-
Justin je nej.I love Justin bieber *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Já chci taky bíbra! *14* *14*
-
tak a teď to teda podělal se selenou gomez se rozejít teda neměl slušelo jim to spolu a kdo řekne ne tak je blbej
-
-
1. Může si chodit s kým chce.
2. Nauč se psát.
3. Neurážej názory druhých.;)
-
-
justin je BEST !!
sorry má tam být ta šikana psala jsem to v rychlosti -
Dělám referát o Justinovi a potřebovala bych nějaký životopis o Justinovi.Tenhle je dobrý :) jenže tu nejsou nejnovější informace..nevíte prosím vás někdo o nějak blogu kde bych mohla něco takového najít?:)
-
-
justin je se selenou v mexiku *3*
-
-
Ahoj lidi! JB...co o něm. -_-
Je to fajn kluk a nemyslím si že by měl skončit v base..
Ano jeho blbost že pordává drogy a tak....
Jsem BELIBER :* FOREVER
Je to kluk kterej něco dokázal...
PS:Není to GAY kdyby byl nechodí se Sel..
Těšilo mě TerrisT. :) -
-
mám justina ráda :) ale přijde mi že hrozně změnil:(a sté slávy trochu zbláznil protože když ho vidí faninky tak tak se na něj lepí a nedají mu pokoj manažeři na něj tlačí a tím jak hodně pracuje tak hledá v alkoholu útěchu pořád věřím že se stoho dostane a bude to ten starý justin :)
jen do mě hejtujte mě :) -
<3
Justin má krásnej hlas a je hezkej!Upa nejvic ho zboznuju a One Time poslouchám furt dokola *14* *14* -
-
Re: <3
ja ho taky upe miluju a seš stejna jako moje nej amoska taky porad tu písničku poslocha porad dokola *14* *14* *14*
-
-
justin
Justin je sqvelej miluju ho.... *14* *14* je zkratka super nekdy bych ho chtela videt *4* *1* krasne zpiva moc se ho lafuju *14* -
-
Re: justin
Mooooooc luxus on!"!! je nadhernýýýýý... *14* upe se mi lííííbííí.... *14* nechápu jak se někomu nemůže líbit....má pekne songy.... *14* *14* *14* *14* *14* miluju hoooo on nejvííííc štyl boy...upe štyyyl jede:D:-* *14* *14* *14*
-
-
Votovani
Vítěz & top 25 bude zvěčněna na hlasování Wall of Fame. Všechny soutěžící budou uvedeny navždy jako čestná uznání.
to je k tomu hlasovani jak jsme tam 14