Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Elena, proč neodpovídáš, hm? Nevíš co napsat no. Chápu, že v 10seti letech to málo kdo ví!!!
    • aluska33
      Asi je ti teda taky 10,protože se bojíš aby tady nebyl někdo starší jak ty!Když se pořád tak trapně ptáš!!
    • xElenax
      Protože nesedím každý den za PC a nekoukám co kdo píše na osobnostech.cz. Jinak mě by zajímalo kolik je vlastně tobě, když tě tolik zajímá věk ostatních.
      • tak už si x elena jo?
        A odpovíš mi?
        • xElenax
          Je mi 16.
          A nechápu co je špatného na tom, že ráda poslouchám písničky před spaním.
          A odpovíš ty mě - kolik je tobě?
          • Mě je 17.
            A na písničkách před spaním nic, na Bobrovích písničkách před spaním- všechno.
            Ale možná to efekt má, nemusíš se být nočních můr, víš, že nic horšího, než ty jeho písničky už tě nepotká. :D
            • xElenax
              Je to moje věc, co poslouchám,a né tvoje.
              Ty máš na Justina svůj názor, já mám na něj svůj názor.
              Ty mi ten můj nevezmeš. A já ti nebudu brát ten tvůj.
              Ale nechápu, že tě baví sem o něm neustále psát něco špatného.
    • a proč by ti měla odpovídat? proč tě furt tak zajímá kolik tady všem let? už je dost trapný.
  • nechapu co na nem mate ale to je vase vec kazdej ma pravo rict k nemu svuj nazor :P
  • on je nejlepšííí

no neasi on je nejlepšíí.. a upe krásnej!!!miluju ho jo to máš pravdu že s nim musí bejt sranda a taky ještě máš pravdu s tíím že by si ho každá holka přála tak kdo by si nepřaáál krásnyho talentovanyho kluka?? *14* *14* *14* proste milujuuu ho!!!na něj nikdo nemáá!!!! *14*
    • kicalek

Re: on je nejlepšííí

upe moooooooooooooc ho miluju je upe ze vsech nej nej nej nej nej nej kraaaaaasnejsi MUCINqa moja
  • justin♥

Holky? proč myslíte že v čr ještě nebyl?.. když byl v německu,paříži a tak? proč u nás nee..??
    • Re: justin♥

ale tenhle rok ba měl přijet 28 3 koncert v cr je vijednanej ale ještě nejsou lístky v prodeji *1*
    • Re: justin♥

inna ho vikopla vis a on zrusil hodne koncertu po evrope i v cr
      • domca006

Re: Re: justin♥

coože..?!!!
    • lucy-bieber

Re: justin♥

přijede určitě ♥
  • Justin Bieber

*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • aluska33
    Pro nás je na něm dobrýho všechno!A už to píšu asi postý!!Je mi někde,že to tady melu pořád dokola!!!Když ti to tak vadí!!!!Tak sa.ra jdi do ......!!!!Představ si jo je to nemoc!!!Já si můžu psát kolik chcu těch vykřičníků!!!!Nevedeš nic jinýho než asi nudnej život!!!!Že se musíš jen hádat s Belieberkama!Asi no vlastně nic jinýho neumíš!!
    Kdyby ano tak ukážeš to tím,že jsem už nepolezeš!Tím akorát dokazuješ,že jsi ubohej!!!A co ty víš o nějaký naší rodině!!!Nescházíme se?!Nerozumíme si?!Ted bylo velký setkání v Praze!!Já znám několik Belieberek!!A to i několik Boybelieberů!!Když je ti to jedno!Tak sem nelez!Je to furt dokola!
    • Kronoss1
      Je to pořád dokola, ale alespoň mám argumenty a umím stisknout tlačítko "reagovat", což se tobě evidentně nedaří.
  • tlapka055

pro ty co nenávidí Justina

ahoj já jsem Lovers Justina tohle je pro ty co ho nenávidí.....takže proč ho nenávidíte?co vám udělal?....on prece nic neudelal jern zpíva a snaží se o svou kariéru......je v tom snad závist?....to co on dokázal za 2 roky by nekdo delal celej život.....on má proste svůj styl má svou hudbu a MY ho máme rády takovýho jakej je a i když nám budete říkat jaká je to "holka"....tak nás to nerozhází...nám se prostě líbí jeho styl.....nám se líbí jeho hudba.......my svůj názor měnit nebudeme vy ho měnit taky nemusíte ale když už si myslíte ten horší názor tak ho sem epiště né kvůli jemu ale kvůli nám......my taky nerikame nic o vasi oblibene star...tak vy nechte napokoji tu nasi...MY jsme proste verni fanousci,ktery ho nikdy neopusti i kdyby ste nás sikanovali sebevic jen proto ze nás sikanujete my nebudem prestavat byt jeho fanousky myho proste máme radi a jestli se váím to nelíbí nám je to jedno ......my se prostě nevzdáme!
    • timo12345

Re: pro ty co nenávidí Justina

to je moja rec...ja som síce chalan ale justin spieva dobre...a to ze mu niektory chalani zavidia ze po nom idu vsetky baby je mi fuk *13* http://img.osobnosti.cz/smiles/14.g if
    • mikelike

Re: pro ty co nenávidí Justina

Já ho sice nemusim ae něak moc se neprojevuju proti němu, ae dž se ptáš co na tom nenáviděj (hlavně) kluci?...ehm tak za prvé, jediná celkem fajn písnička byla Baby, přiznej si to, tady nejde o to ak zpívá ae že je hezkej no a to je ten důvod, holky o něm furt kecaj ak je úžasnej a ty si myslíš že jejich kluky to baví? *13* no já nwm ae dž by byla krásna 15letá zpěvačka a kluci by o ní furt mluvili jak je úžasná holky by byli eště naštvanější na ní než kluci na Biebera už to chápeš? *7*
  • kajuska4

..

Proč jste to smázly?Diť to nadávky nejsou!Ptala jsem se jenom něco správce! *9*
    • hudy

Re: ..

Protože to nebyl žádný admin, ale někdo, kdo se za něj vydával a naboural se mu do profilu! Ta poplašná zpráva byla naprostá blbost... Tak aby nebyli další uživatelé uvedeni v omyl, proto se všechno kolem něj mazalo.
      • kajuska4

Re: Re: ..

Ajo tak srry to jsem nevěděla uff osobkyyyyy budou žítttttt *15* *14*
  • (Pro ty, kteří nadávají Justinovy)Vy co mu nadávate že je gay apod.... jste prostě ubohý...protože: Dobře, třeba se vám nelíbí jak zpívá nebo jeho písničky ale to neznamená, že mu hned musíte nadávat. Jen mu závidíte že nedokážete to co on! To bych chtěla vidět vás, kdyby jste stáli na jevišti před několika tisíci lidmi a měli by jste zazpívat - to by jste se miniálně po**ali! Vážím si na něm že se stará o své fanoušky a né o lidi co se zmůžou jen na nadávky a pomluvi co nejsou vůbec pravdivé! Je to kluk s velkým srdcem má nádherný hlas. Dřív jsem ho taky nesnášela ale potom jsem si uvědomila "tu" pravdu. Byla bych ráda, kdyby jste si ji uvědomili i vy!!!!
    • Kronoss1
      No can do, he just sucks, period.
      • jdi někam!!!!!!
  • Happy B-day! *3* *4* ;)*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit