Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Táhněte odsud všichni pomlouvači, když se vám Justin nelíbí,tak sem nelezte a je to.
  • Tak sexy, on je! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Tereza
    Tahle stránka nemá žádného správce,který by tady čas od času "pročistil vzduch"?! Je to tady na pováženou.
    • hudy
      Terezko, má, ale já nestíhám všechno a tentokrát jsem měla takový blázinec v práci, že jsem se sem plno dní vůbec nedostala...postupně to projedu a promažu, neboj...
      zdraví skoro uštvaná hudy o:)
  • tomeseq

lol

newim nektery holky si tu hrajou ze maji jeho icq ale je to blbost priste az zase budete delat jako ze vy ho znate tak se raci ujistete aby ste se nestrapnili a priste raci napište ze mate jeho msn *5* *5* *5* *5* *5*
    • lenish95

Re: lol

no ale já si prdel nedělam! sem jeho sestřenice a o prázkách jedu za nim na Bahamy k tátovi!
      • Re: Re: lol

OK...já jsem jeho sestra *1* *1* *1* *1*

tak to pochybuju tu fotku sis mohla stáhnout z netu to zaprvý,za druhý můžeš si vymýšlet,a za třetí tím pádem by si mluvila anglicky
        • Re: Re: Re: lol

tjn ale taky čestina je jeden z nejtezsich jazyku ale tka jako že kdyz ti to tady napisu tka teda ako zacnes uz delat malinky chybycky ale to te nesvadi k tomu abys nam tady lhala jo a navíc pokud já vím tak tudle stranku maj jenom v Čr takže nwm nwm mno :D:D:D:D:D

Já ti věřim :-):-)
  • justin+,-

Bieber je hroznej spiva jako holka a trochu i ten jeho šampónskej styl není moc heterosexuální,ale zase jsem ho viděla to jak spívá bez všelijakejch úprav a v tomhle je skvělej skoro nerozeznatelný od upravených písniček a mám ho radši než nějáké rapery kteří si myslý že jsou největší gangsteři přitom je to banda sjetejch mozků.Bieber aspoň nespíva ty pí.oviny ohledně toho jak je život drsný a že zabije každého koho potká v tomhle je skvělý.Kamarádky ho zbožňují ,ale já si radši poslechnu jiný žánr takže pokud jsem někoho urazil nebo nejakým způsobem naštvala tak se moc omlouvám *3* *3* *15*
    • tynacool

Re: justin+,-

Souhlasim........
  • kajuska4

..

Dneska jsem U SMILEY poslouchala furt dokola áá miluju ho *14*
    • Re: ..

Je to U smile ale to neřeš
      • kajuska4

Re: Re: ..

To y tam totiž nemělo bejt *1*
        • marketka-bieber

Re: Re: Re: ..

taky si to někdy pletu *15* *14*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: ..

jj *1*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: ..

nemám.. *9*
            • Re: Re: Re: Re: Re: ..

nemas icg na justina biebera *4*
  • *16* si pekny vypadas na 12rokov mas sexy jazyk
  • lrenku na zivotopise selena gomez jsem ti neco napsala jo tak se tam podivej ahojj pavlina *14*
  • Pro Michala: Neviděla jsem všechny koncerty Rolling Stones, ale takový znalec jako ty by mohl vědět, že každému zpěvákovi nebo skupině se aspoň jednou za život stalo, že ho vypískali. To se prostě stává.
    • Tohle se prostě od nějakého rocku 1965 dosud stát nemohlo, neboť The Rolling Stones je špičková kapela, která se zcela zaslouženě stala legendou a po celou svou historii vyprodává stadiony. Samozřejmě ji mohli vypískat někdy v začátcích, ale i o tom bych dosti pochyboval. My máme o vypískání Biebera nezpochybnitelný důkaz, co máte vy?

Edit: RoKu.
      • Podívej, nepotřebuju se s tebou dohadovat, mě je to fuk, že Justina vypískali, to vy tady z toho děláte senzaci tisíciletí a máte z toho orgáč. Fakt mi není 15, abych si sháněla nějaký pomatený důkazy, kdo byl kdy vypískán. Mě je to srdečně jedno, jestli někdo vypíská Rolling Stones nebo Biebera. Já tady jenom poukazuju na vaši ubohost, jste vážně k smíchu, jak pořád sháníte nějaký důkazy, že je Justin podprůměrný zpěvák. No tak ať je. Já na rozdíl od vás nemám problém s tím přát někomu slávu a úspěch, i když to třeba zrovna není ten nejlepší zpěvák na světě. Když už těch úspěchů dosáhl, tak to asi bude tím, že v sobě má dobrý potenciál a něco v něm je a že to není žádné poleno. No jo, puberta je holt puberta a hormony bouřej co??? *1* *1* *1* *1*
        • Kronoss1
          Mně jen přišlo vtipné, že si někdo myslel, že by ho fotbaloví fanoušci poslouchali. To je fór na nástěnku.
          • Fotbaloví fanoušci ho poslouchají, ale nepřející lidi si vždycky vyhledají jenom videa, kde ho někdo vypískal. Jeho úspěchů si nevšímají, protože to vidět nechtějí. *1*
            • Kronoss1
              Já nic hledat nemusím. Jestli tím operuješ, tak to ty musíš dokázat.
            • A fór č.3 je ta tvoje vypatlanost a nenávist. Jen hledej na youtube.
            • Kronoss1
              To je fór na nástěnku č. 2. Napiš konkrétně, kteří fanoušci - dospělí - fotbalu ho poslouchají.
      • Líp bych to nenapsala, Michale :).
        • Díky, díky :)
  • Proč by měl být Justin gay? Kvůli tomu, že se hezky oblíká a dbá o sebe? To není známka homosexuality a vy to dobře víte. Znám spoustu kluků, co o sebe pečují a gayové nejsou, tak si ty vaše zamindrákovaný kecy nechte pro kocoura. Mě osobně se líbí, když má chlap dohladka oholenou tvář, vypadá mladší a hezčí a víc se mi líbí ti hezounci, než nějaký zarostlí tatrmani, které vy tak obdivujete. Justin nosí, co se mu líbí a v čem se cítí dobře, to dělá každý člověk, i vy si určitě oblíknete něco pohodlného, tak nechápu, proč by měl druhé lidi "oteplovat" nebo jak jste to tady říkali. Tak choré mozky vážně potřebují odbornou pomoc!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit