Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • o jak se jenom mužeš ptát no ovšem ,že , zvu tě dnes na rande
  • Já nejsem nula že mám celý život rýmu neznamená to že jsem nula!A možná jsem nakaženej ale ňuňátáá si zahrává co pak si myslíš že jsi nula?? Ne plátí že ten kdo to říká ten to je!Jinak vím že má každý názor na někoho jiného.Ale ti co kritizujou ostatní a neví kdo jsme,jak vypadáme,kde žijeme,jak žijeme,co jíme tak je sama horší než ostatní!!Jinak jsou to komentáře o Justinu biebru né o nás.A jestli kritizuje nás,tak se musíme bránit.Co kdyby tě někdo psychycky i fyzicky otravoval co bys dělala??nechal/a by ses??Jinak to je vše od STANDY BACÍLKA.Hepšík!Hepšík!Hepšík!A jéjé já ještě píšu kruciš.Jak se to vypíná??
    • Taky jsem neříkala že nejsem nula, tak se sklidni chlapečku. A stou rýmou už jseš fakt trapnej.
  • Je nej..... Miluju ho *14* *14* *14* *14*
  • alficka

Hlásněte

Ahoj, prosím hlásněte pro Justina-One less lonely girl i tady http://www.bravo.cz/cislo-5/zebrick y díky *4* *3*
    • alficka

Re: Hlásněte

http://www.bravo.cz/cislo-5/zebrick y
      • alficka

Re: Re: Hlásněte

Omlouvám se, ta mezera tam nemá být, ale prostě se mi tam píše... na konci je napsáno "zebricky" bez té mezery, jinak vám to nenajde.... *3*
  • on a hvězda??!!

Nechápu jak někdo takovej může bejt slavnej. Nevim proč jedna holka z vašich řad nadává My Chemical Romance když se může otočit na svoji zeď v pokoji kterou má polepenou tim obličejem ze kterýho mam noční můry.... Jo jasný mějte si ho rádi, kažte si život ale nepište do jinejch dizkusí zpěváků a skupin který neposloucháte.... nám to taky vadí když jim někdo nadává ne nebojte nejste sami.... Takže se laskavě odeberte jenom na tuhle diskuzi
    • Re: on a hvězda??!!

Ano vím že jsou nadávky MCR a ta holka je pěkně trapná s tím.Jsem velká fanynka Justina ale abych takhle nadávala ostatním hvězdám to ne.Oni mají dobrý písničky,bohužel s tou holkou nic nenaděláme chová se jako by byla King.
      • Re: Re: on a hvězda??!!

Tak jí proboha něco řekněte jinak bude všecko an vás na všechny faninky a ne jenom na ní ne?? A myslim že holky od nás (MCR) se už dlouho neudrží !!!!!
        • Re: Re: Re: on a hvězda??!!

Já už to taky nevydržela a jsem na straně Fanynek MCR a pořád jí tam něco píšu ale ona to prostě ignoruje
          • Re: Re: Re: Re: on a hvězda??!!

Myslim že to alspon na chvíli skončilo psala nám do diskuze že se stěhuje tak už by mohl bejt klid. *3*
            • alficka

Re: Re: Re: Re: Re: on a hvězda??!!

Ježiši kriste, já se ani nedivím, že jsi sem šla. Koukla jsem na vaši diskuzi a jen kroutila hlavou. Nevím co si od toho slibovala. A ještě tak povýšený kecy... Bože... Kdyby tam zase přišla, dej vědět *1*
  • ONI SE ROZEŠLI?! Twl, já už se lekla, že Selena nikdy nedostane rozum!!!
  • kikiss11

jo je levák..

ja to četla takžr jestli ti nejsou kecy taq je to pravda:) mijuju ho *14* *14* *14*
    • Re: jo je levák..

chtěla bych s ním chodit miluju ho je nej nej nej nej nej kluk miluju tě justine.každou noc se mi o tobě zdá jak se my dva líbáme jak spulu zpíváme jak spolu spíme jak se obímame.no prostě patříme k sobě jsme svoji miláčku jsme spřízněné duše posílám ti francouzáka a velké romantické obejmutí.miluju tě miluju tě.my k sobě patříme my se máme ráno spolu v posteli budit my si máme spolu dávat francouzáky my spolu máme užívat večer v postely ta mě máš svím penisem opíchat a já ti mám penis vykuřit chápeš a tímto se tě chci zeptat chceš se mnou chodit chceš si mě vzít za manželku justinku můj chceš se mnou mít první zasunutí tvého penisu do mé vagíny.miluju tě odepiš mi lásko.ošukej mě a vem si mě papa miláčku *14* *14* *14* *14* *4* *4* *3* *3* *14* *14* *14* *14*
      • z.u.z.k.a

Re: Re: jo je levák..

ok věříme ti.. *15* ale za 1. on tu nechodí nemá proč když tyhle české stránky nezná a rozuměl by ti leda tak hovno.. :D za 2. moc náš nezajímá že spolu budete šukat.. *15* a za 3. neber tohle jako nadávku já Justina taky miluju ale až tak ne jak ty.. :D jen jsem ti to tak napsala že ti težko odepíše... ale není to nějaká nadávka na tene nebo tak něco.. je to tvoje věc.. *3* *15*
  • kwajdinka

Kolik vlastně JB měří?

Čaute lidi..kolik vlastně doopravdy měří justín??někde se píše 161..jinde 165..a zas jinde 171...jak to pak mám vědět??pls poraďte...předem díks *5*
    • Re: Kolik vlastně JB měří?

nevím,ale vypadá maximálně na 155
      • Re: Re: Kolik vlastně JB měří?

tak to ne protoze ja merim 159 a on vypada na vic asi tak 161 nebo 165 *13* *14*
  • fakt jko...

Justin je úúúúžžžžžžžžžžááá
  • Luky1987
    Justin Bieber *11* *11* *11*
    • *11* *11* *11* Luky1987

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit