Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • su nejlepsi na svete tefy az na 1D
    • pardon je to s chybama mnelo tam byt ze justin je nejlepsi na svete az na 1D
    • na mne
      • Ne není to na tebe .!! :DD
        • aha tak pardon
  • Woooooooow

Ty krááááso!! Je fakt boží :) woooow, ale takovej hezu kluk ma určitě holku že:) Stejně u něj my holky z česka nemáme šanci.. *9* To neplatí *16* Ae je fakt božžíííí *14* *14* *14*
    • Re: Woooooooow

Nemá holku *3* Dělal rozhovor pro muchmusic a tam na otázku "Do you have a girlfriend?" odpověděl: "No, I´m single" *14* :)Dav šílel *1*
      • hilarkamucik

Re: Re: Woooooooow

posles mi plss odkaz
        • wedi.s

Re: Re: Re: Woooooooow

*14* je prostě ten největši frajer plostě ta jeho pisnička *14* *14*
      • golmi

Re: Re: Woooooooow

joo to sem videla *4* ty holky uplne na prasky....sa divim on je taky krasny a nema holku *7* asi nema cas....jn my hplky s ceska nemame sanci ho ani videt na zivo jenom takova malinkata nadeje ze dojede sem *8* *9*
  • anukkyss

tak..

Tak jsem se podívala na kluka na 4. (nebo kolíkátém) místě, protože jsem nevěděla o koho jde....
    Uviděla jsem že je prej zpěvák tak jsem si pustila video...
    *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    to si děláte prdel ze mě???? Takový výmááááááz a na 4. místě?! *1*

Co se vám na něm líbí???
    1) hlas ani nemá moc hezký, takový hrozně dětský a navíc je docela snadno poznat že je počítačově upravený
    2) ježda to je takový vymydlenej výmaz oblečením, účesem , tím jak se tváří *1*
    3) dyť je to malý děcko!!!
    • alficka

Re: tak..

Každej má jinej vkuz a on zpívá hezky i bez toho upravování, já fakt nwm proč sem teda chodíte, když se vám tak nelíbí!!!
      • Re: Re: tak..

ahoj spivas moc moc super pisnicky
        strasne se mi libi.I ty jsi pekny mam te rada pa jana *14*
      • kikiss11

Re: Re: tak..

Tky to nechápu.......když se vám nelíbí tak sem nelezte!!!!!!! *10* Je to tvůj názor ale můžeš si to jít psát někam jinam!!!!! Tady na to nikdo neni zvědavej!!!!! *10* Můj názor je že:
        1.Je sláááádkej
        2.Umí zpívat
        a má hezký hnědý oči *4* *14* *14* Prostě ho žeruuuuuu *14* *14* JJJJ *14* UUUUUU *14* SSSSS *14* TTTTT *14*IIIII *14* NNNN *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Můj názor!!!!!!!!!!!!!!!!
        • alficka

Re: Re: Re: tak..

Kikiss bereš mi na něj názory *15* ...přesně moje slova *14*
          • kikiss11

Re: Re: Re: Re: tak..

*15* *4* jj *14* *14* *14*
          • mikelike

Re: Re: Re: Re: tak..

hmm a máte kluka?
            • sweet.anne

Re: Re: Re: Re: Re: tak..

Ne :(
      • sweet.anne

Re: Re: tak..

Přesně! *16*
  • sweet.anne

Baby feat. Ludacris

Panebože. Ten videoklip na BABY je naprosto DOKONALÝ!!! Nemám slov!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • kicalek

Re: Baby feat. Ludacris

jj je upe uzansje zejo ae radsi na nej nekukam jinak bych beeeeeeeeeeeeeeeee *14* *14* *14* *9* *9* *9*
  • Já tet posloucham Confident ft.CHance The Rapper *5* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *2* *2* *2* *15* *15* *15* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *5* *5*
  • anukkyss

tak..

Tak jsem se podívala na kluka na 4. (nebo kolíkátém) místě, protože jsem nevěděla o koho jde....
    Uviděla jsem že je prej zpěvák tak jsem si pustila video...
    *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    to si děláte prdel ze mě???? Takový výmááááááz a na 4. místě?! *1*

Co se vám na něm líbí???
    1) hlas ani nemá moc hezký, takový hrozně dětský a navíc je docela snadno poznat že je počítačově upravený
    2) ježda to je takový vymydlenej výmaz oblečením, účesem , tím jak se tváří *1*
    3) dyť je to malý děcko!!!
    • mikelike

Re: tak..

Plnej souhlas...hlavně s tim hlasem *3*
      • Re: Re: tak..

vy jste vsichni snad uplne blby bezte stim doprdele vy magoři chtela bych vas videt bestak ste naci nechutni blbečci!!!pro nas je proste nejkrasnějši kluk a tak to taky zustane!!! *10*
  • Justin My world tour

ahoj Justinovo My world je tu pro čr hlasujte na http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieb er_My_World_Tour_2010?page=2
    • kajuska4

Re: Justin My world tour

hlasuji *4* *14*
  • Hepšík!Hepšík!Hepšík!A co já?Standa bacílek se omlouvá že na vás kejchá hepšík!Pardon ale Justin Biebre by mě asi ani nechtěl hepšík!kde jsem to přestal....á už vím hepšík!Nechtěl ani vidět a jéjé mám rýmu i na počítači kruci nečtěte to jinak dostanete rýmu.
    • Já tě asi něčim bacim, bacile!
    • Jsi ještě trapnější než Bieber!!!!! (a to je co říct...!)
  • hele lidi justin je prostě takovej a nikdo ho nezměni *1*
  • kikiss11

love me!!!

to si piš Justine že I Love You!!!! *4* *14* *14* *14* *14*
    • Re: love me!!!

a ta písen je fakt goooooooooooooooooooooooooddddddd
      *3*
      • tomas.lajza

Re: love me!!!

Je fakt skvělá tento týden by se měl objevit ještě jeden song z alba ... Tak ho určitě najdete na mém blogu :) Ale napíšu i sem :)
    • Re: love me!!!

justin je fakt moooooooc boží a ma hezky hlas ja sem do neho blazen me se moc líbí. achtela bych ho videt na živo to je teda smula *14* je mi to lito ze ho nemuzu videt *9*
      • Re: Re: love me!!!

justine ILove you .my names terezas Im from brno and you? mas hezky hlas a boooooooooooooooooožíííííííííííííí píííííííííííííííííísnnnnnnnněěěěěěěěěěě *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4*
        • Re: Re: Re: love me!!!

jo je prostě cool *14* *3* *3*
        • kikiss11

Re: Re: Re: love me!!!

joooo PřEsNě!!!!!! *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit