-
Nebude tam
Tak sice někteří z vás tvrdí, že Justin bude 18.11. na nově v kriminálce Las Vegas, jenže nebude, protože budou dávat teprve 10. řadu z roku 2009. A Justin hrál až v té 11. řadě. *1* -
Jo udělal a není toho málo, například ß serre mezi zpěváky
-
-
Mluv konkrétně.
-
-
Jemu můžete akorát tak všichni zavidet je to borec dokazal toho vic nez vy vsichni dohromady , nechapu jakej mate duvod ho pomlouvat , nadavat mu a urážet ho já osobne ho mam rada a líbí se mi jeho zpěv , netvrdím že je dokonalej ale myslím že to co dokazal to už je něco :)
-
..hezuu
tak toto je moc sladkej krásnej klučina !!!!má fakt supr hlas!!je sladkej bych ho nejradši spapala!! *14* *14* *14* *14* -
-
Re: ..hezuu
jůůůůůůůůůůů zlatá slova..!!! *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
golden ticket
*1* mohla by mi jedna z vas vysvetlit, co je "golden ticket"?? *1* dekujii -
-
Re: golden ticket
zlatý lístek.... -
Re: golden ticket
No to je zlatý tiket a ten když najdeš tak asik budeš hrát v Justinově videoklipu *4*
Tak mi to psala sweet.anne a ta má určitě pravdu!!!! *1* *3* *3* -
-
Re: Re: golden ticket
a kde se to má jako hledat???ten zlatý lístek... *14* *14* *14* -
Re: Re: golden ticket
Jj, buď ti uspořádá soukromý koncert, nebo budeš hrát v jeho videoklipu anebo vyhraješ Wii (nebo jak se to píše xD, prostě taková super hra..). Platí to ale jen pro US. =/ -
-
Re: Re: Re: golden ticket
to je škoda že to platí jen pro ně *9* -
-
Re: Re: Re: Re: golden ticket
dekuji.. sem v obraze *1*
-
-
-
-
-
Všechno nejlepšíí!! *2*
-
Belieber's tak co budete se dívat? Dneska ve 2 ráno?:D Já už mám budík!
http://twitcam.livestream.com/cg7qz -
jj to máš pravduu
hele holky a nevííte odkud berou ty holky do videoklipuu?? protože v one time je holka v one..... je taky holka a tedko v baby??? -
-
Re: jj to máš pravduu
Teď jsem se koukla na video a tam Jasmine řekla, že ji vybral Justinův manažer. -
-
Re: Re: jj to máš pravduu
no ja videla na youtube, ze tam ma na pc vyber... jsou tam fotky tech holek a on si rika, jakou by chtel... *9* *3*
-
-
To nevim.. Prý si je nějak vybírá sám. -
-
Re: Re: jj to máš pravduu
Hmm takze me by si nevybral *9* *9* *9* *9*
-
-
asi v nakejch soutezich bych rekla ja teda *8* *8* *8*
-
-
hlasujte
už 18 bezvááá -
-
Re: hlasujte
Mě podrž tyjo!!! Zatraceně holky, mákneme ještě víc...dotoho, dotoho!!! My je všechny vydrtíme, jak češi v hokeji!!! *1* mno to asi ne ale byl by to sakra luxus *15* *14* -
-
Re: Re: hlasujte
*1* no j češi..sme šli nak do sebe...xD ale jako sme borci...ale nepřastavejte hlasovat !!!!
-
-
-
Můžes být vůbec ráda že ti tady někdo říká pravdu..