Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lolipop555

omg nádhera..♥3:-**

hele holky nic proti ale Justin se tak nejmenuje je to jenom pseoudonim..dopravdy se jmenuje Alex..ale mám do ráda je sldeja úžasnej..:-*** *14* *14* *14* *14* *14* *13* *4*
    • Re: omg nádhera..♥3:-**

fakt se jmenuje alex ?
      • kajuska4

Re: Re: omg nádhera..♥3:-**

drsný.. *1*
        • lucy-bieber

Re: Re: Re: omg nádhera..♥3:-**

ne jmenuje se Justin Drew Bieber
          • kikiss11

Re: Re: Re: Re: omg nádhera..♥3:-**

Jj jeho pravý jménu je Justin Drew Bieber *3* *3*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: omg nádhera..♥3:-**

Jj přesně *1*
            • domca006

Re: Re: Re: Re: Re: omg nádhera..♥3:-**

jo holky maj pravdu..jeho pravý jméno je Justin Drew Bieber takže nevim co to tu meleš..:D
  • Lidi musímu psat anglicky protože jak von si to ma přečist
  • monouseku1

autogram

koukněte se sem
    http://www.bravogirl.cz/news/1 335-justin-bieber-ziskej-autogram/
    (vymažte mezery)
    • lucy-bieber

Re: autogram

blbá adresa je tam.... on přece debydlí v Newyorku pochybuju že se mu ten dopis dostane do ruky
    • kajuska4

Re: autogram

jéé *14*
  • všETKO NAJ:****
  • ja jsem tady

ahojky justine moc ti fandim aby si zpival jeste pristi rok.a si hezky kluk.jestli sis me chtel uozit na icq moe cislo je 595-672-561 a jmenuji se tam terisek.mam te rada ako zpevaka hrozne hezky zpivas i moje kamoska te zboznuje jmenuje se danca.ma te taky moc rada.mas hezky fotky *3* *15* *8* *16* *10* *4* *3* *9* *9* *13* *5*
  • ahoj jastine bibre ja te tak miluji dnes jsem videla tvuj pořat a mne se to tak libilo a ja te miluju
    mam te rada jako svoje srdičko lasko ma milovana ja potobje toužim a moc.
    rve mi srdce když te nevidim a moc te miluju
    justine bibre moc te miluiji mam te rada a miluju te jak stvoje srdičko poznacene mam te rada lasko moje pa milačku lasko milovana pa milačku *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* milujite pa *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* moc te miluji pa lasko moje pozlacena pa moc te miluji a když jsem te slišela spivat v tom pořadu chtelo se mi plakat ja te miluju pa lasko *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ma lasko *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • milada23

Justin

Ja vám něco řeknu Justin je nejlepší kluk na světě *14* *14* a ty urášky si nechte někam jinam *8* *16* *5* *13*
    • Re: Justin

jo nechte si je někam zpívat na jinou stránku
  • lucy-bieber

CSI??

takze on bude tda v kriminálce Las Vegas?nebo co je C.S.I.????
    • Re: CSI??

jj Bude hrát v kriminálce Las Vegas :)
      • lucy-bieber

Re: Re: CSI??

díky ;)
  • Justin je jak nějaká Justýna-není to spíš jméno pro holku? A mně je to jedno, ale trochu mně to dere nervy, proč vy vždycky vy beliebers(co balíte biebera) se necháváte takhle aby vás někdo rozčiloval, tak sem prostě nechoďte no, já něco napíšu nebo i někdo jinej a vy to hned řešíte a rozmazáváte, proč? Vždy je někdo kdo ho má rád, ale taky je někdo kdo ho přímo nesnáší, jako já, ale to je jedno, prostě zkrátka a dobře, vy ně názor nevyvrátíte ani kdybyste ho vynášeli až do nebes tak si to uvědomte, že vy vidíte jen to co se vám nelíbí a hned na to máte názor-jo vklidu, ale já končím já už ASI komentovat nebudu, pokud samozřejmě nebude potřeba, děkuji za pochopení...
    • Ale kdo říkal něco o tom, že ho balíme?? My ho akorát podporujeme bože to se jako nesmí nebo co?? Jo a proč vy máte tu potřebu ho svejma komentářema hnedka urážet?? Dobře my to berem, že ho nesnášíte, ale nemusíte Beliebers hnedka nadávat, že jsme malý holky...Spíš vy sem nelezte, když ho nemáte rádi...
      • No a co? tak jsenm malá holka je mi 11 let, ale můžu mít svůj názor *4*
      • Kronoss1
        Ono by pomohlo, kdyby se 97% z vás nevyjadřovalo jako malé holky.
        • Principessa15
          No možná, že se tak některý vyjadřujou, to já neovlivním, ale nemusíte hnedka všechny Beliebers, protože všichni Beliebers se nechovaj jako malý holky...
  • jenže ja nerikala ze ti neverim

jenže já ti neřikala že ti nevěěříím !!! mě se to zdáálo divnýý ... tak jsem napsala svůůj názor to snadd smiim nebo nee??!! psala jsem to tuu (o ty americe) protožee neznáám žádnou kámošku která by tam byla !! tak jsem se akoráát ptala co si tam delala napr. si tam mohla bejt : nakupovatt,nebo za někymm ,nebo co jáá viim twwl tak sem se ptala jestli si tam byla tak sorry no!!!
    • sweet.anne

Re: jenže ja nerikala ze ti neverim

To je v pohodě, jenom mně to tak přišlo že mi nevěříš, protože jsi to napsala tak, že to tak na mě působilo.. Sry.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit