Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je to tam!

holky Justin je pred Miley je to strašně super vedla o 700 hlasů a my ji dokázali dohnat sme proste skvely diky mo ze hlasujete ted uz si jenom vytrvorit nejakej ten naskok
    • Re: je to tam!

NEJLAPŠÍ JSME!! TAK A TED JEDEM NA TEN NASKOK...:) AA JA VAS ŽERU HOLKY...:) JUSTÍNEK PROSTĚ MUSÍ VYHRÁT...:)
      • Re: Re: je to tam!

joooo Musí nenecháme vyhrát nejakou Miley Sajhnus nebo snad jo????NE!!!Justin je nejlepší!!!a tede dem na ten náskok
        • Re: Re: Re: je to tam!

NO TO VÍŠ ŽE NE!! xD TO JE PRDEL KOLIK MYSLÍŠ ŽE NAS TAM TAK HLASUJE TED SKAČE TO DOCELA RYCHLE?? xD MÁM Z VÁS RADOST HOLKY....PROSTĚ HO SEM DOSTANEM I KDYBY SME SE MĚLI UKLIKAT...:)
          • sweet.anne

Re: Re: Re: Re: je to tam!

Mnoo my na Twitteru s kámoškou trochu spamujem.. trochu nám s hlasama pomohli Američani.. :) haha
          • Re: Re: Re: Re: je to tam!

jo moje slova souhlasim s tebou dostanem ho sem at uz chce nebo ne my se proste nevzdame my budem bojovat za svyho Idola
            • tlapka055

Re: Re: Re: Re: Re: je to tam!

já takýýýýýýýýý.......já ho chi ted hned tady Justinéééééééééééééé
            • Re: Re: Re: Re: Re: je to tam!

JOOOOOO PRO NĚJ VŠECHNO....JÁÁÁ HO CHCI TAK STRAŠNĚ VIDĚT NAŽIVO....BÉÉÉ :(
  • Justin <3

http://www.kukec.cz/?p=250

tak tady to máte holky :D:D *3* *3* *3* *3*
  • Nechte toho kluka konečně dejchat, nikomu snad nic neudělal. Na to, jak je mladej, toho dokázal víc než dost. Takže uznání. A dejte mu pokoj!!!!!
  • musím souhlasit s modralkou 8, ale to co píšeme je taky naše věc. tebe nikdo poslouchat nebude. co si myslíš,že mužeš nekomu neco nakazovat já jsem teda svuj názor napsala *10*
    • jaká modralka . to napsal nekdo s jmenem nezajem *4*
  • Levák

On je levák,že jo???.....jako já *1*
    • 8.ball.8

Re: Levák

*7*
  • ...

ahojík holky .teď jsem četla co justin někde psal:sorry,but i cancel this ICQ.adds me a lot of people.bye *9* ......................škoda
    • Re: ...

přesně tak si smažte jeho starý icq a já si ho smažu taky .. a pokusííme se zjistit jeho nový icq :-) nějak se domluvíme oki? *15* když si ho smazal tak tam nebude už ani jednou onnline :-( *15*
      • Re: Re: ...

pepiilia: přesně .. já ho už smazala .. jako ty .. škoda že má už novýý :-/ *9* *9* *9* *9* tak dlouho my trvalo nez jsem to jeho ajsko nasla :-(no ale mi se s toho nezbortyme holki ze ne? souhlas s tebou najdeme sy jeho ajsko .. *9* *15*
        • Re: Re: Re: ...

cauky holki ja sem Verca a jé my 10 let a mam rada džastina bíbra ,, nevyte jakí ma icq? nebo ten twitr?dekuju vam za odpvedy *15*
    • Re: ...

Ahooj přesně .. to znamená něco že mu na icq píše hodně lídí tak že,si ho zruší ,, :-(a to jsem si ho zrovna přidala :-( a prosim popište mi někdo jak se přihlašuje na twitter mě to vůbec nejde :-(
  • Ta diskuze tady je vskutku zábavná a ducha povznášející.
    • Kronoss1
      Já jsem jim několikrát psal, že z nich máme akorát srandu.
  • Smichem jsem spadl pod stul kdyz jsem uvidel debatu jak chce te souluzit s JB, o to vtpnejsi je ten fakt ze se to nikdy nestane!
    *1*
    • kiss.miss
      Jsme dva. Provizorně bychom si měli dát matrace pod stůl.:DDD
  • Tak to je nejlepší zpěvák! *5*
  • justin bieber je boží a né aby mi to nikdo rozmluvil *3* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit