

http://www.o2arena.cz/O2arena/lstIn q.aspx <--- moc vás prosim..hlasujte tu pro Justina !! thx all ;)) **********
  • monouseku1

hlavní stránka

přepište někdotu výšku a dejte tam novou fotku fotka je stará a měří 173 *16* *16*
    • Re: hlavní stránka

neměří 173 ale 163 ale neva *3*
      • Re: Re: hlavní stránka

On má totiž 173
        • lucy-bieber

Re: Re: Re: hlavní stránka

jo měří 173 on už neni šprtajzlík =DD *1*
      • Re: Re: hlavní stránka

Tak to máš staré info. Z časáku, že? Oni si tu výšku totiž neaktualizují a mají rok staré info.
  • Miluju Justina Biebera je tak krasnej *14* *14* *14* *14*
  • Když teda píšeš, že to jsou tvá posledí slova, tak proč tady ještě jseš??????
    • LoveJustin
      to znamená že nikdy neodejdu papa *3* *6*
      • Když už nic jiného, aspoň nelži. Několikrát jsi napsala: "To je moje poslední slovo..!" Pes, co štěká, zjevně opravdu nekouše.
  • Tak jdu na tuhle diskuzi a od včerejšího večera do dnešního rána přibylo 12 nových příspěvků. Už to ani nečtu. Michal a Knokos jsou fakt aktivní. Kluci, spíte vy vůbec? Já bych vás zaměstnala jako zametače chodníků, protože s vaší neskutečnou pílí a vervou do práce by se ulice blýskaly víc jak diamanty. *15*
    • Kronoss1
      Nebudu ti přeci brát práci. Ale nevím, že bych psal 12 příspěvků, to asi špatně počítáš. Co bude s tím anglickým příspěvkem? Pořád nic?
    • Co takhle zkusit se na pár vteřin soustředit a zkusit napsat přezdívku svého oponenta (která má sedm písmen - vím, je to dost) bez chyby?
      • Asi ti nedošlo, že já to takhle píšu naschvál. Ono ti to možná někdy dojde.
        • Z jakého důvodu to tak píšeš?
    • A konečně byste byli užiteční a dělali něco smysluplného. *3*
  • vashley

Justin

Justin se mi nelíbí ale poslední dobou mi nevadí.Ale né že bych ho milovala. *13* *3*
    • alficka

Re: Justin

*1* *15*
  • Mě nevadí že mě kritizuje je mi 14 a v třídě slyším horší.Měl by se stydět standa bacílek.
  • spěvak justin bieber je dobry
    Kdyby žel v česku tak bysme chodili furtzanimi *4* *4*
    • ne kdyby žil v česku tak by jsme chodili kanálama :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit