Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hudy
    Už mám toho urážení fakt dost, každý nevhodný příspěvek okamžitě bez milosti smáznu!!
  • já sem napsala že je blbej atd.. NIC O TOBĚ pak najednou to okomentuješ ty že jsem p*** a takhle začala ta hádka. A já když se kouknu na předchozí komenty tak ty útočíš skoro na každýho komu se nelibi hned na ne mluvis sproste atd.... Prostě se sklidni s tou agresivitou a pochop to že ho třeba někdo nemá rád ( anebo ho nesnáší ) každej je nakej ale ty by ses mela odnaucit mluvit sproste...
  • Všechno nejlepší Justinku ty moje zlatičko, miláčku, hezounku, krasavče, uš je to 5 let co tě znám :**********<33333333333333333 ja tě hrozně miluju jsem Belieberka navěky
  • vejusska7

nejjj

nejlespi justin porad dokola posloucham pisnicku one time chcu jet a jeho koncet nej mega laskuju ho *14* *14* *14*
  • twl...

ježiši musíte se tu hádat přes Justinvo komentář?!?!!?bože,si vyměňte aisko jestli máte potřebu si vyměňovat argumenty!!páč ostatní to třeba nezajímá!! *16* *16*
    • sweet.anne

Re: twl...

Sry, ale tohle je diskuze. A na diskuzi se diskutuje. :)
  • :D

Jaky ma icq? *14*
  • justin je BEST !!

neasi on je nejlepší .. všechny písničky nazpamět xD ... nechápu lidi co říkají že má hlas jako holka nebo ty skupiny na facebooku ... nebo rak šikana ... proste hruzaa ... pritoom on tohoo hodne dokazal a myslis ze jeste dokaze :-)
    • Re: justin je BEST !!

a nema snad hlas jako holka? Nechapu jak ho Usher mohl nechat zpivat, ptz kdyby to nazpival sam tak to zni 100x lip... *16* *9*
    • kikinqva

Re: justin je BEST !!

jj souhlass
  • HLASUJTE!!!

lidi plss hlasujte na tu O2 arenu plssss.....ja ho tady strasne chci pls.... jo a jeste neco 13-15 srpna bude justin na MTV v pořadu My Diary...:) sice sem to uz videla ale tady budou aspon titulky...:) :)
    • Re: HLASUJTE!!!

vis jak hlasovat vickrat?
      • nicola14

Re: Re: HLASUJTE!!!

nemohli byste mi napsat jak dát víc hlasů na mail pls?
        nemám totiž FB ani icq...
        moc díky..i když mám ráda všechny (Justínka,miley i adama) hlasuju pro <3<3Justínka<3<3 *3*
      • Re: Re: HLASUJTE!!!

jo vim koukni kousek dolu a napis tlapce na icq...:)
  • Justin v ČR

chcete mít Justina Biebera v Praze? Klikněte na tenhle odkaz a pak na jméno Justin Bieber prosím díky! tady je ten odkaz http://www.o2arena.cz/O2arena/lstInq.aspx *4*
  • lenka2270

..

Čaute :D .. Klikněte prosím sem .. >> http://www.youtube.com/watch?v=mgEi xhE3Oms&feature=relmfu .. aby to mělo víc zhlédnutíí.. děkují :**

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit