-
Lucíí
On umí zpívat !!Holky ve třídě jé Justin byly z too úplně hotový tak jsem se koukla na youtube a fakt že jo on je úplně DOKONALÝ *4* *3* *14* -
-
Re: Lucíí
to je *3* *14* -
-
Re: Re: Lucíí
jj je upa nejlepší
-
-
-
a jeste neco !
a fakt neverim tomu kdyz tu nekdo napise ze je jeho sestrenka atd... to by melii fotkyy kontakty na sebe atd.. to si vymysliii tady kazdaa *16* -
Emy já se nevytahuju *4*.Ale chci projevit ůctu justynovi *5*
-
-
Fajne ;)
-
-
Kouknete...
Koukne te na tohle super video s Justinem je AJ ale je bezva...Justin Bieber on MuchOnDemand - Wednesday July 8th, 2009
*4* *4* *4* -
shawty lets go
ahoj holky:) da se nekde stahnout uz verze ze studia pisnicka "shawty lets go" od justina a kingstona??!! :) *3* -
jey.b
proste jey je nejlepší:je sldkej umí krásně zpívat a já honeprestanu mít ráda ale není jen to.....on se proste nea popsat slovem nestaila by mi abceda jen abych rekla jak ho mam rada...♥ -
Budeš eště spívat snad joooo justine ...jo a promin za tamten komentář přemačkla sem se spívej sice si toho proved dost ale spíváš furt skvěle natom se nic nemení *14* *3* prosím a neber drogy fuuj lepší bude ´kdiž to brat nebudeš jo a klidně píí ale nesed pak za volant co kdibi te zavřeli ja sem se dočetla že sis zaplatil kauci 50 000 nebo nijak tak prostě že sis ji zaplatil doufam ze je to pravda *3* *3* *7* kdibisi v tom vězení musem zustat tak co uš bi si nezpíval a to bi mně mrzelo spíváš krásne hlavně spívej dal cobich si bez tebe počela *11* *13* *9* *9* *9* budeš spívat dál jo nebo Ne ???????????
-
-
Si myslíš že to čte????tuk tuk*6**8**10*
-
-
Hele mi už víme že ty ho nemáš rád/a!!! Co si kdy dokázal/a ty? on je na vrcholu a ty jen někde dole...! Nojo jsem BELIEBER no a tak ho neurážej.. uraží snad někdo tebe nebo co? Na ty tvoje komenty není nikdo zvědavej!!!
-
-
hm, dokázal chlastat, hulit, bombardovat vajíčkama a mraky dalších skandálů
-
-
-
-
Ňuňatá ..
A ty si zase priznala ze je to buze*ant -
Hello Justin
-
hey