-
Chudák... V Americe ho nechcou a tak si přejou, aby šel zpátky do rodný Kanady, jenže tam ho nechcou taky tak co má chudák dělat no?
-
-
Dostal! A jako prase!
-
-
*2*
-
xfhsfh
Mam dotaz: Justin má fakt dva sourozence ?... *3* *7* -
-
Re: xfhsfh
ahoj a nevíš jestli ten kluk jak tam je snim v tom vdeo klipu one time jeho brácha každej říká že jo a někdo né tak nwm mno tak kdyby si něco o tom věděla tak napiš je k se žrání
-
-
ada
Zdravim! známý mi doporučil jednu stránku, na které získáváte body za různé věci např: přihlášení, zodpovězení otázky nebo shlédnutí videa...body můžete vyměnit za různou elektroniku, skejtové prkna nebo oblečení. Od doby, co se známý zaregistroval, to je 2 měsíce, má už doma PSP a trička... pokud chcete pozvánku, napište mi na e mail ironmaiden133@gmail.com NEBERTE TO JAKO SPAM NEBO REKLAMU, VEMTE TO JAKO INFORMACI, NIKOHO DO NIČEHO NENUTÍM *5* *5* -
Justin Bieber
Ahojii lidi .. Všichni co zbožnůjetéé Justinka tak se na fcb přidejte prosim do skupiny ♥°_ Justin Bieber_ ♥° založila jsem to já a kamarádka .. :-) pak si mě můžete přidat i na fcb(Miluškáá Bieberová Šretrová) a můžeme pokecat o Justinkvi :-) moc děkuju a doufám že se tam přidáte :-)) -
Justin Biber love you O_o
-
Happy B-day my Love i Love you Jastin
*14* -
Jen mu zavidáte protože co on dokázel by jste vy nikdy nedokazali dostal se s dola na horu stal se sneho nejlepší zpevak taneční a td.. až dokážete to co on tak mu pište že je gay a td.. ale ted ho vubec neberte do pusy protože on je frajer!!!....
-
-
Kolik máš roků slečno? 10? 12? Jestli je ti víc, tak Pánbůh zaplať. Tvá čeština.. No, tak tedy, pověz nám na kterou "horu" se dostal? Na to nejde reagovat. Prostě to je IQ šumích trav všech Belieberek :'DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
-
-
FuckUs- *1* Dobře ty:DDD
-
-
To víš no :D
-
-
-
-
Best
Justin je fakt super miluju tě!!!! *14* -
někdo tu píše ze ma jeho new icq .. alee jste si jistii ze mate to pravy??je jich tam nekolik a kdyz tu nekdoo napise ze ho ma a ze se s nim pisee .. tak proč ho sem nedate?? *8* *8* -
-
Re: icq
přesně dejte sem to icq ! :-)jeho novýý .. :-)
-