-
Forever Belieber <333333333 nejúžasnější a nejdokonalejší zpěvák,kluk <33333333! haters měli by ste si z něho vzít příklad :D je mu teprv 20 a už má víc úspěchu jak Michael Jackson :3333 njn sláva se mu lepí na paty :333333 <33333333 *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
ty seleno gomes nejsi jeho holka natož selena gomez selena gomez se píše se z a né se s *4* *4* *4* *4*
-
kazdej si mysli zenumi spivat ale takhle to neni on krasnej hlas a tak le bude vzdy *2* *1* *9* *12*
-
justíínek
neni to dzžastin bíbr ale justin Bieber ... a jak chcete najit asi to jeho new icq?a prijde mi pekna blbost ze by si to stary icq rusiiil kvuli tomu ze by mu psaloo hodne lidi ... prece on je ráád že má takovy fanousky .. no nwm .. ale prijde mi to divny *8* -
Tvl
Jaj....vy máte jeho icq a já sem jeho babička... *15* *15* *15* *15*
Si jako myslíte, že vám někdo uvěří?? *1* *1* -
mame jeste 5dni
mame jeste petdni na hlasovani tak pokud to pujde hlasujte kazdych 2minut diky http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieb er_My_World_Tour -
-
Re: mame jeste 5dni
*20 minut *1* -
-
Re: Re: mame jeste 5dni
to tam sice píšou ale ono se to vždycky na konci toho odpočtu zase navýší na další tejden.. XDD takže je to tak trochu jedno..:D -
-
Re: Re: Re: mame jeste 5dni
aha *7* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: mame jeste 5dni
*1* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: mame jeste 5dni
No právě, já tam už proto stejně nehlasuju, podle mě sem Justin tak či tak přijede *3*
-
-
-
-
-
-
Michal - nemusíš ho hned urážet!
Katherina - ty jsi fakt (kosočtverec s čárkou uprostřed). -
-
To je moc milé. :)
Jinak nediv se, ale prostě psát o tom, že by Justin mohl nahradit Deppa, je nesmysl. Muselo tě přece napadnout, že se někdo ozve a napíše svůj názor. -
-
A kdyby jsi byla tak blbé, že by ti to nedošlo, snažila jsem se ukázat tvou inteligentní reakci.
Ale přehnala jsem ti to, tak vysoké ig nemáš.
Ty by jsi napsala:
Jako, co mi nadáváš, já mam pravdu, Justin je trapný.
(mluvim k tobě Katherine) jsi trapná a dole jsi se ani neozvala. -
jen pro vysvětlení, to je ironie samozřejmě
-
-
A jaké reakce jsi čekala, když jsi zde napsala, že bys do psychologicky propracované role (jakou role Jacka Sparrowa opravdu je) obsadila místo profesionála J.D.(navíc celosvětově uznávaného a obdivovaného daleko více lidmi než J.B.) někoho, kdo se nechal jednou zastřelit v nějaké kriminálce?
-
-
Přesně. Obsadit JB do takového filmu je jako přivézt zrezlého trabanta na výstavu do Ženevy.
-
-
A teď vážně, takhle někoho urážet je fakt ubohé!!!
-
Ano, to máš pravdu, Beliebers a Justin jsou tak trapní!!!!
-
-
opět jsem chtěla ukázat jak trapně píšete
-
-
A opět jsi jen ukázala svoji vlastní hloupost. Gratuluji.
-
-
-
-
-
-
ty být v pohodě
-
Justin♥..Je dokonalý♥
Ehm...jen takový menší..detail..
on nechodí s Ashley Moore ;)
Ale jinak pohoda ;) -
je nej sexy chlapík miluju ho a chci s nim chodit sem stejně stará a byla sem u něj na podiu a mam s nim fotku *14* *1*