Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • syndynka

novinka

Ahooj Jestli chcete vědět něco o svých oblíbených celebritách koukněte na www.hollywoood-star.blog.cz jsou tam novinky o všech
    Díky !!
    • roxanda

Re: novinka

kouknu se *3*
  • Všetko najlepšie *14* Hateri sa môžete aj dosrať ;)
    • Kronoss1
      Díky, ale zrovna dneska narozeniny nemám. Normálně je ale mám tak 2x, 3x do týdne.
  • Děvčata.... na ty vaše emocionální výlevy, na které stejně není nikdo zvědavý, jsem si jakžtakž zvykla, je vás všude plný internet...ale prosím vás, vaše gramatika a styl psaní je něco strašného.... ve vašem zájmu, když píšete něco na internet takhle veřejně, byste se alespoň mohly snažit napsat jednu větu správně. Ano, plno z vás všech má sotva 13 let, ale to nikoho neomlouvá.... Kam ten svět spěje.....
    • Těch třináct let vážně neomlouvá. Většina tu píše hůř jak v deseti.
  • Twl nechte ho bejt. Už jste stěma komentářema tipu "Je gay a neumí zpívat!" trapný! -.- Jak může být gay, když má holku? Jak to, že neumí zpívat, když dostal už hory ocenění? Logika lidi! Kdyby místo hejtování dělali něco pořádnýho. Já sice nemůžu nikomu zakazatovat, aby svůj sem s.ral svůj názor na Justina, ale urážet ho nemusíte.
    • Přesně tak. Moje slova. Respekt! *3*
  • Justinek 17

Ahojky..Jen jsem chtěla popřát Justinovi k narozkám..Justi jsi nejelpčíí zpěvák na světě *4* Vždycky ti budu fandit! *3*
    Hodně *lásky* ,štěstí a zdraví.. *3*
    Přeju další a krásný písničky který si lidi stoprocentně zamilujou.. *4* *3*
  • Nevím, kolikrát to tady již bylo řečeno, ale my JB opravdu nic NEZÁVIDÍME (ano, vyvracím jeden z vašich dvou argumentů). Co bychom mu měli závidět? Že už od dětských let byl hračkou v rukách hudebního průmyslu? Že na něm akorát vydělávají peníze? Že si z něj celá planeta utahuje 24 hodin denně, 7 dní v týdnu? Co mu závidíme? Na tuhle otázku odpovídáte opět 2 způsoby. 1) Peníze - Ano, peníze jsou častým podmětem k závisti, ovšem v tomto případě nejsou zas tak důležité..2) Pěkný zevnějšek - KDE?? Říkáte, že se líbí holkám. Já jsem holka, ale má představa fyzicky přitažlivého muže je poněkud hodně odlišná.
    • Víš myslím si že celá planeta nei taková ubohá **** jako ty jako jenom bych tě chtěa informovat že na twitteru m přes 36 milionu fanoušků jo ale ano utahujou si z něj vsichni... v americe se umystíl v žebříčku sexy celebrit světa ale ano eni pěknej víš já se ti musím pouze smát
    • Tak každá holka má jiný vkus, to bys mohla pochopit. Mě osobně se prostě líbí kluci, kteří o sebe pečují a nechoděj jak hastroši, líbí se mi, když třeba používají i gel na vlasy. Tak tady prosím tě nevyvracej jiným holkám jejich styl, co se týče kluků,protože to nikdy nezměníš.
      Jo a kde jsi vzala fakt, že se Justinovi vysmívá celá planeta? Už tu trávu nehul děvče zlatý. Justina spíš všichni obdivují a spíš mu závidí. Kdyby ses o Justina trochu víc zajímala, tak bys zjistila, že koncerty má pořád vyprodaný, i jeho parfémy šly na dračku. A to je podle tebe výsměch? Ale,ale...chovej se prosím tě jako dospělá a uvažuj jako dospělá.
      • BRAVO! Už dlouho jsem se tak nezasmála jako při čtení druhé části tvého příspěvku. Ty asi nemáš Facebook, viď? To je takový to místo, kde každou chvíli nějaká stránka přirovnává Justina k bramboře či toaletnímu papíru. Docela už silný kafe, ale přesně takhle funguje výsměch. A že Justina spíš všichni obdivují a spíš mu závidí? Už je tady zas ten samý argument. Na tohle téma už jsem tady psala o pár řádků výš, tak si to přečti ještě jednou. A ten obdiv. Ano, obdivují ho jeho fanynky v průměrném věku 14 let, díky kterým má ty koncerty vyprodaný. That's all.

A ano, snažím se uvažovat jako dospělá (narozdíl od někoho) a dívat se na věc všeobecně. Ano, UZNÁVÁM, že Justin je v dnešní době slavný a že má hodně fanynek a že se o něm hodně mluví. Ale proč? Protože naše společnost doslova žere všechno, čím jí krmí média.
        • No děvče, jsi zase vedle. Já nežeru všechno, co mi kdo naservíruje, ale vybírám si, co se mi líbí a co ne. Jestli ty nejsi schopná se pro nic sama rozhodnout a bereš všechno, co slyšíš, tak za to já nemohu.
          Facebook nemám a vůbec mě tyhle stránky nezajímají. Neboj se, vím jak fcb vypadá a to, že ho tam lidi zesměšňujou akorát ukazuje na jejich podpůrměrnou inteligenci a že to budou zapšklí patroni, když jim působí škodolibou radost někoho furt zesměšňovat. Škoda mluvit, vy jako silně podprůměrně inteligentní jedinci stejně nepochopíte, jak to myslím.
          • Když se ti líbí primitivní styl hudby, klidně si to poslouchej, já ti to neberu ;)
            Jenom nechápu tu tvojí narážku na to, že zrovna já mám brát všechno, co slyším? To bych asi nepsala ten příspěvek výš, ne? Lol, přemejšlej...

P.S. - Jestli nás nazýváš jedinci se silně podprůměrnou inteligencí jenom proto, že náš názor se liší od toho tvýho, tak to tě vážně lituji. No jo, tonoucí se stébla chytá :).
            • Kronoss1
              ADELE přitvrdila! Už se dokonce smířila s tím, že má podprůměrnou inteligenci.

Jen poznámečka: "Tonoucí se stébla chytá" se určitě odjakživa neříká.
            • Adele: Nedělej ze sebe blbou, děvenko. Víš moc dobře, jak jsem to myslela.

P.S. Nervy na pochodu nemám. Smůla, co?
            • Ty nejsi tvůrce této věty, to se říká odjakživa. Děvče, ty jsi na tom dost špatně, ty už si přisuzuješ i věci, které vymyslel někdo dávno před tebou. *4* To budou ty nervy na pochodu viď?
            • Adele: A nic lepšího bys nevymyslela, než obracet věty proti jejich tvůrcům? *3*
            • Ano, tonoucí se stébla chytá. Tobě to ale nějak nejde. *15*
      • Mno tak jsem se vrátil, nedalo mi to... Ale prosím tě, co to je za zpěváka, že distribuuje vlastní parfémy? A ty si myslíš, že se mu celá naše zbídačelá planeta nesměje? Chodíš ty vůbec na internet? A proč by jeho koncerty neměly být vyprodané? On se díky marketingu o popularitu na pár dalších krušných let bát nemusí.
        • A proč by nemohl mít vlastní parfém? Vlastní parfém má spousta hvězd, Christina Aguilera, Avril Lavigne, Michael Schumacher a spousta dalších. To je dost trapná otázka.
          Pokud se mu někdo vysmívá, tak to jsou takoví přiblblíci jako vy, co dokázali velký lejno a dokážou druhé jen zesměšňovat.
          A k marketingu - no tak mu to už konečně přestaň závidět, marketing mají i ostatní zpěváci, Rolling Stones nevyjímaje.
  • Dobrý, Michal si na chvíli odpočinul, vyléčil si pocuchané nervy, na uklidnění si pustil pár zaručeně "kvalitních" songů, předem si připravil, co všechno sem bude psát a jede dál!!!!! Tak se mi to líbí!!! *1* Číst ty vaše primitivní názory je lepší než koukat na grotesky. *1* *1* *1* *1* *1*
    • Shut your fuckin' face, unclefucker. (Zkus použít překladač)
      • Tomuhle rozumím dobře i bez překladače. A tuhle ubohou větu může napsat vyfrustrovaná osůbka s nervy v koncích. *1* *1*
  • Justin je užasnej a krasnej am dobry pisničky a vi ste trapny a ne on
    Lidii vzpamatujte se pokud se vam nelibi nechodtě na jeho stranku a nekažte mu osobnost
    Viste jenom ubohí zavistívcí nehte ho bejt muže dělát co koliv je to jeho život ne vaš nezaleží co dělá v soukromí
    a lé zaleží natom jak zpiva atd... má užasny písníčky takže mlčte a nestarejte se doněho !'!!!!
  • on je prostě nejlepší jak ho někdo může neposlouchat nechte si špatné názory pro sebe a pište sem jen ty nej.... on je prostě k nakpusnutí.. já ho miluju a chtěla bych se s nim někdy vyfotit *14* *14* ja ho chci
  • Happy birthday..... *14* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit